Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו אתמול חברים שלי באו אליי לאחר תקופה ארוכה שהם לא באו אליי(הם גרים בחו"ל)אז כשהלכתי להביא אותם מנמל התעופה הבאתי אותם והכל..

תכלס הם שמעו וראו את הסאבים שלי ואהבו אותם אז נתנתי להם אותם (הם שניים (כל אחד קיבל אחד))

אז בגלל שאני פעם בכמה שנים רואה אותם אז מה לעשות נתתי להם אותם אני אין לי בעיות כספיות אני יכול למלא את כל ישראל כסף... אז עכשיו תשמעו אני התעניינתי בסאב הבא : בגלל שהסאב הוא 2 OHM אז ו1000 RMS ב2 OHM והמגבר שלי מוצא 900 RMS אז חשבתי לקנות אותו הבעיה שהוא כבד רצח (29 K"G) הנה הסאב:

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=4&series_id=32&family_id=13&item_id=91855&locale=en_US

ומה אתם אומרים על השני הזה : הראשון הSROUND שלו קטן מזה תסתכלו בסאב הבא ואתם תשתגעו איך ענק השחור(מסביב):

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=4&series_id=32&family_id=13&item_id=91849&locale=en_US

מה אתם אומרים לקנות אותו .. ?

פורסם

אנחנו אומרים שתדבר לעיניין ואל תדבר כמו צפוני מסריח ותחסוך מאיתנו את מצבך הכספי.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

אתה רוצה שאדבר לעיניין?? כל מה שדיברתי עליו לא לעניין מה יש לך קשיי קליטה ???אני שואל אם לקנות אותו ואתה אומר לי לדבר לעניין?

פורסם

א. לא אין לי קשיי קליטה..

ב. זאת לא שאלה לעיניין... מזה "האם לקנות אותו?"

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

יכול למלא את ישראל כסף אוקיי צנוע הבן אדם

מקווה שלא תיפול בגלל הדיבור הזה

עכשיו לשאלה אני חושב שאתה יכול למצוא סאבים יותר איכותיים במחיר יותר נמוך מזה אבל עם אתה אוהב תסאב קנה אותו

פורסם

.

סאבים מצויינים. מדהימים. ויפים.

אבל איזה מגבר יש לך??

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
.

סאבים מצויינים. מדהימים. ויפים.

אבל איזה מגבר יש לך??

נו באמת אתה צריך לשאול ? לא יפה מצידך . אתה כבר צריך לדעת שבוודאי שיש לו את זה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
50 אלף לך ו 50 לי? אני מסקים סוף סוף אני אבנה מערכת גם בבית. אם טלוויזית פלזמה של איזה 42 אינץ'! תודה על הנדיבות , אבל מה איתי ?:-)
בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
50 אלף לך ו 50 לי? אני מסקים סוף סוף אני אבנה מערכת גם בבית. אם טלוויזית פלזמה של איזה 42 אינץ'!

אם כבר 42 אינץ' אז לך כבר על LCD יותר יקר !

• תוכן חדש...