Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מאמין שלבעלי הרכבים הישנים פה מוכרים רעשי הרוח שמתחילים להחריש אוזניים כשעולים מעל 90-100 קמ"ש.

בדרך כלל הסיבה היא גומיות יבשות בדלתות ובחלונות ולכן הזכוכית של החלון לא נצמדת בצורה טובה ומעבירה רעש.

אני ממליץ להסיג חומר שנקרא "סיליקון גריז", ולמרוח את כל הגומי של הדלתות והחלונות.

החומר מחדש גומי יבש ומסייע לגומי להצמד בצורה טובה יותר לברזל ולזכוכית.

האמת אני לא יודע כמה עולה החומר החנויות ואיפה ניתן לקנות, מה שבטוח הוא שבצבא זה זרוק כמו זבל (משתמשים בו כדי לשמור על אטמי גומי של מכשירי קשר וציוד אחר)

לי זה עזר מאוד

מקווה שגם לכם

תופעות לוואי: יתכנו מעט כתמים על החלונות אבל זה יורד בלי בעיה עם מים.

החומר נטול צבע\ריח

יום טוב גם לך

פורסם

טיפ יפה!

כיוון צירי הדלתות גם עוזר הרבה פעמים.

לפעמים פתיחת הדלת וכיפוף בכוח של מסגרת החלון קצת פנימה יכול לעזור מאד!

פורסם

ואם זה זרוק בצבא כמו זבל, זה אומר שכל אחד צריך לקחת אותו?

תשתמשו בוזלין. נותן בדיוק אותה תוצאה (לאטימה, לכל מי שלא הבין \ פיתח אסוסיאציות אחרות).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש חברה שמייצרת לכל רכב מין מגני שמש כאלו בצבע כהה ששמים בחלון הקדמי בעיקר כי הוא הולך לכל אורכו! גם מסנן רעשי רוח וגם כשיורד גשם אתה יכול חופשי לפתוח את החלון 5 ס"מ מבלי שיכנסו מים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
ואם זה זרוק בצבא כמו זבל, זה אומר שכל אחד צריך לקחת אותו?

שומרים על סביבה נקייה

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...