Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אם אני מעוניינת לקנות רכב יד שנייה בטווח מחירים 30000-40000 שח לזוג

1 איזה סוג רכב הייתם מציעים שבטווח זה ונחשב לקנייה טובה ליד שנייה (איזהשנה)

2איזה הילוכים כדאי אוטומט או גיר רגיל (לי זה לא משנה)

3 אני יודעתשדברים שמאפיינים רכב זה קילומטרז', איזה קילומטרז' ימכרו לי במחיר הזה

4 חשובגם מנוע האם אוכל לקנות רכב עם מנוע מקורי בסכום זה

5איפה רוכשים מחירון שללוי יצחק

6האם כדאי לקנות מחברות השכרה ואם לא מהיכן כדאי-אולי יש לכםהמלצה

7 מה לגבי רכב זול מבחינת תחזוקה של דלק וחלקים

תודה שוב

יפעת

פורסם

1. פורד פיאסטה / פיאט פונטו (אולי גם דייהטסו YRV יכנס בקושי) יהיו קניה טובה בתקציב הזה.

2. גיר רגיל עדיף עקב מחיר רכישה זול וחסכון בדלק.

3. המחיר נקבע בעיקר ע"פ השנה ופחות ע"י הקילומטראז, קילומטראז ממוצע לשנה הוא בין 17 אלף ל-22 אלף ק"מ בשנה.

4.רוב המכוניות בתקציב הזה הן חדשות יחסית ועם מנוע מקורי.

5.אפשר לראות מחירים באינטרנט בעלות שיחה סלולרית www.ynetcenter.co.il

ואם חשקה נפשך בגרסה המודפסת ניתן לקנות בכל חנות שמוכרת שבועונים/ירחונים וכו'

6. ככל שחברת ההשכרה גדולה יותר הסיכון נמוך יותר, אך קשה לי להאמין שיש להם רכבים בתקציב הנתון, מבחר יחסית גדול של רכבים משומשים במחירים סבירים ניתן למצוא באת יד שניה www.yad2.co.il וכן בלוחות ה"עיר" www.6382020.co.il "ידיעות" www.ynetcenter.co.il "מעריב" http://www.nrg.co.il/luach_nrg/owa/CAR.CAR_HOME ו"מדס" http://www.madas.co.il/AllAdds.aspx?CatId=1070

7. הרכבים שפירטתי בסעיף 1 עונים על הקריטריונים המבוקשים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הונדה סיוויק שנת 97 אוטומט תיכנס לך בתקציב רכב אמין מנוע נפלא רכב יפה שוק טוב ולא מליסינג ולא השכרה חפשי רכב פרטי קחי אותו למכון בדיקה וסגרי עיניין

פורסם
הונדה סיוויק שנת 97 אוטומט תיכנס לך בתקציב רכב אמין מנוע נפלא רכב יפה שוק טוב ולא מליסינג ולא השכרה חפשי רכב פרטי קחי אותו למכון בדיקה וסגרי עיניין
מחירון רכב אפשר לקנות בסטימצקי ויש גם באינטרנט אתר מחירון של לוי יצחק
פורסם

למה לה הונדה סיוויק אוט'? היא תיהיה יקרה לרכישה, לא מאמין ששנת 97 תכנס בתקציב הזה, מה גם שרובן עם יד גבוהה וק"מ גבוה, בכלל לא בטוח שהיא תציד אמינות טובה יותר מאשר רכב חדש בהרבה, 4 שנים לפחות. הביטוח יקר מאוד וצריכת הדלק גבוהה!!! בקיצור המלצה לא לעיניין.

באיזה רכב את מתעניינת? קטן/גדול? אוט'/ידני? חסכוני? מה סדר העדיפויות שלך?

כמו שZVIT אמר, פיאט פונטו ספייס (01') אופציה טובה מאוד, גם הפיאסטה..

הן מכוניות אמינות, זולות לאחזקה ולרכישה יחסית לשנתון.

פיליפ.

פורסם

קצת קשה לענות לשאלות שלך....

מה את מחפשת, מה זה "קנייה טובה"? יש כאלה שיקנו 106 ראלי שנת 97 ב150% מעל למחירון ויהיו מבסוטים.... תני קצת יותר פרטים.

מה חשוב לך, למה הרכב משמש, מה סדר העדיפויות (לדוגמא: יש כאלה שיגידו "רק אוטומט, לא איכפת לי שנה או נפח מנוע- רק אוטומט" ואחר יגיד "אני רוצה רק אוטו שנסע מעט קילומטרים" וזה מה שמעניין אותו)

תני פרטים ונענה יותר לעומק

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...