Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברכב שלי (רנו טווינגו) אין אפשרות ריאלית להתקין רדיו-דיסק רגיל, עקב שיפוע של 45 מעלות במיקום ההתקנה. והרדיו דיסקים הייעודיים לדגם עולים סביב ה150 יורו ללא משלוח, ומבוקשים מאוד.

לכן, מומלץ להתקין מחליף דיסקים. לא נתקלתי בארץ במחליפים הקוראים קבצי אמ-פי3. וגם בחו'ל לא מצוין דבר על החבילה, אלא רק בפירוט המוצר.

אשמח לשמוע המלצות למחליפים כאלה, מחברות מובילות. (תקציב משוער - עד 125$).

כמו כן, האצטרך להחליף את הטייפ שברשותי (JVC KS-F161) או שאפשר לחבר אליו את המחליף שאקנה?

הערות והארות יתקבלו ברצון.

תודה מראש,

ניר.

tape1.JPG

97_1_b.jpg

משכנתא זה קל

פורסם

שלום שוב,

האם למישהו יש ניסיון טוב/רע עם המכשירים המוצגים בתמונות?

אלו הכי מתאימים לי מבחינת מחיר ותכונות.

ושוב, אשמח אם תוכלו לענות על שאלותיי בהודעה מעל.

(הדגם בלי הקרטון הוא Sony CDX-757MX).

1120819713102_565MXRF1.jpg

bigcdx757mx.jpg

chx1500.jpg

snycdx757mx.jpg

משכנתא זה קל

פורסם

שלום שוב,

די ננעלתי על מכירה של הסוני CDX-565MXRF.

אני מבקש לדעת אם אוכל להשתמש בו עם הטייפ שלי? (המוכר טוען שכן, ובאתר ישראלי רשום כי הוא עובד דרך FM, אבל רק כדי להיות בטוח).

כמו כן, מוצא מוצר זהה בארץ:

http://66.249.93.104/search?q=cache:qkSCoTtAguwJ:www.soundonline.co.il/Product.asp%3FPid%3Dchamp%26Cat2Cat1ID%3D8%26Cat2ID%3D0+CDX-565MXRF&hl=iw&gl=il&ct=clnk&cd=1

רק שהאתר לא פעיל כרגע.

למישהו יש דרכי התקשרות עם חנות ספציפית זו?

בתודה,

שוב,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

שמע , אני לא מכיר את הרכב שלך ולא יודע אם באמת אי אפשר להתקין או לא . יש מתקיני על שיכולים לומר לך אם זה אפשרי או לא וכמה זה יעלה . אם אתה במרכז לך לסאונדסטורם בפ"ת הוא יוכל לומר לך אם זה אפשרי או לא .

ולגבי מחליף דיסקים , אם יש לך רדיו דיסק של JVC אזי רק מחליף של JVC יעבוד איתו ובתנאי שלרדיו יש תמיכה במחליף.

תבדוק בספרות של המכשיר אם יש לו תמיכה במחליף דיסקים או לא ואז תדע אם אתה יכול להשתמש בו או לקנות משהו אחר .

לרוב האנשים כאן אין מחליף דיסקים כך שהם לא כל כך יודעים על זה

בברכה והצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ניר,

הצנג'ר שמפורסם באתר שנתת את הקישור שלו, אכן משדר את הסאונד ב - FM, ולכן הוא יוכל לעבוד עם כל רדיו FM. בד"כ איכות הצליל של מכשירים שמשדרים את הסאונד ב - FM, הוא ירוד ולא מומלץ. אני ממליץ לך ליפנות למתקין מערכות מיקצועי בעל ניסיון, על מנת שימליץ לך על הפיתרון הטוב ביותר לרכב שלך. מכיוון שאתה מאזור הצפון, אני ממליץ בחום שתיפנה לדני זומרשטיין (חבר בפורום הזה)ממצת אור בחיפה. אני משוכנע שהוא יעזור לך בצורה המקצועית ביותר. רצ"ב קישור לאתר של מצת אור.

http://www.matsat.starwebz.com/

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

ביננו צ'ינגר זה חרא, היו לי כבר כמה ושל מספר חברות, אני לא סומך על זה.

לא בעיה להתקין רדיו דיסק בטווינגו, צריך קצת תעוזה, תבין לי בכלל לא היה מקום לHU, לא היה כלום, קדחתי מלבן מעל התא כפפות. לא בעיה לקנות קונסולה לרדיו דיסק בפחות מ100 ש"ח היא תתפוס לך HU נורמלי וסגרת את העניים, במקום היעודי תוכל לשים קייס של דיסקים.

haters will hate

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האללו, גבר!

לי יש טווינגו 95 ו- MP3 HU של פיוניר שעובדת מעל לשנה כמו שועלה!!!

45 מעלות לא מספיק לפי דעתי- את הפיונירים אפשר להתקין עד שישים מעלות, לדעתי ברוב אם לא כל הדגמים (לא רוצה לחתום לך).

אין צורך בצ'יינג'ר.

תהנה

• תוכן חדש...