Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר הייתי במוסך והחלפתי את שני הדודים של האגזוז בגלל שהם התפרקו ועשו רעש בגלל בנידנוד, היום הייתי שוב במוסך בגלל שהרעש לא עבר לחלוטין והראו לי שגם הממיר הקטליתי לא תקין(בן 13 שנה), שאלתי את המכונאי אם אפשר ליסוע במצב כזה לפחות עד הטסט אז הוא אמר לי שיכול להיבצר מצב שבגלל שהממיר מפורק מיבפנים הוא יכול ליסתום את זרימת הגזים דרך האגזוז והמנוע יחנק. האם זה באמת יכול לקרות או שפשוט ממהרים להוציא ממני עוד כסף, כמו כן האם יכולות להיבצר בעיות/נזקים נוספות עקב ממיר לא תקין?

תודה!

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

בלי קשר לנזק שיכול להגרם מבחינה טכנית (בזה אני פחות מבין)

יש עכשיו ביקורות של המשרד לאיכות הסביבה, שעוצרים רכבים, ובודקים אותם במקום מבחינת זיהום אויר.

ואם אין לך ממיר, או שהוא לא תקין, זה אומר שהרכב לא יעבור את הבדיקה.

ואז אני חושב שזה גם קנס.

(במקרה הייתי היום בטסט, ושמעתי אחד שסיפר שעצרו אותו על זה)

פורסם

מערכת האזוז מתוכננת על ידי מהנדסי הרכב על מנת "לסלק" את גזי הפליטה מהמנוע לאחר שלב העבודה במהירות הגבוהה ביותר.

ברגע שתשנה את אופן הזרימה במערכת תפגע ביכולת המנוע לעבוד בצורה אופטימלית.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אם הממיר מפורק מבפנים אז לא ייסתם לך שום דבר, להיפך, המנוע יעבוד 'חזק יותר' ויהיה לך מעט יותר כח בסחיבה ותאוצה, אצלי מהרגע שהרכבתי ממיר חדש הורגשה השפעה גם על הסחיבה וגם על צריכת הדלק. לרעה.

אתה יכול לנסוע כמה שאתה רוצה במצב בזה, אם הממיר שלך בן 13 שנה אני מעריך שגם הרכב וזה מביא אותנו לכך שהרכב הוא משנת 93? אם כך אז אין לך בעיה גם לעבור טסט - רכב עד שנת 93 לא חייב בממיר קטליטי.

מקסימום תבקש שירוקנו לך אותו ואז לא תהיה בעיה של התפרקות נוספת.

אמנם מע' האגזוז מתוכננת על מנת לסלק גזי פליטה אבל לא במהירות הגבוהה ביותר, והמושג 'בצורה אופטימלית' תלוי בהעדפה שלך (ובחוק..) עם ממיר הרכב יוציא מהאגזוז פחות זיהום וללא ממיר הוא יסחב טוב יותר.

בריאות לכולם!

פורסם

לעיתים ממיר דפוק אכן יכול לסתום את הפליטה.

היה לי מקרה כזה בבאלנו, שממש לא הניע מממיר סתום, כולם חיפשו למה האוטו לא מניע...

זה לא קורה כל יום, בכלל גם לא המון, אבל עלול לקרות.

אני לא יכול להמליץ לך לבטל את הממיר, בגלל תקנות זיהום האוויר, ולמרות שאינן חלות על רכב משנת 94 ומטה.

זוהי אפשרות שאתה יכול לקחת בחשבון, בכל אופן היא הזולה ביותר, לרוקן אותו ולהחזיר למקום.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לפי מה שאני מבין כל הבדיקות של הזיהום אויר לא תקפות לגבי הרכב שלי(מודל 94 נקנה ב93), האם אני צודק?

כמו כן האם האגזוז יתחיל לעשות רעש של אוטו ספורט בעקבות החלפת הממיר בצינור?

ועוד דבר מה בכלל התפקיד של הממיר הקטליתי?

SUZUKI Ignis Sport

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...