Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

הערב שודרה תוכנית של דודו טופז על מכוניות.

הוא הציג 3 רכבים מתערוכת אוטומוטור.

לנד רובר (אין לי מושג מה הדגם, לא מבין בהם), אלפא 159 (אם אינני טועה) ומרצדס SLR - מלכת התערוכה.

כמובן שכל זה קרה מסביב לכל התוכנית.

בין היתר הוא שוחח עם לוי יצחק על המחירון - הוא הציג את המחירון הראשון, ודיבר על אלפא מול פיאט.

הוא הסביר מדוע ירידת הערך של פיאט יותר איטית מאשר אלפא (שאלה טובה באמת...).

מיכל אמדורסקי התארחה בתוכנית, וכשנשאלה לבחור בין הלנד רובר לאלפא - היא שאלה מה עולה יותר (הלנד רובר), ובחרה בו בגלל תג המחיר.

אח"כ הציגו להקה שמתופפת על כל דבר שזז, והפעם הם תופפו על חיפושית מסכנה שממש היה חבל לי עליה.

מה דעתכם, האם אתם רואים בדברים "הקטנים" האלו תחילת צמיחת התרבות המוטורית בארץ, או שמא סתם נושא נבחר לתוכנית?

פורסם

אני לא מבין מה הקשר לתרבות המוטורית לבין דודו טופז.

המקרה היה כך: בעונה ה9 מליון של דוד טופז אין לו כבר אייטמים מעניינם אז הוא החליט לעשות קצת פירסום ללוי יצחק ולמס' מכוניות עלמנת להכניס עוד כמה ג'ובות לכיס.

פורסם

תראה, יכול להיות שלא היו לו אייטמים - אבל אתה יכול להסכים איתי שבתקשורת כן יש היענות יותר גדולה למוטוריקה.

ראיתי היום שהיה משהו בנושא בערוץ 2 (לא ראיתי מכיוון שלא יכולתי), אך ראיתי את הפתיחה ממש של החדשות.

לדעתי יש כאן איזשהו צאץ' של החוק, אבל אולי זה רק אני.

פורסם

מהחמש שניות שראיתי הוא הציג את הריינג' ספורט, אלפא בררה וה SLR. דווקא לפי דעתי כן קשור לתרבות מוטורית.

עד לפני כמה שנים לא רק שממש לא היו מדברים על מכוניות בתוכניות טלוויזיה "לכל המשפחה" אלא אף אחד לא היה חושב בכלל להביא לארץ את המכוניות האלו.

וזה ממש לא משנה מה השיקולים העומדים מאחורי החלטות אלו. רייטינג/חוסר נושאים/כסף/בניית מותג וכדומה. העיקר שמביאים.

אני נהנה ומוקיר כל רגע.

אופק.

פורסם

אופק הדגיש בצורה יותר טובה את מה שהתכוונתי אליו.

אכן זו כוונתי - ניתן לראות שינוי ביחס למוטוריקה בארץ, וזה אחד הביטויים שנראה.

פורסם

גם אני ראיתי את דודו טופז היום.

קודם כל, לא היה ללהקה על משהו אחר לתופף? לא חבל על החיפושית?

דבר שני, לא הבנתי למה היה כל הפרסום ל"אוטומוטור". (אגב, האלפא מדהימה..)

פורסם

תסבירו לי שוב - מה הקשר בין דודו טופז לאיזשהו סוג של תרבות?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

לא ראיתי את התכנית של דודו טופז, אבל ראיתי סיקור של הרולס-רויס פאנטום במהדורת החדשות.

לדעתי לא מדובר בלגיטמציה לספורט המוטורי, או לתרבות מוטורית, אלא בסה"כ במערכת יחסי ציבור משומנת היטב (סינטטי מלא 5-40) של תערוכת אוטומוטור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אפשר לחשוב שאוטומטור זקוקים לפרסום ויחצנות מדודו טופז... תאמין לי שיש להם מספיק ודודו טופז הוא האחרון שצריך לעשות להם יחסי ציבור. אם מישהו הזכיר כבר גועל נפש אז לא רק לגבי מיכל אמדורסקי...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

פשוט לא ייאמן,מראים שני מכוניות וחצי בטלויזיה ואיזה סיפור עושים מזה,תרבות מוטורית ,עניינים,אוטומוטור...נו באמת?!

כולם מפתחים ציפיות מהאוטומוטור הזה, פעם בשנה מביאים כמה מכוניות נורמאליות עטופות בסביבה של מכוניות שהביאו מכל אולמות התצוגה בת"א, אפשר לחשוב מינימום תערוכת סימה חו"ל.

פורסם
אפשר לחשוב שאוטומטור זקוקים לפרסום ויחצנות מדודו טופז

לתכנית שלו יש אחוזי צפיה גבוהים בפריים טיים.

זה לא דבר שאפשר לזלזל בו בתחום הפרסום ויחסי הציבור.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

רז אתה צודק, גם לפי דעתי זה פשוט תרגיל שיווקי ותו לא. אבל זה לא משנה את הנקודה שכתבתי מקודם.

יש היתפתחות גדולה בכל הקשור למוטוריקה ועל זה לא נותר לנו אלא רק לשמוח ולי אישית ממש לא משנה גם אם המניעים של אותם אנשים פסולים.

אופק.

פורסם

מה פסול במניעים שלהם ?

הם מנסים לפרסם ולמכור. אני לא רואה בזה שום פסול.

בסה"כ מדובר בתערוכה שמתקיימת כבר שנים, וזה שהופיע בתכנית של דודו טופז לא ממש קשור לספורט המוטורי, או לתרבות המוטורית, אלא רק ליחסי ציבור.

אני די בטוח שדודו טופז, או המפיקים / תחקירנים שלו אפילו לא יודעים על ההתקדמות בחוק.

הציעו להם לעשות כתבה על מכוניות יוקרה, זה מעניין את הצופה המשועמם מול המסך - וזה משרת את שלושת הצדדים (היחצנים שמקבלים פרסום בפריים טיים / התכנית של דודו שאולי זוכה לאייטם לא שגרתי / והצופה המנומנם בבית, שבזכות צפיה במחזיקי הכוסות הנשלפים אוטומטית ברולס-רויס הופך ב-3 דקות למומחה רכב, ובפעם הבאה שהוא בועט בצמיג כדי לאבחן את מצב הרכב הוא יעשה זאת באלגנטיות מופגנת).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

• תוכן חדש...