Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקצרי הזיכרון, בכל שנה בה מתקיימת תערוכת אוטומוטור, בתקופה לפני התערוכה פתאום צצות כתבות על הרכבים המוצגים בכל מיני מקומות לא קשורים. לא תרבות מוטורית ולא נעליים - רק מערכת יחצנות.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

דני קושמרו... איזה כייף לבן אדם... גם עובד בחדשות וגם כתב רכב... יותר מזה?

ראיתי דודו טופז, שום קשר לחוק המוטורי, סתם פירסומת-לי אישית לא שאכפת שהוא עושה פירסומת לאוטומוטור.

ומישהו יכול להסביר לי מה הבעיה עם מיכל אמדורסקי? מה גועל נפש?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

איך אני מת על התגובות האלו -

דודו טופז תת רמה! "במקרה" ראיתי את הקטע בתכנית שלו כי זיפזפתי בפרסומות באמצע תכנית על תולדות האופרה בערוץ ארטה.

:wink:

פורסם

עוד תוכנית לשיווק תוכן "אופנתי"...

באותה מידה היו יכולים לעשות תוכנית על קולקצית השעונים החדשה של "קארטייה" או משהו בסיגנון...

:|

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

דודו טופז תת רמה! "במקרה" ראיתי את הקטע בתכנית שלו כי זיפזפתי בפרסומות באמצע תכנית על תולדות האופרה בערוץ ארטה.

האמת, גם לא תתפוס אותי מול אופרה (לפחות לא בהכרה). לא ראיתי את התכנית המדוברת, אבל מספיקות 10 שניות מול התכנית במהלך זיפזופ, או לצורך העניין כל חשיפה לבן-אדם הזה ולפנייה שלו למכנה המשותף הנמוך ביותר כדי לדעת שלי זה לא מתאים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

גם אתה ראית?

איזה מגניב, וחשבתי שכולם פה בורים..

אז מי לוקח, ורדי או ביזה?

:-P

אור.

פורסם

מה ההתנפלות? אפילו אם זה פירסומת לאוטומוטור..ואפילו אם זה לא ממש מעניין את דודו טופז..

למי זה איכפת? הביאו לארץ שני רכבים מדהימים (בררה,SLR) והראו אותם 30 שניות בטלוויזיה

ועשו טוב לאנשים..מה רע בזה?

1.8T 8)

פורסם

מי אמר שזה רע, פשוט אין כל קשר בין הופעת הרכבים בטלביזיה לטענה שיש התפתחות בתרבות המוטורית בארץ.

• תוכן חדש...