Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל רכוש שאין לך לגביו הסבר והוכחה עובדתית לרכישתו או קבלתו באופן חוקי, יכול להיחשב בנסיבות העניין ע"י שוטר, כרכוש החשוד כגנוב. עליך תחול ההוכחה לגביי בעלותך עליו, ואם לא, תוכל להיות מואשם כאמור, בהחזקת רכוש גנוב. העניין הוא שהניסיבות צריכות להיות מאוד מחשידות ע"מ שתגיע למצב כזה עם שוטר.

פורסם

לקחת את המערכת הוא לא יכול.

הוא יזמן אותך לתחנה על מנת שתוכיח שהציוד אכן שלך ושהוא לא גנוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הוא חייב צו בשביל לקחת לך תדברים מהאוטו

לא כל שוטר זוטר יכול לפרק לך דברים מן האוטו בטענה שהם גנובים

אם עשו לך את זה אתה בהחלט יכול לתבוע את המשטרה בגין כמה עבירות שהם עשו לך(זכות הקניין ,עוגמת נפש ויש עוד הרבה סיבות)אם כן אני ממליץ במהירות ללכת לעורך דין.

פורסם

אם לא הוגשה נגדך תלונה אישית המעידה כי מוצר מסויים שנמצא אצלך ברכב הוא של אדם אחר {שחובת ההוכחה היא עליו במקרה זה} אין כל סיבה שתאלץ לעמוד בכזה מצב.

אריק

פורסם

נראה לי הזוי. שוטר לא יכול להחרים שום ציוד כל עוד לא הוכח שהוא גנוב.

לא אתה צריך להוכיח שהציוד לא גנוב אלא ההפך - שהוטר צריך להוכיח שהציוד גנוס וגם אז זה לא פשוט כיוון שאם תסביר כי קנית אותו יד שניה למשטרה תהיה בעיה.

אתה יכול לשאול כל עורך דין.

פורסם

אם יש לך תיקים במשטרה על גניבה, והחרימו לך את המערכת שהיא ללא קבלות אז תיהיה לך בעיה להחזיר אותה.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

עם לוקחים לך משהו מהמערכת דוגמא

וכעבור חצי שנה לא מוצאים של מיזה

הם חייבים להחזיר לך את זה

עם יש לך תיקים במשטרה או שאתה מסתובב עם מישהו כזה

והוא היה בדיוק באוטו אז יש מצב שיקחו לך

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

נגדיר את זה ככה , או שיש לך שם או שאתה מסתובב עם אנשים שיש להם שם . שום שוטר שפוי בדעתו לא יעיז לעשות דבר כזה אלא אם כן יש חומר מודיעיני שקושר אותך איך שהוא , לכך שחשד שלו יוכל להיות מוצדק .

אז תבדוק עם מי אתה מסתובב , ואם לא תבדוק ממי קנית את הרכב , ואם יש העברת בעלות מסודרת .

בהצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ועוד משהו אתה בטוח שזה היה שוטר?

או שזה היה בילוש

כי עוד לא יצא לי לראות שוטר לוקח משהו מאוטו

בילוש רוב הזמן כן

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

1- לא לקחו לי כלום, אני רק שואל על מקרה שקרה מזמן עם ידיד.

2- נראה לי שזה היה בילוש, למרות שכאן שוטר הוא לא רק שוטר.

• תוכן חדש...