Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שרשום בכותרת,ברכב של חבר שלי ההברגה שמחברת בין הגיר לבין תושבת הגיר נפגמה ו"הלכה" ההברגה.

המכונאי שלו אומר שזה בגלל שהמנוע חזק והתושבות לא עומדות בלחץ(לא נראה הגיוני משום מה..).

עשו לגיר עצמו כבר "הברזה"(מי שלא יודע זה כמו להכין הברגה חדשה),והמכונאי שלו אמא שזה לא יעמוד בלחץ עוד הרבה זמן ובפעם הבאה לא יהיה אפשר לעשות"הברזה".

השאלה שלי היא מה ניתן לעשות בנידון?

אולי לעשות עוד איזה תושבת חיזוק לגיר או משו בסגנון הזה?

או שאפשרות שנייה להחליף בלוק גיר,וזה לא מבטיח שזה לא יחזור בשנית???

תודה מראש לעוזרים.

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

אם עשו הברגה חדשה באותצו הקוטר זה חסר טעם כי אין לה שיניים שלמות.

או שמחדירים הליקויל ואז תקבל הברגה יותר חזקה מהמקורית או שעושים הברגה יותר גדולה ב 2-3 מידות ומבריגים בוקסה מפלדה עם תבריג מתאים למקורי ואז תקבל את הפיתרון הכי חזק ומקצועי.

בכל מקרה צריך להואיד גיר ולעשות את זה בצורה נורמלית ולא עם מקדחת יד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברור ..ברור...

אבל השאלה שלי היא אחרי זה-האם זה לא יכול ליפול שוב???

כלומר בגלל התזוזות החזקות שהגיר עומד בהן ההברגה לא יכולה "להאכל" שוב?

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

אם ההברגה המקורית היא M12 לצורך הדוגמא ואתה עושה בגיר (שעשוי מאלומיניום) הברגה M20 היא יכולה לשאת עומסים הרבה יותר גדולים. את התותב שאתה מכניס אתה לא עושה מאלומיניום אלא מפלדה ואז תקבל הברגה M12 יכולה להחזיק עומסים גדולים מאוד לעומת המקורית.

פורסם

רועי לוי,הרכב שלי מושבת כבר שבוע בגלל אותה הבעיה בדיוק!

שתמצא מישהו שיעשה את העבודה בצורה טובה (אני אפילו יפרק את הגיר ויביא לו אותו מפורק) תגיד לי.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

שלום,

במידה ותיצור הברגה M20 או M16 במקום M12 ייתכן ולא ישאר 'בשר' מסביב להברגה ואז יווצר סדק מסביב להברגה.

יש לשקול היטב עם בעל מקצוע באיזה צורה עדיף לתקן את ההברגה.

איזה כייף לי :)

פורסם

M20 קוטר פנימי 18.5 וM12 קוטר חיצוני 12 מ"מ כך שיש לך מספיק בשר.

אתה צריך חרט קצת חכם שיקח חומר 25, יעשה הברגה M12 עם מברז, יבריג את הבוקסה על בורג, יתפוס עליו ויחרוט הברגה חיצונית. רצוי להשאיר לבוקסה גם כתף קטנה כדי שיהיה יותר נוח להרכיב אותה. בזמן ההרכבה שמים קצת לוקטייט על ההברגה והבוקסה לא תשתחרר.

אני לא מכונאי אבל בעל מקצוע בתחום המתכת.

• תוכן חדש...