Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פוקוס 2004. לאחרונה החלטתי לבדוק כל מיני "מחלות" שנראו לי לא משמעותיות עד כה :)

שמתי לב כבר זמן מה כי כאשר אני מסובב את ההגה במקום (בחנייה למשל), נשמע מעין קול יבבה, חריקה. חשבתי שאולי זוהי המשאבה של ההגה-כוח, ואולי הגלגלים ?

הגלגלים חדשים לגמרי, אגב.

בנסיעה התופעה נעלמת כלא היתה...

תודה,

בר

פורסם

בוקר,

בדוק נוזל הגה כוח בצורה הבאה:

1.החנה את הרכב במישור מפולס והפנה את הגלגלים בצורה ישרה.

2.המתן כשעה שהנוזל התקרר.

3.בדוק אתה את גובה מפלס הנוזל.

4.ייתכן שהרצועה מחליקה בדוק מצב רצועת אביזרים.

ראה בספר הרכב מהו הגובה הרצוי

האם לאחרונה הרכב קיבל מכה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

הרכב לא קיבל מכה.

אני לא חושב שהיבבה חזקה, די חרישית למעשה. גם לא זכור לי שהיא זהה לכל אורך סיבוב ההגה.

תודה על העזרה מרק, אני אבדוק את מה שאמרת. עוד הצעות ? :)

פורסם

זה קורה בחניונים או גם בשביל עפר נניח ?

יש איזה יבבה בסוף המהלך של ההגה, זוהי פעולה תקינה של מערכת ההגה (אני חושב שבמודלים האילו יש הגה כוח סטנדרטי ולא הגה חשמלי)

יכול להיות שמה שאתה שומע זה את הצמיגים "נימרחים" על הקרקע כשאתה מיסתובב במקום...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תודה גילי :)

בקיצור - זה לא איזו בעיה חמורה שיש לטפל בה בדחיפות ? חשבתי שאלה הצמיגים, אבל זה קצת יותר מדי חזק בשביל סיבוב צמיגים לדעתי... יכול להיות שזה בסוף המהלך של ההגה. אני אבדוק היום ואעדכן, תודה :)

פורסם

ההגה ברכב שלך זה הגה הידראולי כלומר יש גם משאבה שמספקת לחץ נוזל הידראולי לסיבוב ההגה כאשר מגיעים לקצה סיבוב או כאשר מסובבים את ההגה בעמידה זה יוצר עומס על המשאבה והיא מתחליה להרעיש וזה נורמאלי ( בקצה סיבוב כאשר שסטום פורק לחץ עובד יש אפילו יותר רעש ).

לא כדאי לתת למשאבה להרעיש הרבה זמן ( להחזיק את ההגה לחוץ לאחד הצדדים )

בהצלחה אורי

פורסם

הרעש הוא מהמשאבה ההידראולית אבל נראה לי שקצת מוקדם בשבילה להתחיל להרעיש ברמה שזה מפריעה לך האוטו כולה בן 2-3.

אצלי בפונטו בת 11 היה גם רעש חזק סידרתי את זה על ידי החלפה של שמן + תוסף מסמיך לשמן הנ"ל.

וכמאט שנה אין רעשים.מהסברים שקיבלתי הרעש זה בלאי במשאבה כתוצאה מהשנים הרבות שהיא עובדת ויחסית לגילה זה היה נורמלי.

אצלך זה לא נשמע נורמלי.

פורסם
אצלך זה לא נשמע נורמלי.

פששש. אחלה שמיעה יש לך. מה נהיה עם הדיאגנוזות המרחיקות לכת של רעשים ורעידות דרך הפורום?

שיסע למוסך וישמיע להם את הרעש, או שיעלה קובץ אודיו עם הקלטה כדי שגם אנחנו נשמע.

ורק אז, אולי, תהיה לנו תשובה.

פורסם

הכוונה היתה שאם הרעש מפריעה לו אז אכן זה לא נורמלי כי בדרך כלל לא שומעים מכוניות מהשנתונים הנל מיבבות בחניות. ומן הסתם ברור שכדאי שילך למוסך לבדוק את זה .

לשכנים שלנו יש פוקוס והיא לא עושה שום רעש בזמן סיבוב הגה לכן זה שיש רעש זה כבר לא נורמלי.

פורסם

הכוונה הייתה טובה, הניסיון איבחון לא.

לכל אחד יש שמיעה ורגישות שונה לרעש, ולכל אוטו יש את הרעשים שמאפיינים אותו.

לכן בוא לא 'נזרוק' עובדות לחלל האויר.

ההמלצה נשארה בעיינה, מדובר ברכיב בטיחותי, ומן הראוי שיגש בדחיפות למוסך, כדי שזה האחרון יחליט האם מדובר ברעש טבעי או בתקלה.

• תוכן חדש...