Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האחזקה של הפיאט ממש לא יקרה, בעזרת טיפולים תקופתיים תמנע נזקים לתווך הארוך והרכב ישרת אותך בנאמנות.

אצלי בראבו אוטומטית והצריכה שלי בנסיעה רגועה משולבת היא 1:11 בבמוצע.

FIAT BRAVO

פורסם

תשמע, הטווח מחירים בכלל לא קרוב אפילו, הבראבו עושות 19 עד 24 אלף ש"ח, לעומת הטיגרה שעושה הרבה הרבה יותר!

אין לי ניסיון עם 2 הרכבים אז אין לי מה לומר בנושא.

בהצלחה.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

יש הבדל בין המחירים לבראבו ולטיגרה אתה יכול להשיג היום בראבו מעל המחירון או מתחת למחירון במחיר של 17 ואפילו פחות

אני מאוד מרוצה מהבראבו שלי אומנם קצת שותה דלק כי היא אוטמט אבל מסתדרים אחלה של אוטו ותיקונים זולים

hu: pioneer deh-p7900; amp1: JBL GTO75.4 amp2: Rockford P3001comp: 165A Focal 6.5

Sub: CVR12 Kicker

פורסם

הבראבו לא רכב ספורטיבי.

אם אתה רוכש אחת - תזהר.

לפי ההודעות שלך אתה "תלחץ" הרבה. אתה יכול למצוא את עצמך מרוח על איזה קיר מהר מאוד עם הרכב הזה.

הוא זריז והמנוע שלו מצויין אך האחיזה וזויות הגלגול שלו נוראיות.

תזהר.

ואם בראבו - רק ידני.

האוטומט של הבראבו/בראבה/מריאה ידוע כבעייתי מאוד.

בהצלחה וזהירות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...