Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזל טוב, יש לך מזל שקיבלת כזו מתנה ליומולדת 18.

אוטו לא רע בכלל לנהגים חדשים, לא חלש מדי, לא עצבני מדי, בטיחותי למדי ויש לו תכונה חשובה - לא בולט בשטח ולא מושך שוטרים (כמו עונדה שפיץ וכו')

אני מציע לא "לשפר", לא להדביק מדבקות, רק לשטוף, להקפיד על לחץ אוויר נכון בצמיגים ולהנות מהחיים.

רכב פרטי רק שלך בגיל 18 זה מאוד מאוד מכובד, במיוחד שמדובר ברכב נורמלי+ ולא איזו פיאט אונו מתפרקת.

צודק!

ירדתי מעניין המדבקה ממזמן...

אבא שלי חושב בדיוק כמוך.

ד"א את האוטו קנינו מבן אדם שכל חצי שנה היה עושה לו ווקס!

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
נחמד ביותר, אוטו בכזה מחירון כמתנה ליום הולדת...

אני ליום הולדת 18 שלי מההורים קיבלתי מתנה הרצאה על סקס בטוח ובית ריק לשלוש שעות... :roll:

רק ששכחו להסביר לך שלא מצפים ממך למלא את הפורום בהודעות במשך 3 שעות...

פורסם

מדבקות של מזדה זה רעיון טוב באמת.

שבמקרה לא יתבלבלו ויחשבו שזה סובארו ירחם השם.

לא שאני מבין למה צעיר בן 18 צריך משפחתית אוטומטית , אבל לפחות מפה אפשר רק להשתפר.

פורסם

CAR MAN - הרכב נקנה לשימות כל מאכלסי הבית בעלי הרישיון או שזה הרכב שלך שאתה מטפל בו ואף אחד לא נוגע בו (סתם לשם העניין)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מה זה הרכב הזה ?

חדש בארץ ?

משהו מיובא ?

בחיים לא נתקלתי בכזאת מכוניות שרירית וסקסית כאחד. היא נראית כמעט כמו המכוניות היפאניות, אבל שמעתי שזה סתם אורבן לג'נד כל הסיפור שיש מכוניות יפאניות.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...