Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשום בכותרת אני מבקש את עזרת האנשים שפירקו את הגלגלים של הרכב הנ"ל

אם אני לא טועה גם סופר לאנסר תופס , במידה וזה אפשרי אני יבצע את העבודה לבד

קראתי כאן בפורום שלפעמים זה תלוי במרכב הרכב , אז בבקשה מי שיצה לו לפתוח את הבלם של הרכב הנ"ל

בתודה מראש

איתי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

הסיפור לא נגמר בסתם להחליף את התוף בדיסק... בגדול אתה צריך את כל המתלה האחורי בשביל זה...

אם יש דגם של סופר לאנסר או קולט עם דיסק מאחורה תוכל לקחת משמה את כל החלקים, אחרת זה כבר סיפור של התאמות.

חפש בגוגל rear disk conversion...

Scooby WRX

פורסם

משנה השנתון ?

ד"א מישהו ניתקל בסופר לאנסר שנתון 94 עם בלם דיסק אחורי תוף ??\

ד"א

אם אני ניגש לפירוקייה ומפרק את כל הדיסק של הגלגל הקידמי וכולל הכל

אין מצב שהוא יתאים לאחורי ? הציר של המתלים שונה ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

התופס של הקליפר מתפרק לא ?

או שהוא מחובר למתלה בצורה שלא ניתנת לפירוק ?

כמו שאמרתי לא יצא לי להתעמק בזה

אני שואל אם זה אפשרי

פורסם

תשמע אולי זה יעזור.

תודה רבה לששי81 ששלך לי את כל ספר הרכב של מיצובישי סופר לנסר/קולט.

PARKING BRAKES.pdf

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לארץ לא יבאו באופן סדיר רכבים עם בלמי דיסק מאחור , עד כמה שאני יודע יש רכבים בודדים עם בלמי דיסק מאחור ( אני מדבר על הסופר לנסר ).

בכל אופן תעבור על הקובץ ותראה את המבנה של המתלה האח'.

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

פורסם

לא ניתן לדעת אם זה אפשרי לפי זה לקחת מגלגלים קידמיים ולשים מאחורה

אבל זה אכן קיים

פורסם

תראה אתה לא יכול לקחת מלפנים ולהעביר לאחור , שים לב שהתושבת שונה ( מלפנים יש ציריות ).הכי טוב לך מחר למוסך שירות ותקבל את כל התשובות אם היה יבוא לארץ דגמים כאלה ואם ניתן לבצע דבר כזה.

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

פורסם
משנה השנתון ?

ד"א מישהו ניתקל בסופר לאנסר שנתון 94 עם בלם דיסק אחורי תוף ??\

ד"א

אם אני ניגש לפירוקייה ומפרק את כל הדיסק של הגלגל הקידמי וכולל הכל

אין מצב שהוא יתאים לאחורי ? הציר של המתלים שונה ?

לפי השאלות אני מציע שתרד מהרעיון.

יש לך כסף? גש עם הפרוייקט למישהו בעל נסיון שיראה אם יש טעם ואם זה אפשרי.

אין לך כסף? סע עם תוף מאחורה.

יש לך בכלל מושג למה להעדיף תוף מאחור? יש לך מושג על ההשפעה של החלפה כזו? על ההשלכות? על הציוד שמסביב?

מהשאלות שלך עולה תשובה שלילית. לפיכך אני מציע לך לוותר על הרעיון.

בכל מקרה, אם הנושא עדיין מעניין אותך, הרץ חיפוש - יש המון מידע שכבר נכתב פה בפורום.

בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נכון לעכשיו אני יפרק את הגלגלים הקידמיים ויראה אם זה אפשרי , במידה ואני יחליט לבצע אני יפרט ויעלה תמונות

פורסם

אין קשר לסרן הקדמי.

רוצה קולט עם דיסקים מאחור ? תאלץ להשבית לאנסר EVO. מלבד הסרן יש צורך גם בבוסטר בלימה מתאים. (או בקיצור - רד מזה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...