Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינה משפטית, עברת עבירה חמורה מאוד בנוף עבירות התנועה (סעיפים 62, 62 לפקודת התעבורה). סעיף 38 לפקודה קובע כי במידה ונפגע אדם או ניזוק רכוש בתאונה שנבעה מאי מתן זכות קדימה על פי החוק - יש חובת פסילת רישיון למשך 3 חודשים.

חובה זו שבחוק מחייבת את השופט לשלול רישיון אלא אם כן מצא טעם שלא לעשות כן, ואז חובה עליו לפרט נימוקים מיוחדם לכך.

מהסיפור שלך עולה גם כי הינך נהג חדש ("חזרתי מביה"ס..") ועבירה שכזו תוביל אותך ככל הנראה לטסט/תיאוריה פעם נוספת.

מה המסקנה מכל התיאור דלעיל ?

מה שלא יהיה הסידור בינך ובין בעל הרכב השני, דאג שהעניין לא יגיע למשטרה כי אז תועמד לדין ותהיה בבעיה קשה מאוד לאור מה שפירטתי.

כמה שקלים לפה וכמה לשם שווים את מניעת ההליך הפלילי, ממנו לא תצא רק בנזק כספי.

בהצלחה.

---

פורסם

כן את זה אני יודע.. יום ראשון אני אלך איתו לתקן לו את האוטו ונסגור את הסיפור הלא נעים הזה :\

Subaru Justy 88

פורסם

אני חושב ששווה לך לבדוק בעוד מקומות כי המחיר נראה לי גבוה,יחד עם זאת תבדוק רכישת כנף בפירוקיה יצא לך כולל הרכבה לפי דעתי הרבה יותר זול,אך בכל מקרה כמו שאמר קודמי זאת עברה שיש עליה שלילה אז עדיף לך לסגור את זה חלק ומהר.

שב"ש רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
1500 ש"ח זה שוד לאור היום!.

תיקון פחחות לכנף הוא באיזור ה200-250 ש"ח, צביעה של כל חלק (כנף,טמבון וכו') הוא כ250-300 ש"ח= 700-850 ש"ח מקסימום.

והצעה כזאתי קיבלתי לאחרונה ממס' פחחים.

ומה עם זמן פירוק והרכבת פגוש?

והפנס? - אולי צריך להחליף כנף?

ב 250 ש"ח יתקנו לך כנף כמו אני לא יודע מה... בטח עם ים של חומר...

עבודה טובה לוקחת זמן בייחוד יישור חלקי פח והכנתם לצבע - וזמן עולה כסף - ברוב המוסכים 100 עד 140 ש"ח לשעה.

אני מסכים ש 1500 ש"ח נשמע מעט גבוה - אבל בלי לראות את המכה - זה יהיה חסר אחריות להעביר סתם ביקורת.

אלון

• תוכן חדש...