Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת מוצר מ-ebay ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

תשמעו אני מצאתי מוצר שאני מחפש אחריו זמן מאוד מאוד ארוך לאוטו שלי ומצאתי אותו היום ב-ebay.

רציתי לשאול אותכם אם יש מישהו מאזור המרכז שמוכן בבקשה לעשות לי טובה ולהזמין עבורי את החלק כי אני לא מבין כ"כ איך זה הולך שם ואין לי גם אנגלית טובה כדי שאדבר עם המוכר לדעת האם הוא מוכן לשלוח לי את החבילה לארץ...

זה הקישור לעמוד המוצר: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/86-Audi-4000-Center-Console-Shift-Idicator_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33695QQitemZ8033944064QQrdZ1QQtcZphoto

האם יש מישהו צדיק כזה בכל הפורום הזה? אתם לא יודעים איך אני ישמח אז בבקשה חברים תעזרו לי:wink: ....

פורסם

קבל עצה:

אם תצפין לעבר פירוקיות בצפון יש סיכוי טוב למצא את זה ב 100 שקל מקסימום.

זה לא כ"כ זול ,עם המשלוח זה יגיע ל 40$ אבל.....

מה שכן: החלקים באיביי יותר איכותיים היות ובחיים לא ראו שמש ישראלית, אתה קונה חלק שירד מרכב בן 20 והוא נראה כמו חלק של רכב חדש שלעולם לא היה בשימוש,לכן מהסיבה הזאת שאתה קונה חלק בעצם חדש דנדש שמגיע אליך עד הבית = זה שווה. ואגב לפי מה שהבנתי, הבחור שמוכר את החלק הזה - מוכר אוודי שלמה לחלקים, אם אתה צריך עוד כמה חלקי פלסטיקה\מכאניקה, כל מה שאתה צריך לעשות זה לשאול אותו , תסתכל מה אתה צריך עוד ותעשה איזו חבילה יפה שירשום עליה VALUE 5$ GIFT ושלום על ישראל.

פורסם

אני מוכן לשלם! אין לי בעיה.....הקטע הוא שאני לא יודע איך כל התהליך הזה הולך שם ולכן אני מבקש האם מישהו מוכן להזמין את החלק עבורי ואני ישלם לו על-כך.

יש מישהו כזה בבקשה?

פורסם

תודה אופיר....!

עלה לי רעיון נוסף והוא שחברה של אמא שלי שגרה בארה"ב תרכוש את המוצר ותשלח לי אותו לארץ, זה אפשרי נכון?

אבל בכל זאת יש מישהו שמוכן לעזור לי בבקשה?

פורסם
קודם כל נראה אם הוא שולח לארץ - חכה שאופיר יקבל תשובה.

אם יש לאמא שלו חברה בארה"ב אז זה לא משנה אם הוא שולח לארץ או לא.. שישלח לכתובת שלה, ושהיא תשלח אליו לארץ.

פורסם
אם יש לאמא שלו חברה בארה"ב אז זה לא משנה אם הוא שולח לארץ או לא.. שישלח לכתובת שלה, ושהיא תשלח אליו לארץ.

למה לשלם פעמיים משלוח? גם למוכר בתוך ארה"ב, גם לחברה של אמא מארה"ב לארץ... קצת

מטופש לא? אלא אם כן היא תביא את זה איתה משם.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

זה לא מטופש בכלל .. העלות משלוח בתוך ארה"ב היא מאוד נמוכה, חוצמזה אם המוכר לא שולח לישראל ..אז מה הטעם ?!

ובכלל בנאדם שנמצא בארה"ב יכול לבדוק שהסחורה תקינה ואז להחליף\להחזיר .. מישראל זה סרט רע.

פורסם

חברים תודה לכל אלו שהעלו רעיונות וניסו לעזור לי.:wink:

אחד מהמשתמשים בפורום הסכים לקנות לי את המוצר....הוא נרכש כבר היום.

• תוכן חדש...