Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו אימפרזה GT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיתחדש, נראה אוטו ממש יפה.

המסיכות על הפנסים לא משהו לדעתי, מראות סטייל M3 האלו גם טיפה לא קשורות, ובקליות אחוריות אם כבר שקופות אז מושחרות.

מצטער על ההערות (פשוט אני יותר את האוטו כמקורי), אבל זה סתם דברים מינוריים, בגדול האוטו נראה ממש יפה! (מקווה שהוא גם ככה שמור ולא משופר במכניקה)

פורסם

אימפרזה יפיפיה! יש עוד פרטים? יד? ק"מ?

ואיזה פלאפון יש לך שאתה מצטער על איכות צילום מדהימה כזאת יחסית לפלאפון?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
שיתחדש, נראה אוטו ממש יפה.

המסיכות על הפנסים לא משהו לדעתי, מראות סטייל M3 האלו גם טיפה לא קשורות, ובקליות אחוריות אם כבר שקופות אז מושחרות.

מצטער על ההערות (פשוט אני יותר את האוטו כמקורי), אבל זה סתם דברים מינוריים, בגדול האוטו נראה ממש יפה! (מקווה שהוא גם ככה שמור ולא משופר במכניקה)

על הפנסים זה לא מסיכות אלא פנסים בפני עצמם.

אני מעדיף אמפרזה GT שתהיה כחולה עם בקליות מושחרות .

אבל האמפרזה של חבר שלך גם יפה מאוד , אהבתי את השילוב של הג'אנטים WRX על הGT.

שחר.

פורסם

אחלה אוטו נראה ממש טוב!לטעמי :yum: .

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אוטו מדהים אבל אני מעדיף בלי ספויילר בכלל לדעתי זה מכער מאוד..

באמת אבל יפייפיה אמיתית..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...