Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אז ככה.. ידידה שלי מחפשת רכב שישרת אותה ביום יום, היא לא מחפשת משהו עם מנוע חזק עם ביצועים וכל מה שקשור בנושא, רק רכב שיביא אותה ממקום למקום נטו, שיהיה חסכן מבחינת דלק,חלפים וביטוח. והתקציב שלה עד 15k

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם

האופציות שישנן:

1) פיאט אונו 1.4 מכונית מאוד חסכנית בדלק, חלפי הכי זולים שיש, כנ"ל לגבי הביטוח.

2) פיגו 205 1.4 כנ"ל גם היא חסכונית, חלפים זולים אך של האונו זולים יותר וביטוח זול גם כן.

פורסם

שתיקח שרייד, חסכונית מאד, עושים צד ג' בדרך כלל על אוטו בכזה תקציב ויוצא זול חבלז.

האוטו הכי אמין שהיא תמצא בתקציב, ובכלל אוטו פשוט אמין (טפו טפו טפו- אני תיכף נוסע בה רחוק)

אני רוצה לראות שמישהו יגיד משהו על שרייד, לעומת אונו מסכנה או 205 או ג'סטי.

:twisted:

פורסם
לרכוש סקודה פליסיה, היא תתן את המענה הכי טוב בתקציב הנתון.

דווקא לעמיתה מהעבודה הייתה פליסיה, והיא לקחה כול יומיים חופש כדי לצאת למוסך. :roll:

פורסם

דווקא לעמיתה מהעבודה הייתה פליסיה, והיא לקחה כול יומיים חופש כדי לצאת למוסך. :roll:

1. דווקא רובן בסדר.

2. לאיזה אמינות אתה מצפה ממכוניות במחירים כאלה? אפילו היפניות (חוץ מהסובארואים הישנות שהן יחסית יקרות ולא ממש נוחות) במחירים האלה לא ממש אמינות. בתקציב הזה זה תלוי יותר באיך הבעלים שממנו אתה קונה את רכבך טיפל ברכב.

אני מאמין שהפליסיה עדיפה על רוב האופציות שהוזכרו כאן (אגב גם סיטרואן ZX יכולה להיות אופציה טובה).

פורסם

1. דווקא רובן בסדר.

2. לאיזה אמינות אתה מצפה ממכוניות במחירים כאלה? אפילו היפניות (חוץ מהסובארואים הישנות שהן יחסית יקרות ולא ממש נוחות) במחירים האלה לא ממש אמינות. בתקציב הזה זה תלוי יותר באיך הבעלים שממנו אתה קונה את רכבך טיפל ברכב.

אני מאמין שהפליסיה עדיפה על רוב האופציות שהוזכרו כאן (אגב גם סיטרואן ZX יכולה להיות אופציה טובה).

להשוות סיטרואן או סקודה בתקציב של 15K לסובארו, מבחינת אמינות, זה ממש פשע.

מהכרות עם בעלי רכב (לא מניסיון אישי), הג'אסטי היא פיתרון מצוין. רק לא אוטומט (בכלל אוטומט זה לא רעיון טוב בתקציב כזה). כללית, כשיש 15K לקנות אוטו, אז בד"כ מעדיפים אוטו אמין, כי זה אומר שאין עוד 5K בצד לטיפולים...

נכון - הנוחות וההתנהגות משמעותית פחות טובות. אבל זה מה יש...

אבי

• תוכן חדש...