Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמינות של ZX לשל סובארו...אבל הבחלט עדיף להיות עם ZX וגב בריא :lol:

אע"פ שהג'אסטי אמינה היא לא מציעה כלום יותר מזה. הפליסיה הא יחסית אמינה, עונה על הדרישות והיא נותנת ערך מוסף של נוחות ואפילו בטיחות.

לגבי הZX ניתן למצוא אחת במצב טוב יחסית ולא כולן גרועות כפי שאתה חושב (בכל זאת אתה מדבר על מכוניות בתקציב של כ15K וכפי שאמרתי הרבה תלוי במצב של איך הרכב טופל ע"י בעליו).

נ.ב.

1. במידה וכן מחפשים ג'אסטי חשוב שלא לקנות את האוטו' (הגרועה במקרה של הג'אסטי, כפי שנאמר בשרשור אכן עושה בעיות).

2.אם היה אפשר הייתי ממליץ על טויוטה סטארלט אבל שנינו יודעים מה הסיכויים שהיא תמצא אחת. ולכן צריכים להיות ריאלים.

פורסם
אמינות של ZX לשל סובארו...אבל הבחלט עדיף להיות עם ZX וגב בריא :lol:

נ.ב.

1. במידה וכן מחפשים ג'אסטי חשוב שלא לקנות את האוטו' (הגרועה במקרה של הג'אסטי, כפי שנאמר בשרשור אכן עושה בעיות).

.

בקשר לכל ההערות על הגב - אני חושב שאתם קצת (מאוד!!!) נסחפים. אני נהגתי 3 וחצי שנים על סמוראי שנת 84 (מתלי עלים, בולמי זעזועים גז קשים של מונרו). והגב שלי בסדר גמור. קשה לי לראות פריווט שתגרום כאבי גב.

• תוכן חדש...