Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפסתי היום ע"י Vascar

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה\בוקר טוב!

היום תפסו אותי ע"י Vascar בכביש 4 (מכיוון הקריות לחיפה) באיזור לב המפרץ :(

תפסו אותי על 110 (בכביש של 70), לקחו לי את הרשיון ונתנו לי זמני עד יום ראשון עם זימון למשטרה ליחידת התנועה. בנוסף זימון למשפט עוד חודשיים.

הניידת מסתבר נסעה מאחורי. המדידה נעשתה במשך כ-9.5 שניות למרחק של כ-250 מטר.

השוטר היה יחסית נחמד, אמר לי שהוא לא יכול לבטל את זה כי זה כבר רשום. שאין לי עבר ובמשפט אני יכול לצאת עם עסקת טיעון, 500 שקל + נקודות... אבל עדיין,

יש דרך לצאת מזה?

פורסם

אחת מה"שיטות" של המישטרה היא לעצור אותך וליסחוט ווידוי כגון "לא היתכוונתי לינסוע כל כך מהר" או סבתא שלי ליפני ניתוך השתלת שער ערווה" וכו', ואז ב"דיברי הנהג" כתוב "מודה באשמה"...

אם היית חכם ולא הודת, ואמרת "נסעתי כחוק" ולא הוספת דבר, מצבך טוב (יחסית)...

יש תקדימים לגבי המכשיר והיו מיקרים בהם הוכח כי המדידה אינה אמינה...

שוב, תלוי מה אמרת, ומה כתוב בדו"ח!

אחרי כל זה, תיראה מה כתוב בדו"ח, תיתיעץ עם עו"ד ותקווה לטוב...

הכי הרבה, תמיד ניתן לבקש מישפט, ולקוות שעד המישפט משהו ישתנה והמכשיר יוצא מיחוץ לחוק. אם לא, ביום המישפט נסה לדבר עם התובע ולבקש להמיר את העברה בבררת קנס בילבד או אזהרה, התובע, לרוב, ישמח על זה שהוא לא צריך להיגרר למישפט וישמח ליסגור את התיק "בהצלחה". הרי בסופו של דבר בדובר בעוד דרך בה מכניסה המדינה את היד הארוכה שלה לכיס שלנו, ומבחינתו, הוא עשה את המוטל עליו בצורה הטובה ביותר. הוא גבה את המס העקיף הזה...

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

דבר איתי בפרטי. אתה לא תאמין באיזו קלות אוציא אותך מזה

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

טוב,

נתחיל מזה שהוא לא לקח ממני שום הצהרה בקשר למה שאני עשיתי.

בהתחלה הוא שאל אותי כמה מותר, הימרתי על 70 וצדקתי. אחרי זה הוא שאל כמה אני נסעתי, אמרתי לו 80.

הוא הראה לי שרשום לו 115. אמרתי שאני לא חושב שזה הגיוני שאולי זה קצת יותר כי בדיוק עקפתי (זה נכון, הוא גם היה אחרי).הוא אמר שזה מה שרשום ואי אפשר לבטל את זה. אמרתי לו שלא עשיתי שום דבר מסוכן, והוא אמר שאני צודק.

ד"א, הניידת אני חושב הייתה מניידות הפסאט הרגילות (ניידת משטרתית, לא רכב אזרחי). חבל שלא שמתי לב.

אני מסתכל בזימון למשפט, לא רשומה שם שום הצהרה שלי.

וד"א, יש כבר משפט. ביום ראשון זה רק כנראה כדי לקבל את הרשיון חזרה..

אף אחד כאן לא התנסה בזה?

פורסם

1. אמרת לו שנסעת 80, זה כבר ראשית הודאה.

2. דברי הנהג נרשמים בדוחות מסוג זה (זימון למשפט) בספח שבידי השוטר בלבד.

3. דבר עם מר אנזו משרשור זה, יש לו בהחלט אינפורמציה מועילה בהקשר למכשיר זה - במיוחד אם ברצונך להילחם ברצינות.

4. בשימוע במשטרה אל תודה באשמה - מקסימום תגיד "לא נסעתי במהירות שמיוחסת לי. נסעתי כחוק. מדובר במכשיר וואסקאר. לא נסעתי באופן שמסכן אף אחד. אבקש להתחשב בי ולא לשלול את הרשיון כי אני צריך אותו לעבודה (או כל תירוץ אחר). יש לי עבר נקי (אם זה נכון...)"

אתה בעיקרון צריך להחליט אם להילחם או לנסות להגיע להסדר (=עסקת טיעון).

להילחם פירושו להשקיע קצת זמן וקצת יותר ממון בעורכי דין, ולנסות להראות שהמכשיר הנ"ל ו/או שיטת המדידה ו/או ביצוע המדידה במקרה שלך לא היו תקינים, ולנסות להוציא זיכוי.

הסדר פירושו להגיע להסכמה עם התובע המשטרתי שיורידו את המהירות המיוחסת לך במידה מסויימת (115 היה כתוב במכשיר? על כמה אתה מואשם בזימון עצמו? 104 אולי? מדובר בדרך עירונית אולי?)

ולהסכים על עונש מסויים בתמורה להודאה. בתיק כזה לא הייתי מסכים להסדר של שלילה בפועל, מקסימום איזה תנאי קטן.

רצוי למנות עו"ד לטיפול בתיק בכל מקרה, אם כי להסדר אפשר להגיע גם לבד (רק צריך לדעת את הבירוקרטיות - דבר איתי אם זה המסלול שאתה לוקח)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

1. כן, אמרתי לו 80. אבל בהמשך השיחה כאילו הסכמתי איתו שנסעתי קצת יותר מהר. אני גם אמרתי לו שלא יכול להיות 115, ואז הוא רשם 110.

2. זה כבר הגיוני ,כי לי לא רשום את זה בשום מקום.

3. אני מדבר איתו, תודה :)

4. כן, וזה בדיוק מה שאמרתי לשוטר.

אני רוצה זיכוי ולפי מה שקראתי אני גם יכול להשיג אחד כזה..

אבל כמו שאמרת זה דורש זמן. אני חייל עכשיו, לא יודע עד כמה זמן פנוי יש לי לדבר הזה...

שאלתי את השוטר מה יהיה במשפט. הוא אמר שאין לי עבר ושאני נקי אז בטח יסדרו איזה עסקה של קנס ונקודות.

אבל הייתי רוצה גם לצאת מזה בלי נקודות ועם קנס קטן.

מה שיותר חשוב כרגע,

מה אני צריך להגיד ביום ראשון בשימוע?

פורסם
250 מטר ב 9.5 שניות ? 250 חלקי 9.5 כפול 3.6 זה לא 94.7 קמ"ש ? :roll:

ואם אני אגיד לך שזה היה 285 מטר למשך 9.2 שניות? אז זה כבר יצא שונה לגמרי!

זה רק מראה לך כמה לא מדוייק המכשיר הזה. כל שינוי קטן משפיע פלאים.

שוב, אני לא זוכר ב100% מה היה רשום שם מצג.

אני רק זוכר שהשניות היו 9 ומשהו ושהמרחק היה 0.2xx.

פורסם

למה זה שהוא אמר לו 80 נחשב הודאה? הרי 80 על הספידומטר זה לא 80 במציאות - כי הוא מזייף. כמו כן הספידומטר לא קביל למדידת מהירות לדוחות. נראה לי שאין מה לדאוג מזה שהוא אמר נסעתי 80.

• תוכן חדש...