Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

1.

יש לי טסט חודש הבא. בטיפול 100K לפני חודש נאמר לי שהכריות בולם שלי גמורות. ייתכן והעניין ישפיע על העברת הרכב טסט ואם גם לא ברצוני לתקן זאת. אשמח להמלצה למוסך בצפון שיעשה את העבודה מקצועית ולא ביוקר. בנוסף לכך מישהו יכול להגיד לי כמה יכולה לעלות ההחלפה?

2. דוד האחורי ברכבי רקוב. כולו מלאה חלודה, יש גם רעש שונה ממנו בהשוואה לדוד אטום תקין. העניין הועלה גם כן בבדיקה לפני קנייה. אשמח להמלצה למכון אגזוזים בצפון שיחליף את האגזוז. ידוע לכם אולי כמה יכול לעלות דוד אחורי?

קליו B שנת 99

תודה מראש :wink:

פורסם

לגבי הדוד - אל תחליף במוסך,לך ישירות למקום שמייצרים אותו - יש בכביש פנימי של חוצות המפרץ - יש את המשתיק ויש עוד אחד, ברר איפה יותר זול מהשניים ושם תחליף.

פורסם

אחרי כל טיפול/תיקון רצוי לכוון את הפרונט.

אם אחרי ההחלפה לא תרגיש נוח, תכוון.

אם הרבה לא ישתנה, אל תכוון.

משכנתא זה קל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
2. פנה לדרעי ברח' השיש (בדרך לחוצות המפרץ). לא יקרנים ויודעים את העבודה.
דרעי רוצים 500 ש"ח לדוד אחורי.

יש לכם המלצה למקום יותר זול?

(כל אזור הצפון)

נ.ב החלפתי אתמול את הכריות בולמים חלקים: 170 ש"ח, 180 ש"ח עבודה. סה"כ 450 כולל מע"מ.

פורסם

א. אשמח אם תאמר לי איפה החלפת את הכריות.

ב. במבנה "קרסו", ליד צומת וולקן, יש אגזוזן שהרבה המליצו עליו. אני אישית לא עבדתי איתו, אבל שמעתי שהוא מומלץ. שווה לנסות. כמדומני השם הוא "טולדנו אגזוזים".

משכנתא זה קל

פורסם

שלום,

יצאת בזול, אצלי ברכב תושבות בולמים קדמיים+עבודה עלה 1200 ש"ח במורשה umi

יש לציין שתושבת מקורית עלתה 450 וחליפית 150 (כל תושבת) לקחתי מקורי ואני מצטער

אבל אבוד:)

כיוון פרונט לדעתי רצוי -עלה לי 180-והיה מה לכוון!

יובל

פורסם

Fitch

עשיתי סקר שוק עברתי על כל המכוני אגזוזים בדפי זהב בכל המקומות יעלה בערך 400 ש"ח. יקר בטירוף הדוד הזה של קליו B. לפי "חיפוש" דודים אחוריים לרכבים אחרים עולים 250-300 ש"ח.

אני אבדוק אצל טולדנו, תודה.

את הטיפול עשיתי במוסך ליד יקנעם. מוסכניק אמין שעבד 15 שנה בקרסו כך שאת הרכב הוא מכיר היטב. אני ואבא שלי (סובארו 01) מטופלים אצלו הרבה זמן גם עם הרכב הישן שלי (פונטו) הייתי מגיע אליו לטיפולים הבחור פשוט ספץ!

אם תרצה פרטים צור איתי קשר בפרטי.

GSI

צדקתה 408 ש"ח :-D.

יובל 501

בולמים קדמיים + כריות ב1200 ש"ח זה גם כן יקר אבל אני מניח שבגלל שהכל הותקן אצלך מקורי ובנוסף לכח במוסך מורשה אז העניין מובן.

אם תרצה אני יכול לפרסם לך קבלות של טיפולים ממוסכים מורשים של הרכב שלי אתה תגנב על מה הם גובים כסף. סליחה לא גובים גונבים!

פורסם

לא ידידי אין שום רעשים,

אפילו שהבולמים טובים אתה מרגיש את המהמורת בכביש הרכב מקבל וואחד בומים, כמו מתרסק תופעה ידוע מבולמים חלשים. בנוסף לכך כאשר העלנו את הרכב על ליפט היה משחק של 10 ס"מ של הגלגל עם הבולם מטה מעלה. בכריות טובות אין משחק שכזה אלא רק נסיון לכיווץ של הבולם.

• תוכן חדש...