Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה דעתך להעלות את הסירטון?...........:-)
מחזק את הבקשה.

תפיץ את הסרטון ברשת אני בטוח שיהיה לזה את אותו אפקט ואפילו יעשה לאותו שוטר הרבה יותר בלאגן על זה שהוא פוגע בתדמיתה של משטרת ישראל (לא שיש במה לפגוע ).

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

האמת שהרעיון להפיץ את זה הוא מעולה.

אני בעד שכל אחד יסתובב עם טייפ מנהלים ויקליט שיחות כל פעם ששוטר עוצר אותו.

אם זו התנכלות שיפיץ זאת ברשת. ובכל מקרה, הקלטה זו יכולה לשמש כהוכחה בבית המשפט לכל דבר, אם מישהו מוצא את עצמו שם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אם הקת"צ בעכו לא נמצא פנה ליחידה לתלונות הציבור במטה הארצי בירושלים.הם ידאגו שהוא יטפל ויבדוק.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

בבקשה, הסרט בקובץ 3gp, תגבירו טיפה תרמקולים על מנת לשמוע את כל השיחה.

כמובן שעד היום הוא לא עשה כלום.

** הלינק לסרטון הורד, אני יעלה שוב אחרי שאני יטשטש את כל הפרטים **

הסרטון מתחיל בקטע שהוא עצר בכביש הראשי, רואים אותו חוזר רוורס עד אלי, ועד שהוא נסע.

אם משהו בסרטון לא ברור, תודיעו לי.

אשמח לתגובות.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

עם סרטון הייתי נכנס בו בכיף. גם לי היתה תקרית מוזרה ומסוכנת בעבר עם שוטר מטורף. הוא נסע בחיפה בפולו אזרחית עם צופר משטרתי. אתם יודעים, אחד דפוק כזה שגם ברכבו הפרטי שם משהו שיראה שהוא שוטר. בקיצור, אם היתה לי אז מצלמה, הדפוק היה עוד יושב בכלא עכשיו, כי את מה שהוא עשה על הכביש אחרי שגמר לצעוק עליי, לא ראיתי כבר הרבה זמן. הוא עלה מתל-חנן לדניה בטירוף, תוך כדי חיתוך אנשים והפעלת הצופר, אבל לא מיהר לשום מקום. היה לו זמן לעצור ולהסביר לי שאני צריך לפנות לו את הנתיב השמאלי מהר יותר.

בקיצור, אם אתה רואה שזה עדיין מטריד אותך, קדימה...

מבחינה מעשית לא ייצא לך מזה משהו טוב, אבל ההרגשה...

פורסם

במקומך לא הייתי מפרסם את הסרטון הזה.

אסור לך לפרסם את הפנים שלו.

אתה יכול להסתבך בגלל זה.

ולזה שהגיב מעליי, מה דעתך לכתוב בשפה יותר רגועה?

פורסם
בבקשה, הסרט בקובץ 3gp, תגבירו טיפה תרמקולים על מנת לשמוע את כל השיחה.

כמובן שעד היום הוא לא עשה כלום.

** הלינק לסרטון הורד, אני יעלה שוב אחרי שאני יטשטש את כל הפרטים **

הסרטון מתחיל בקטע שהוא עצר בכביש הראשי, רואים אותו חוזר רוורס עד אלי, ועד שהוא נסע.

אם משהו בסרטון לא ברור, תודיעו לי.

אשמח לתגובות.

לא מבין מה יש לך לטשטש שם ?! לא רואים פנים בכלל ...

פורסם

נו נו .. אז מה אני אגיד ??!?

שאחרי תאונה שקרתה לי (השתחרר גלגל של משאית לתוך הנתיב הימני ולא הספקתי לזוז ועליתי עליו עם חצי רכב) , השוטר שהגיע לשם לא רצה לתת לי פרטים כדי שיהיה לי איזה מישהו שכן ראה את המקרה, ואת העדויות של נהג המשאית שהוא אשם, והוא התחיל עם משפטים כגון "מההה היית נחמד עכשיו אתה לא בסדר??" וכמובן האיום הידוע "אתה רוצה שאני אתחיל להיות שוטר? איפה השלט נהג חדש שלך ??? בוא תקבל דוח" והכל מול עיני המצלמה הדיגטלית שלי , שצילמה את הכל באיכות מדהימה + סאונד נפלא :)

(תודה לחבר פורום שעזר לי בטיפול בעניין. ;) )

פורסם

טוב אני ראיתי את הסירטון ואם מה שאתה מתאר הוא נכון ובאמת לא עשית לו עם היד "זין" או תנועות מגונות אחרות אז השוטר הזה צריך להתבייש לו !

למרות שהסרט לא ממש מצדיק אותך או אותו כי זה הויכוח לאחר המקרה כבר.

אבל בסרט רואים טוב טוב את הרוורס הזה(אסור לו נכון ? גם אם הוא בתפקיד ?)

אבל השוטר החצוף הזה ?! מנצל את התעודת שוטר העלובה שלו ומנסה להצדיק את עצמו על עבירה חמורה מאוד שהוא עשה ?!?! (שוב במידה והעבירה אכן התבצעה והיתה מסוכנת מספיק)

בקיצור זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב , אני הייתי הולך עד הסוף איתו וטובע לו תת*ת !

אבל זכור , מילה של שוטר זה לא מילה של אזרח , ותצתרך להוכיח לבית המשפט שאכן הוא חתך אותך קח איתך את חבר שלך כעד לכל המקרה!

פשוט גועל נפש ! !

נ.ב- אורן אם לא אכפת לך תעלה את הסירטון. תודה

כפיר

פורסם
מאיפה היתה לו החוצפה לרשום את הדו"ח (או מה שלא יהיה) על מכסה המנוע??

אביחי

מה שהיה על המכסה מנוע הוא רשם את הפרטים שלי, ולגבי הטענות שלו שעשיתי לו תנועות ביד,

ממש שקרן, כל הבלאגן פה היה פשוט שהוא התעצבן שציפצפתי לו, כאילו הוא שוטר ואני סתם ילד ואסור

לי לצפצף לו. חבר שלי היה איתי באוטו ויכול להעיד שאני לא עשיתי אף תנועה שהיא לא במקום, בנוגע

לקללות שהוא טוען שקיללתי אותו, כבר דיברתי על זה, אלא אם כן הוא סופרמן אין לו שום דרך לדעת

מה אני אומר בתוך הרכב שלי.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

רק אני רואה פה את הדימיון בין מה שקרה לבחור הזה, לבין מה שקרה לאנשים שצפצפו לאיזה עבריין אחד והוא רצח אותם כי "אסור לצפצף לו"?...

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...