Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך בדיוק המזגן בקורולה 2005/6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבעל קורולה לשעבר (שנת 2003 אמנם), אך מדובר באותו רכב מבחינת המכלולים (למעט שינויים קוסמטיים בלבד) המזגן נשאר בדיוק אותו המזגן, ומניסיון אני אומר לך - קירור\חימום חלשים מאוד אפילו כשהבקרת אקלים על הטמפרטורה הנמוכה\גבוהה ביותר בעצמה המקסימלית, לאחר פחות משנה כבר הצטרכנו להחליף גז למזגן.

אגב, אפילו שהרכב עדיין חדש ובתחום האחריות - מילוי הגז לא כלול באחריות.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

קורולה 2004 ליסינג מזגן ללא בקרת אקלים - אין תלונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מנסיעות בימים חמים, שביצעתי בקורולה משנת הדגם 2004 (לפני מתיחת הפנים הקלה), התרשמתי כי המזגן עושה את עבודתו כרגיל, ללא שום בעיות (אולי זה אני הבעייתי? :-) ).

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

באופן עקרוני הוא סבבה לגמרי.

אבל !

ביום חם שהוא עמד בשמש הוא ממש מתקשה לקרר.

( לא ברמה נורמאלית , לפני שמשהו יקפוץ , יש לי נסיון על יותר מרכב אחד , ומבין 3 הרכבים האחרים שהיו ברשותי הרבה זמן - לקורולה לקח הכי הרבה זמן לקרר כראוי אחרי יום בשמש - יותר מה306 עם ריפודי עור וקטיפה שחורים!)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מאמין שביום חם מאוד, לכל רכב יקח, גם בעל מזגן מצויין, מספר דקות עד שהטמפ' תהיה נעימה.

המזגן בקורולה (2005 + 2006) מקרר מעולה, לשם השוואה, הרבה יותר טוב מאשר במאזדה 3.

• תוכן חדש...