Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי נעילת סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה שואל את דעתי - לא הייתי נועל את הסאב

הייתי מתקין מנעול לבגאג' שנפתח רק מהשלט של האזעקה

הכי בטוח - הכי טוב

אם תנעל את הסאב עם שרשרת ולא יצליחו להוציא אותו סביר להניח שיקרעו לך אותו לגזרים וגם זה חבל

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

אם אפשר לשאול, איזה דגם של סאב רוקפורד עולה 4000 ש"ח?

פורסם

איזה דגם זה?

ואיזה רכב יש לך?

(ואיפה אתה גר?, מה מספר הרכב?, מה הצבע שלו?, ועם יש אזעקה?) :wink:

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
אם אתה שואל את דעתי - לא הייתי נועל את הסאב

הייתי מתקין מנעול לבגאג' שנפתח רק מהשלט של האזעקה

הכי בטוח - הכי טוב

אם תנעל את הסאב עם שרשרת ולא יצליחו להוציא אותו סביר להניח שיקרעו לך אותו לגזרים וגם זה חבל

הגנבים של סאבים לא עד כדי כך מתוחכמים כדי ליפתוח את הבאג' דרך המנעול שלו. פשוט שוברים את הדלת ו זהו. דבר שני בכל אוטו המושב האחורי ניפתח אפשר להוציא דרכו ככה עשו לי פעם (היה לי מנועל על הבאג')! לא יעזור.
פורסם

תשמע, אני כרגע החלטתי לעלות את הסאב שלי אם התיבה לבית לבדיקת תקינות.עד שהצלחתי להוציא אותו מהבגאז', ויש לי באגז' גדול, לקח לי כמה דקות טובות כי לפני יומיים הכנסתי אותו בפעם הראשונה לרכב והתיבה נבנתה באופן אופטימלי לרכב ולכן לא היה לי מושג איך להוציא. שלא נזכיר את זה שהוא שוקל כולל התיבה 34 קילו.

בכל אופן הכוונה שלי היא כי הדבר יעכב בכמה דקות יקרות את הגנבים אצלנו. מכווה כי יבואו מוכנים כי השכנים שלי במקרה הטוב ישלחו אותם לבית חולים. כמה טוב שאנו ביחסים טובים!

גיא

• תוכן חדש...