Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על פלאגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כנראה פלאג שרוף כנראה- הוא חום כזה וכולם לבנים

עשיתי טיפול לפני איזה שנה ככה ומאז לא הוחלף

האם להחליף את כולם?

ואם כן אני יכול לעשות זאת בעצמי בלי כלים?

ואם כן איך?

פורסם

לבד אפשר להחליף, צריך זוג ידיים ימניות ומפתח פלאגים בגודל המתאים (יש שני גדלים).

רצוי בליווי של מישהו שעשה את זה כבר פעם או פעמיים כי אם תבריג את הפלאגים החדשים עקום תהייה בבעייה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

1. עיין כאן בבקשה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=101336&highlight=%F4%EC%E0%E2%E9%ED

קרא גם את כל הקישורים שניתנו בתוך השירשור. יכול להיות שיש לך בעיה בגלל שרק פלאג אחד חום והשאר לבנים, כפי שציינת.

2. בלי כלים אי אפשר לעשות כלום. לפחות מפתח לפתוח את הפלאגים תצטרך.

3. רואים את הסימון על חוטי ההצטה, רושמים מה הולך לאן. מנתקים אותם בעדינות, ושמים בצד. לוקחים מפתח לפלאגים ומבריגים החוצה את הישנים. לוקחים ומבריגים לאט וידנית את החדשים, כאשר אתה בטוח שהפלאגים יושבים טוב, מהדקים מעט עם המפתח. ומחזירים את החוטים בסדר שפירקת.

עדיף לעשות זאת בליווי אחד שכבר התנסה כמו שקודמי ציין.

אגב - חשוב מאוד לרכוש פלאגים המתאימים לרכבך! ארוכים/עבים/קצרים מדי ומרחק לא מדויק יפגעו בפעולה תקינה של מנוע מכוניתך.

שוב, קצת מחשיד שרק אחד יותר שרוף מן האחרים.

בהצלחה.

משכנתא זה קל

פורסם
אני ממליץ בכל מצב להחליף את 4 הפלאגים המחיר אינו יקר ויכול להיות הבדל משמעותי בצריכת הדלק!!
איך אתה יודע שלא יקר? אולי יש לו פרארי :-P

בכל מיקרה מחליפים את כל ה4

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...