Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ריקנתי מעט (קצת פחות מליטר) שמן עודף, אחרי שבמוסך כנראה כשבדקו שמן לאחר המילוי, לא נתנו לכל השמן להגיע לקרטר.

שמתי לב שלשמן על פניו, כאשר מביטים מזוית מסויימת יש מן מראה כמו שיש לבועת סבון (קשת צבעים), וכן יש ריח של דלק.

מה אלה אומרים, (התערובת של הדלק והאויר עשירה מדי-זה ידוע לי), כמו כן נוזל הקירור "נעלם" מן המיכל והרכב לא אוכל שמן ונוסיף לכך כי ביצעו בדיקה במכון רדיאטורים לנזילות ממערכת הקירור ובריחת לחץ, התוצאות לא מעידות על נזילה. יש רעיונות?

הרכב אאודי 80 86 אוטומט.

פורסם

שלום.

הבעיה היא משאבת דלק מקולקלת יש להחליפה במידי כי היא תהרוס את המנוע.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לא נראה לי שהבעיה במשאבת הדלק.

הבחור כותב,"ידוע לי שתערובת הדלק עשירה".ואין קשר להעלמות המים מהמיכל.

לדעתי שתי תקלות שונות.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מחזק את דבריו של דוד לגבי תערובת עשירה בקרבורטור, שבמקום לטפל בו, הבחור מעדיף לעשות ראש מנוע, להחליף טבעות ומסבים ראשים??!!

לא הייתי פוסל על הסף את תקינות משאבת הדלק, במידה ויתברר שהמשאבה ממשיכה לעלות את מפלס השמן במהירות, והשמן הופך לדליל, ומנורת לחץ שמן נדלקת בסרק!

אלא אם יתברר שמשאבת הדלק המכנית בוטלה, ובמקומה הורכבה חשמלית( נתקלתי בזה במקרה השבוע

באאודי 80 מודל 89!)

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אני לא מעדיף לעשות "ראש מנוע, להחליף טבעות ומסבים ראשים" על פני כיוון קרבורטור, אין טעם לכוון אותו בלי צ'וק, אין לך שמץ של מושג ולו הזעיר ביותר כמה אני מנסה למצוא אחד תקין (קרבורטור שלם עם צ'וק, מכני או אוטומטי), אני עושה את המאמץ הכי טוב שאני יכול לתת, אני משקיע בעניין זמן שהייתי יכול להשקיע בדברים אחרים, זה שבארץ שלנו אין קרבורטור שכזה ואלו שיש צריך לנסוע עד סוף העולם בשבילם (והאוטו שלי לא ישרוד נסיעה של יותר מ20 ק"מ) ובמוסכים אומרים "עזוב, סע עד שהמנוע ימות ואח"כ תחליף מנוע".

אתה שופט את מעשיי רק על סמך מה שאני כותב בפורום, אילו היית מכיר אותי אישית, ושופט אותי על סמך היכרות אישית איתי, דעתך לא הייתה שלילית כזאת כלפי ההודעות שלי בפורום.

ושבת שלום לכולם!.

פורסם
צביקה אני לא מעדיף לעשות "ראש מנוע, להחליף טבעות ומסבים ראשים" על פני כיוון קרבורטור, אין טעם לכוון אותו בלי צ'וק, אין לך שמץ של מושג ולו הזעיר ביותר כמה אני מנסה למצוא אחד תקין (קרבורטור שלם עם צ'וק, מכני או אוטומטי), אני עושה את המאמץ הכי טוב שאני יכול לתת, אני משקיע בעניין זמן שהייתי יכול להשקיע בדברים אחרים, זה שבארץ שלנו אין קרבורטור שכזה ואלו שיש צריך לנסוע עד סוף העולם בשבילם (והאוטו שלי לא ישרוד נסיעה של יותר מ20 ק"מ) ובמוסכים אומרים "עזוב, סע עד שהמנוע ימות ואח"כ תחליף מנוע".

אתה שופט את מעשיי רק על סמך מה שאני כותב בפורום, אילו היית מכיר אותי אישית, ושופט אותי על סמך היכרות אישית איתי, דעתך לא הייתה שלילית כזאת כלפי ההודעות שלי בפורום.

ושבת שלום לכולם!.

אתה אכן צודק, ואני לא שופט אותך לי הכרותי אותך, משום שאני לא מכיר אותך, ויתכן שאתה בחור זהב עם אמביציות גבוהות, ודעתי לגביך בהחלט לא שלילית, ואני מביע את דעתי המקצועית בלבד, וזאת מטרת הפורום, לעזור ולהעזר מידע של אחרים, אתה יכול להעזר בעצותי, או לדחות אותם על הסף,

זאת זכותך המלאה, אך קבל את הדעות שלי שהם לא מצוצות מהאצבע, והם פרי של עשרות שנות וותק בקרבורטורים בכלל ובמכונאות בפרט!

באאודי כמו שלך טיפלתי לאחרונה, בכ4 מכוניות רק בחודש האחרון, ולדעתי כל הבעייה שלך קשורה לקרבורטור / משאבת דלק/מפלג, ואתה אמור להתמקד בתחום הזה בלבד, ולגבי קרבורטור שחיפשת לי יש קרבורטור כזה משופץ, כך שזה מראה שלא חיפשת מספיק בארץ, ובוודאי לא באזור הצפון הקרוב למגוריך[ חיפה נהריה, עכו], לסיום מעולם לא שפטתי אדם אלא לפי מעשיו בלבד!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...