Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיכל תהודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש ולא מצאתי מה זה . ליד המסנן אוויר יש "מיכל תהודה" שמחובר באוטו צינור של מסנן אוויר שהולך למנוע

אז מה זה המיכל תהודה הזה? מה הוא עושה?

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

משקיט את רעשי היניקה של המנוע.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
משקיט את רעשי היניקה של המנוע.

שמוליק

תודה

יש איפהשהו קצת יותר מידע? מפחית ביצועים של מנוע ?

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

מפחית ביצועים של המנוע ? לא.

סה"כ כמו שרשמתי, רעשי היניקה גבוהים, לכן, היצרן התקין את תיבת התהודה כמשקיט רעשים.

הוא נגיד ככה, גם אם תבטל את התיבה, זה לא מה שיגביר את ביצועי המנוע.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

המיכל הזה הוא הרבה יותר מסתם משתיק, יש מנועים שאם תוריד אותו תפגע במומנט בסל"ד נמוך... יש בזה יותר מדע ממה שזה נראה במכה ראשונה.

ואחרי שאמרתי את זה, אם תוחלף כל צנרת היניקה בצנרת ייעודית עם פילטר פתוח שממוקם היטב אכן יישתפרו ביצועי המנוע, אם כי במעט בלבד.

מוטי

• תוכן חדש...