Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית הנעה ומצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :-)

ברשותי פז'ו ג'וניור 205 1.1.

באופן יום יומי, כאשר אני מניע את הרכב לאחר מספר שעות שהוא עומד אני חייב צ'וק אחרת הוא כבה לאחר כמה שניות. היום כיביתי למספר דקות והוא לא הצליח להניע לי (יש סטרטר) גם כאשר נתתי גז לפני ההנעה. רק שנתתי הרבה צ'וק הוא הניע. לאחר נסיעה ועצירה קצרה הוא עשה זאת שוב.

האם זאת אומרת שהמצבר בסוף חייו? או שיש עוד גורמים שנלווים לכך?

יש לציין שזה הופיע די פתאום, אך אורות הקונסולה שלי כבר בערך כמה חודשים חלשים ורוטטים, כך קניתי את האוטו.

בנוסף, אם אינני טועה, המצבר הוחלף לפני כשנה (שנפ) במוסך מורשה.

בתודה מראש.

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

אם יש סטארטר, כנראה שהמצבר בסדר. לפי התאור שלך, זה נראה כמו בעית הצפה בקרבורטור או בעיה כללית בכיוון הקרבורטור. שווה ביקור אצל "צביקה קרבורטורים"...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

תודה על התשובה המהירה קובי!

דבר מוזר שקורה לי שאולי קשור. כאשר אני מניע בבוקר עם צ'וק אני משאיר אותו בערך ב5 דקות הראשונות של הנסיעה כי אחרת כאשר אני מחליף הילוך (בעיקר ראשון שני) האוטו קופץ כאילו נותן גז ועוצר, ושוב נותן גז ועוצר, בערך פעם בשניה, רק אם אני נותן הרבה גז הוא מתייצב. הייתי בטוח שהקלאץ' שלי בסוף חייו אך אולי יש קשר. התופעה מופיעה רק כאשר הרכב קר, ולאחר כמה דקות עם צ'וק אני מכבה אותו והאוטו נוסע בלי בעיות.

דברים נוספים שמציקים ואולי קשורים: בסרק האוטו לא יציב אלא טורים עולים ויורדים בעדינות. ובעליות כאשר נותנים יותר גז המנוע "מרשרש".

אה כן ואין חימום אבל זה כבר לא קשור, סתם בשביל להשתפך :-)

אבי .פ.

פורסם

דברים נוספים שמציקים ואולי קשורים: בסרק האוטו לא יציב אלא טורים עולים ויורדים בעדינות. ובעליות כאשר נותנים יותר גז המנוע "מרשרש".

אבי .פ.

לעניין הרישרושים (לאחר ניקוי קרבורטור) : נסה להחליף פלאגים וחוטי הצתה , בדוק גם את מכסה המפלג (פתרו לי את אותה הבעיה בפיג'ו הקודמת), כמובן שיכולות להיות סיבות נוספות.

לגבי החימום, כמו כמעט בכל פיג'ו , צריכים להחליף את הרדיאטור חימום , דבר המלווה בהרבה עבודה :x

פורסם

זה נורמלי לגמרי שצריך צ'וק במשך כמה דקות כשהמנוע קר, עד שהוא מתחמם קצת. צ'וק לא מחזירים מייד אחרי ההתנעה, אלא בהדרגה, במהלך הדקות הראשונות.

בנוסף, יכול להיות שה"רישרושים" הם פשוט מנוע מצלצל, בגלל הצתה מוקדמת מידי.

בקיצור - נראה שהגיע הזמן לאיזה טיפול 10,000 קטן... פלגים, הצתה, קרבורטור.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

נראה שיש בעיה בקרבורטור, קפוץ לצביקה קרבורטורים, הוא אלוף!

לעניין אורות מרצדים, אם הטורים הסלד של המנוע יציב ולא משחק והאורות מרצדים, יש בעיה בוסת הטעינה של האלטרנטור.

אם האורות מרצדים בזמן שהטורים-הסלד מרצד באותו הקצב, יש לפתור את הבעיה הזו קודם של ריצוד הסרק ככל שיש כזה , ולכן גם בעניין זה לבדיקתו של צביקה.

בהצלחה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הייתי מציע - אם אתה מפנה אנשים לאיזשהו מקום - לפחות תציין את העיר והכתובת המדוייקת, בכל זאת , לא כולם מאותו הכפר. ;-)

נראה שיש בעיה בקרבורטור, קפוץ לצביקה קרבורטורים, הוא אלוף!

לעניין אורות מרצדים, אם הטורים הסלד של המנוע יציב ולא משחק והאורות מרצדים, יש בעיה בוסת הטעינה של האלטרנטור.

אם האורות מרצדים בזמן שהטורים-הסלד מרצד באותו הקצב, יש לפתור את הבעיה הזו קודם של ריצוד הסרק ככל שיש כזה , ולכן גם בעניין זה לבדיקתו של צביקה.

בהצלחה.

בברכה

דני

פורסם
תודה על התשובה המהירה קובי!

דבר מוזר שקורה לי שאולי קשור. כאשר אני מניע בבוקר עם צ'וק אני משאיר אותו בערך ב5 דקות הראשונות של הנסיעה, כי אחרת כאשר אני מחליף הילוך (בעיקר ראשון שני) האוטו קופץ כאילו נותן גז ועוצר, ושוב נותן גז ועוצר, בערך פעם בשניה, רק אם אני נותן הרבה גז הוא מתייצב. הייתי בטוח שהקלאץ' שלי בסוף חייו אך אולי יש קשר. התופעה מופיעה רק כאשר הרכב קר, ולאחר כמה דקות עם צ'וק אני מכבה אותו והאוטו נוסע בלי בעיות.

אבי .פ.

אבי פ שלום רב!

כל הסימפטומים שפרטת והודגשו, מצביעים בברור על הקרבורטור, המחייב טיפול מיידי אתמול... ולא מחר,ויפה שעה אחת קודם!

בדבר פרטים נוספים, וללא שום התחייבות, נא לפנות אלי בה.פ ו/או בטלפון הרשום בפרופיל!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה לכולם על תגובתכם.

תיכנס משכורת ב"ה ונעדכן.

אבי .פ.

:-)

• תוכן חדש...