Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שלא יגיע לארץ מספיק חנקו אותי עם כל התקנות של נהג חדש - לא להסיע מעל 2 שלט מלווה וכו ..

דרך אגב סוויפט אורן זה גם ככה בערבים מעל השעה 11 .. דוח אם אני לא טועה 450 שקל

ישבנו בשכונה לפני כמה זמן חבר שלי הגביר אחד השכנים בטח התקשר מהרעש והחבר קיבל קנס

פורסם

פעם סיפרו לי על חוק שיצא בגרמניה שבשעות הצהריים במידה ויתפסו אותך עם אגזוז לחץ האוטו שלך יורד מהכביש... אין לי אפשרות לאמת את זה, אם מישהו יכול אז בבקשה :)

Smoke TIRES not DRUGS.

פורסם

גם אם יחוקק חוק כזה ואני לא מאמין שזה יקרה בשנים הקרובות לפחות, יהיה קשה עד בלתי אפשרי לאכוף אותו.

אבל היא לא צריכה לרדוף אחרי כל מכונית. אם אכן יעבור חוק כזה , קודם כל יאסרו על יבוא של ציוד כמו מגברים חזקים , סאבים מעל 10 אינץ וכו

קצת קיצוני לא? יש חוק פלילי שאוסר על יציאה עם סכין מהבית אז מה אוסרים על יבוא סכינים? או מכירה של סכינים?.

פורסם

גריבר, דוגמא גרועה.

בהקשר לנושא, כמו שנאמר, עד שיוצא לפועל ועד שבכלל הוא ייכנס לתוקף במדינות אחרות ייקח המון

זמן, אני חושב שלזמן הקרוב (מאוד רחוק!) יהיה לנו שקט...

שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

דרך אגב סוויפט אורן זה גם ככה בערבים מעל השעה 11 .. דוח אם אני לא טועה 450 שקל

ישבנו בשכונה לפני כמה זמן חבר שלי הגביר אחד השכנים בטח התקשר מהרעש והחבר קיבל קנס

וואלה ?! אני לא שמעתי עדין על חוק כזה בארץ נסעתי כמה וכהמ פעמים בלילה ליד משטרה עם מוזיקה די חזקה ולא

העירו לי בכלל .... רק שמעתי שלפעמים מתנדבים מהמשמר האזרחי מעירים על כך , אבל באמת - למי איכפת ממשמר אזרחי ?!

פורסם

בכל אופן צאו מזה, זה לא יהיה כאן. יותר מידי קומבינות יש בארץ. נראה לכם שיבואנים יפסידו כל כך הרבה כסף ולא ישחדו פה ושם בשביל להשתיק את העניין כמה שיותר מהר? מה כל הסצינה שאולי זה יתכן ויקרא... לא ממש לא. בטח שלא בישראל. יותר מידי כסף מעורב בזה!.

פורסם
וואלה ?! אני לא שמעתי עדין על חוק כזה בארץ נסעתי כמה וכהמ פעמים בלילה ליד משטרה עם מוזיקה די חזקה ולא

העירו לי בכלל .... רק שמעתי שלפעמים מתנדבים מהמשמר האזרחי מעירים על כך , אבל באמת - למי איכפת ממשמר אזרחי ?!

יש הבדל בין לנסוע בכביש (אפילו עירוני) עם מוסיקה, לבין לחנות באיזה חניון או סתם ברחוב-לייד בניין מגורים ואז גם שיחה יחסית ממוצעת מפריעה לדיירי הרחוב בטח ובטח שסאב או אפילו מערכת רגילה...

ומה לעשות שיש חוק (שאפילו שמפריע לי ולחברי) מוצדק שאסור להפריע או להגיע לרמות ווליום גבוהות אחרי 11.

אם אף אחד לא יתלונן-אין בעיה ברגע שזה מפריע למישהו זה עבירה על החוק.

הלוואי וכל פעם שהיתה מגיעה משטרה לפזר את המולת הרעש והוונדילציה שיש בחניון ליד הבית שלי מישהו היה מקבל דו"ח, לצערי המוקד העירוני ומשטרה מתרצים ב "אלו ילדים, ניתן להם אזהרה ופעם הבאה דו"ח" מסתבר שבפעם הבאה הם מתכוונים לחופש המזדמן הבא או לחופש הגדול הבא, כי דוחות אין, לפעמים מדובר על 10-30 מכוניות ולפעמים מגיעות עד 3-4 ניידיות לפיזור ההמולה! ואני מדבר על ימי שבוע בשעות 1-2 בלילה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
בטח שלא בישראל. יותר מידי כסף מעורב בזה!.
בארץ מעורב בזה מעט מאוד כסף. שוק מערכות ה"אפטר מרקט" בארץ זעיר. בבדיקה שידוע לי עליה שנערכה בתחילת 2004 הוצגה הערכה שמותקנות מערכות "רציניות" (מעל 7.5K) מעטות מאוד - באיזור ה-אלף מערכות בשנה. היום עם כל הערסים עם המסכים וה-DVD באוטו אני מעריך שהמספר גדל.

בכל מקרה מדובר בכסף קטן. למרות כל הדיבורים על כסף מדבר ושחיתיות בזמן האחרון הועברו מספר החלטות כלכליות שמראות שלחצים עסקיים לא תמיד מצליחים לשנות מדיניות - ראה מקרה אל-על והקוים לניו-יורק.

אגב, תקנות רעש וזיהום רעש קיימות בארץ. האיכפה שלהם מינימלית ומבוססת על תלונות ולא על אכיפה אקטיבית. אם אחרי 11 בלילה בימי השבוע הרכב יצור מפגע סביבתי על ידי זיהום רעש ניתן להתלונן עליו למשטרה ואם למשטרה לא יהיה משהו טוב יותר לעשות הם יגיעו לזירה ויקנסו את את גורם הרעש.

מאחר והרבה מאוד דברים מגיעים אלינו בדיילי מארה"ב זה לא בגדר בלתי אפשרי שתקנות מעין אלו יגיעו לארץ. מחוקקים יכולים לפעול מתוך מצג של דאגה לציבור בכך שמערכת רועשת פוגעת בריכוז הנהג ומאחר ומערכות רועשות מזוהות לעיתים עם "ערסים" תקנות שכאלו יכולות לעבור ב"שקט".

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
יש הבדל בין לנסוע בכביש (אפילו עירוני) עם מוסיקה, לבין לחנות באיזה חניון או סתם ברחוב-לייד בניין מגורים ואז גם שיחה יחסית ממוצעת מפריעה לדיירי הרחוב בטח ובטח שסאב או אפילו מערכת רגילה...

ומה לעשות שיש חוק (שאפילו שמפריע לי ולחברי) מוצדק שאסור להפריע או להגיע לרמות ווליום גבוהות אחרי 11.

אם אף אחד לא יתלונן-אין בעיה ברגע שזה מפריע למישהו זה עבירה על החוק.

הלוואי וכל פעם שהיתה מגיעה משטרה לפזר את המולת הרעש והוונדילציה שיש בחניון ליד הבית שלי מישהו היה מקבל דו"ח, לצערי המוקד העירוני ומשטרה מתרצים ב "אלו ילדים, ניתן להם אזהרה ופעם הבאה דו"ח" מסתבר שבפעם הבאה הם מתכוונים לחופש המזדמן הבא או לחופש הגדול הבא, כי דוחות אין, לפעמים מדובר על 10-30 מכוניות ולפעמים מגיעות עד 3-4 ניידיות לפיזור ההמולה! ואני מדבר על ימי שבוע בשעות 1-2 בלילה.

אבל אני לא דיברתי על מצב שמתארגנים כמה מכוניות בלילה ומשמיעות מוזיקה חזקה במקום שמפריע לכל מי שסביבות לישון.

אני התכוונתי למצב שנוסעים (רק אתה לדוגמא..) ועם מוזיקה חזקה , בארה"ב אם שוטר שומע את המוזיקה ממרחק של יותר

מ 20 מטר + - אתה תקבל דו"ח על השמעה בווליום גבוה מידי - כאן בארץ אין כזה סוג של דו"ח.

אז נכון שאם מארגנים כמה מכוניות אז זה אפשר לקרוא לזה "הפרעת שלום הציבור" (או איזה שטות בסגנון...)

אבל אין חוק שמגביל את העוצמה של המוזיקה שאתה שומע ..

פורסם

אתה יכול לדבר עם מישהו שפעם היה פה הרבה, עידן או בכינויו ג'וקר...

שוטר עצק אותו פעם ברמזור בגלל שהוא שמע שבווליום גבוהה (המערכת שלו בכל זאת נמדדה בזמנו במעל 138 DB...)

דו"ח הוא לא קיבל.

וכמו שאמרו כבר, בארץ אם אף אחד לא יתלונן רוב הסיכויים שאף אחד לא יעצור אותך לדוח או משהו כזה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...