Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת מהירות בכביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את ההרגשה הזאת? אחרי שאתם רואים את השמיים מאירים באור בוהק ולוקח לכם רגע להבין שזה לא זיקוקי דינור, אלא הפלאש של המצלמה... מכירים את ההרגשה של הרוק שנבלע כשאתם רואים את המחוג מטייל בין ה150 ל155 קמ"ש?

היום זה קרה לי. מזמן לא התעדכנתי כאן, אז אני לא יודע אם זה ידוע בפורום (לא מצאתי את זה לאחר חיפוש נרחב בפורום), אבל המשטרות בכביש 6 כבר לא מסתפקות בלייזרים. מסתבר שיש לפחות מצלמה אחת בכביש 6- מיד אחרי השלט של מחלף קסם, לכיוון דרום.

(בדיוק פה, אחרי שעברתי את האקורד: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46448&highlight=%EB%E1%E9%F9+%E0%F7%E5%F8%E3)

אז כן, זה הרס לי את הטיול. כן, זה הוריד את המצב רוח מ100+ ל0 בפחות משניה של אור לבן ובוהק. אבל אתם יודעים מה הכי הפריע לי? לדעת שזה לא באמת מסוכן מנסוע במהירות "מופרזת" בכביש 6.

עכשיו, לכל אלה שהולכים לקפוץ עליי ולהגיד לי שזה מסוכן- יכול להיות שאתם באמת מאמינים לעצמכם. אבל בואו אני אעזור לכם קצת- האמנתי שאני לא בסדר. קיבלתי את כל השטיפות מוח מהחברים בשקט. ובהבנה. 150 וקצת היא בהחלט מהירות גבוהה!

אבל היי... רגע.... אני היחיד שנוסע במהירות כזאת? נו באמתתת (תקראו עד הסוף!). זה כביש 6, אנשים! אם לא עכשיו, אז לפני שהמשטרה חדרה לאיזור- אנשים נסעו פה על למעלה מ200 קמ"ש! וגם ככה לא חסרים נהגים שנוסעים על 170.

נשמע נורא מסוכן, נכון?

אני לא מנסה להצטדק שאני לא היחיד שעושה את זה. מה שאני מנסה להגיד פה, זה שכביש 6 ידוע ככביש שנוסעים בו במהירויות הגבוהות ביותר. ובכל זאת, תרשו לי לצטט: "בשנת 2005 התרחשו כ-3 תאונות קטלניות....... מבדיקת האירועים עולה כי הסיבות שגרמו לשלוש התאונות הקטלניות הן: נסיעה בניגוד לכיוון התנועה(:shock: ), אי חגירת חגורת בטיחות(:???: ) ותאונה שנגרמה מתחרות בין שני רכבים".

מסקנה: בכביש בו נוסעים במהירויות כל כך גבוהות, אין תאונות בגלל המהירויות האלה. יכול להיות שזה לא מסוכן לנסוע 150 בכביש 6?

תחשבו על זה.

בינתיים, אני (הצבוע שמאמין שבאמת לא חטא ולא פשע) אחפש לי דרכים להתחמק מעונש כל כך צודק ונכון. אז מכיוון שזאת הפעם הראשונה (ואמן האחרונה) שאני מרגיש סלבריטי ומצטלם בפומבי, אני צריך שתעזרו לי קצת בנושא הזה. וזה בתקווה שאתם מסכימים איכשהו עם החלק הראשון של ת'רד שלי.

צילמו אותי. כנראה 40 וקצת מעל למהירות המותרת. מה עכשיו? כמה זמן עד שמגיע הדואר? האם זה מסובך להעביר את הדו"ח אליי? (הרכב רשום על שם אבא שלי.רכב חברה) והכי חשוב- כמה יעלה, פחות או יותר סדר גודל, עורך דין שיעזור לי לצאת מהתסביך הזה בעונש מינימלי, בתקווה בלי שלילה?

תודה רבה על ההקשבה ועל העזרה

שחר,נהג צבוע שמאמין שהמדינה פשעה נגדו :evil:

פורסם

אני יכול להגיד לך שהייתי ביום שישי פעמיים על כביש שש, ואין שום מצלמת מהירות קבועה, כמו שבכביש החוף אין שום מצלמה קבועה גם. כנראה שיש אינטרסים מסויימים לא לשים בכבישים מהירים מצלמות.

לדעתי מה שראית זה בסך הכל כשעברת מתחת למכשור שנועד לזהות מספר, ולפעמים זה נראה כמו פלאש.

פורסם

זה לא מה שמצלם את המספר (נסעתי בכביש 6 בלילה ולא היה שום פלאש). מה שכן, נראה לי שיצאת מאוד בזול!! (נראה לי שמפחיתים 5 קמ"ש למטה גם במולטנובה, למרות שאני לא בטוח בזה). קיצור, 40 מעל המותר זה 750 ש"ח. יהיה טוב. (לא כ"כ טוב, אבל גם לא כ"כ גרוע).

אני זוכר שהמון פעמים ראיתי את המפרץ הזה ולא הבנתי איך לא מעמידים שם ניידת... עכשיו אני יודע שכן..

פורסם
אני יכול להגיד לך שהייתי ביום שישי פעמיים על כביש שש, ואין שום מצלמת מהירות קבועה, כמו שבכביש החוף אין שום מצלמה קבועה גם. כנראה שיש אינטרסים מסויימים לא לשים בכבישים מהירים מצלמות.

בינתיים! יש כבר אישורים ותוכניות למצלמות בכביש החוף, זה רק עניין של זמן

פורסם

לדעתי מה שראית זה בסך הכל כשעברת מתחת למכשור שנועד לזהות מספר, ולפעמים זה נראה כמו פלאש.

אבל לעומת זאת יש אקדחי לייזר בניידות אשר עושות את אותה העבודה בדיוק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בכביש 6 אין מצלמות מהירות קבועות.

יש מארבים של לייזר - ליד גשרים, דבורה (כרגע עדיין ניסיוני).

לגבי ניידת שמצלמת - לא ידוע לי על כך.

כל המצלמות הקבועות בכביש 6 נועדו על מנת לצלם את מס' הלוחית לצורך תשלום.

אם הייתה מצלמת מהירות קבועה, הייתי יודע.

Veni Vidi Vici

פורסם

בדיוק לפני הפלאש עברתי את האקורד הכסופה.

עכשיו לשאלה הגורלית: האם יש לניידת מצלמת מהירות כמו הקבועה- שמוציאה פלאש, ואין צורך לעצור את הנהג כדי לתת לו דו"ח?

פורסם

פששששששששש... (לא , המקלדת נקייה ,אני מתפעל מהתשובות).

כמה קשקושים.

קודם כל , תכיר את הניידת שצילמה אותך (גש תבדוק מספר רישוי - זו היא)

accordmolte_s.jpg

אין מצלמות קבועות בכביש 6 , יש מותקנות בניידות , כמו בתמונה.

לא מפחיתים שום 5 קמ"ש במצלמה , למרבה הצער (למרות שהיצרן עצמו מבקש להפחית 3 קמ"ש).

150 זה עד 40 מהמהירות המותרת (110) , אם התמזל מזלך - גמרת עניין ב-750 ו-10 נק'.

מעל 150 , צפה להזמנה למשפט.

משתתף בצערך. מהירות הורגת (את חשבון הבנק).

פורסם

כמה קשקושים.

accordmolte_s.jpg

לא מפחיתים שום 5 קמ"ש במצלמה , למרבה הצער (למרות שהיצרן עצמו מבקש להפחית 3 קמ"ש).

אם היצרן ממליץ להוריד (כנראה בגלל הפרשי התדרים של הגל) - תתבע שיורידו (משפט)! קח בחשבון גם שהספידומטר מזייף. לדעתי יש מצב שאתה יוצא בברירת קנס בלבד...

פורסם

כמה קשקושים.

accordmolte_s.jpg

ואוו...נעים להכיר. (המשטרה באמת מתקדמת בטכנולוגיה? כואב לגלות שכן)

אפשר בבקשה תשובות על מה ששאלתי?

מה עכשיו? כמה זמן עד שמגיע הדואר? האם זה מסובך להעביר את הדו"ח אליי? (הרכב רשום על שם אבא שלי.רכב חברה) והכי חשוב- כמה יעלה, פחות או יותר סדר גודל, עורך דין שיעזור לי לצאת מהתסביך הזה בעונש מינימלי, בתקווה בלי שלילה?"

שוב תודה

פורסם

הספידומטר שלך כנראה מזייף מעט כלפי מעלה. רוב הסיכויים שתצא בפחות מ150, אם המחוג אכן הראה 150-155. בהצלחה ושלא תדע עוד צער.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חכה עד ואם אשר הדו"ח יגיע ,ואז תעלה את השרשור מהאוב.

לחילופין ניתן לבצע חיפוש , ולמצוא את התשובה או לינק לאתרים המתמחים.

• תוכן חדש...