Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת מהירות בכביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצוי לנשום עמוק ולזכור שבסה"כ מדובר בדו"ח מהירות, לא אישום ברצח.

150-155 על השעון זה פחות מ-150 בפועל בוודאות, ואם מדובר בקטע שבו מותר 110 קמ"ש (ולא איזה קטע של 100 קמ"ש, יש גם כמה כאלו בכביש 6, שווה בדיקה) - תקבל דו"ח ברירת קנס. 750 שקלים (ולא דולרים, עדיין ;-) ) ו-8 נקודות (לא 10).

העברת הדו"ח על שם הנהג בפועל פשוטה מאוד, יש הוראות על גב הדו"ח. אבל אתה בכלל מספר לנו שמדובר ברכב חברה - אז תדאג שהדו"ח יישאר על שם החברה, קח 750 שקלים, רוץ לסניף הדואר הקרוב בריצה קלה ושלם אותו. היתרון הוא שחברה לא צוברת נקודות ולא מקבלת שלילה :-)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם ככה אפשר לנשום קצת. אני כבר "פינטזתי" על שלילה בלי לחשוב פעמיים.

בכל אופן, תודה לכל מי שעזר. השרשור הזה כנראה אור אחרי, ואם בכלל :wink:, אקבל את הקנס.

(אגב, תוך כמה זמן הוא צריך להגיע?)

תודה

שחר

פורסם

תוסיף לחודשיים-שלושה את זמן הטיפול של בירוקרטיית חברת הליסינג+מקום העבודה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

1. כמו שאמרו פה...לא סוף העולם.

2. גם אמרו ש-150 על השעון זה פחות במציאות.

3. מניסיון אישי, לא כל פעם שמצלמים אותך, אפילו פעמיים בחודש, הדו"ח מגיע.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

2 סיפורי אווירה.

לפני כ 8 שנים

כביש 4 - אחת הצמתים.

1 בליה - אני לבד על הכביש.

המעורבים:

1 מצלמת מהירות קבועה

1 סיטרואן BX אדומה על 125 בערך על השעון

היה פלאש.

דו"ח לא הגיע עד היום.

כנראה שבמשטרת התנועה שפשפו את העיניים - והחליטו שכנראה עברה שם איזו ציפור

אחרת אין לי הסבר למה לא הגיע הדו"ח עד היום.

סיפור שני

כביש הבקעה - גם לפני כ 6 שנים

אני על 120 בערך - עם 4 איש ברכב

לפתע אני קולט שוטר עם לייזר

אני לא מספיק לעשות כלום אבל השוטר מסתכל עליי - מסתכל עוד ועוד ולא עוצר אותי.

לא הבנתי עד היום למה זה קרה

אבל הארנק שלי בירך אותו :-)

יום מהיר לכולם

פורסם

אילן זה לא קשור לציפורים...

יש מספיק סיבות טכניות לאי הגעת דוחות וזה ממש לא נדיר שהדו"ח לא מגיע.

חוץ מזה יכול להיות שבמצלמה גם לא היה פילם.

פורסם
אילן זה לא קשור לציפורים...

יש מספיק סיבות טכניות לאי הגעת דוחות וזה ממש לא נדיר שהדו"ח לא מגיע.

חוץ מזה יכול להיות שבמצלמה גם לא היה פילם.

אני שמעתי על דיגיטאלי כבר....

פורסם

היו 2 מצלמות דיגיטליות נסיוניות צפונית ליוקנעם על כביש 70 ואינן עוד. הן פעלו על בסיס פסי דריכה על הכביש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
היו 2 מצלמות דיגיטליות נסיוניות צפונית ליוקנעם על כביש 70 ואינן עוד. הן פעלו על בסיס פסי דריכה על הכביש.

לא ממש.

ההתקנים עליהם דיברת היו התל"ם , למיטב ידיעתי הן לא היו דיגיטליות . אחת הייתה צפונה ליד תחנת "דלק" דרומית לכניסה לק. טבעון , והשנייה לכיוון מזרח ליד הכניסה לבית המעצר "קישון". מעולם לא היו מבצעיות.

המצלמה הדיגיטלית היחידה למיטב ידיעתי הייתה ה"דיג'יקאם" שהיא למעשה אקדח לייזר אליו מוצמדת מצלמה דיגיטלית ששידרה נתונים ישירות אל המוקד. המצלמה הייתה מוצבת על גשר מחלף מורשה בכביש 5 לכיוון מזרח , אבל איננה עוד עימנו.

כנאמר בשירת דבורה , שופטים ה' פס' לא' :

כ??ן י?אב?דו? כ?ל או?י?ב?יך?
:2gunfire:
פורסם

המצלמות שהוזכרו כאן באזור צומת העמקים (ג'למה - מתחת לקרית טבעון) אכן היו דיגיטליות.

הפרוייקט היה בשיתוף עם המוסד למחקר של הטכניון.

צולמו כמויות של מכוניות אך דוחות לא נשלחו וגם לא אמורים להישלח , הסיבה:

לא ניתן להוכיח מעל כל צל של ספק כי אכן צולמה תמונה נכונה עקב העברת מידע דיגיטלית.

פורסם

לא נשלחו? רבאק.

בראשית שנת 2001 נסעתי עם בכביש הזה חבר באיביזה 20VT צהובה עם 300 ק"מ על השעון, השעה 4 לפנות בוקר, האירוע חזרה ממסיבת סיום קורס.

כמה אנשים שמדברים ב"אחי" וב"כוסרבאק" בסובארו DL התחילו לעשות איתנו מירוצים ופתיחות, וגם חתכו אותנו מדי פעם, ללא שיתוף פעולה מצדנו. כשהתחיל להימאס, ולקראת המצלמה, החבר נתן בגז, חיכה שהם יהיו לידינו, ובדיוק לפני המצלמה בלם. הם קיבלו פלאש יפה מאוד :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
המצלמה הדיגיטלית היחידה למיטב ידיעתי הייתה ה"דיג'יקאם" שהיא למעשה אקדח לייזר אליו מוצמדת מצלמה דיגיטלית ששידרה נתונים ישירות אל המוקד. המצלמה הייתה מוצבת על גשר מחלף מורשה בכביש 5 לכיוון מזרח , אבל איננה עוד עימנו.
שמר, באיזו תקופה מדובר ? ואיפה בדיוק זה ישב ?

אני מכיר שם רק את המצלמה הרגילה שהייתה ועוד עמוד חשוד שאמור להיות בכלל של בקרת תנועה או משהו כזה.

זה היה מבצעי ?

תודה,

ניר

• תוכן חדש...