Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FIAT 850

eamzaleg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום

אני מחפש משאבת מים

לפיאט 850 שנת 70

האם מישהוא מכיר חנות חלפים

שניתן להשיג

תודה אלעד

תן לנו מיקום, דגם (ספיישל/ספורט/ספיידר) המשאבות שונות בין הדגמים, כדי שנדע לאיפה לכוון אותך.

בנוסף לקלוש שבחיפה יש את ג'נרל ברקס במסגר בת"א.

מלבד זאת נשמח לתמונות.

משה אזולאי.

בעלים של fiat 850 sport spider שמתה לחזור לכביש...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

גם סודאי בבן אביגדור יכול לספק חלקים כאלו. אבל אצלו רצוי לבוא עם מק"ט, בניגוד לחבובות החביבות מג'נרל ברקס שלא רק שזוכרים באיזה ארגז עבש בפינה אפלה נמלא החלק, אלא גם נזכרים פתאום שיש להם גומיה כזו ותפוח כזה שמתאימים לרכב...

פורסם

היי

אתה יכול לנסות אצל מאירמן, בפתח תקוה, בפינה מול התחנה המרכזית.

בדר"כ יש לו.

הטלפון שלו 03-9306714

תוכל לברר בטלפון אם יש לו, לא צריך להגיע אליו בכדי לברר.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

לסודאי כבר אין חלקים לפיאטים ישנות.

גם סודאי בבן אביגדור יכול לספק חלקים כאלו. אבל אצלו רצוי לבוא עם מק"ט, בניגוד לחבובות החביבות מג'נרל ברקס שלא רק שזוכרים באיזה ארגז עבש בפינה אפלה נמלא החלק, אלא גם נזכרים פתאום שיש להם גומיה כזו ותפוח כזה שמתאימים לרכב...
פורסם
לסודאי כבר אין חלקים לפיאטים ישנות.

אם כבר מסתובבים במסגר למה לא לנסות......

אולי הוא ימצא בטעות איזה חלק.....

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אמנם הפעם האחרונה שהייתי אצל סודאי הייתה לפני לפחות שנה, אבל הוא אמר לי שעם מק"ט הוא יכול להזמין כל חלק ללנצ'יה שלי.

• תוכן חדש...