Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג בצבא! עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקירים היום הייתי בלשכה ולא הביאו לי להיות נהג רכב קל כמו שציפיתי.

כשהם אמרו נהג רכב קל הם התכוונו לנהג הובלה..

בפברואר אני מתחיל רשיון 03:-(

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

השרשור יקפוץ למעלה עם אני יוסיף הודעה? טוב אני ינסה.

לפני יומיים הייתי בקד"ץ טכני ובחרתי 3 עדיפויות שהייתי רוצה מתוך כמה תפקידים!

היום הגיעה אליי מכתב להגיע לקורס קד"ץ נהיגה! ראיתי שכולם רשמו אפילו לא לנסות ללכת לזה!

רק תפרטו לי איזה מין תפקידים יכולים להביא לי, אבל בכל זאת יש איזה משהו טוב בזה? הפרופיל שלי 82 והקב"א 47 (סיבה הגיונית תאמינו).

עכשיו כדי ללכת לזה? כי לא נראה לי שישלחו לי מהקד"ץ טכני שהתקבלתי להיות מכשירן אופטיקאי!

כי המפקד שם הזהיר שצריך בגרות מלאה וקב"א טובה! ואין לי את שניהם.

ועם אני לא ילך לשום קד"ץ אני יהיה קרבי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גם ששלחו לי את המנילה קיבלתי הזמנה לזה, לא הלכתי, והנה עכשיו אני מהג ..בלי שום קורס

(כדי שיהיה לך רישיון צבאי אתה צריך לנהוג עם מישהו שיש לו רישון נהיגה צבאי מעל שנה)

Suzuki Jimny

פורסם

לא הבנתי מה ניסית להגיד בזה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...