Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג בצבא! עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הגיע אליי לפני כשבועיים צו התייצבות שכתוב בו ככה..

להגיע בתאריך 19.03.2006 לרכישת מקצוע ..

בקיצור המקצוע הוא נהיגה..

אז השאלה שלי היא כזאת עם פרופיל 45 איזה נגה אני כבר יכול להיות בצבא?

אני יודע שנהג יחידה לא יכול

נהג משאית גם לא..

מה עוד? נהג רכב לבן?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תרשה "קצת" לחדד את מה שאמרו קודמיי... אל תתקרב!! אל תעיז להתקרב למקצוע הזה, תתרחק כמו מאש, תגיד שכואב לך הגב אחרי חצי שעה נסיעה, שלפעמים אתה תוקע ברקסים פתאומים כי אתה בטוח שדרסת מישהו (כמו בסרט עם רובין וויליאמס ובילי קריסטל אם מישהו מכיר), שיש לך נטייה עזה לדרוס כול נגד שאתה רואה (בעצם אם תגיד את זה בטוח יקחו אותך, תגיד שיש לך נטייה לדרוס קצינים), לא יודע מה, אבל... חבל, בקיצור.

פורסם

לא נכון לגמרי.

אני שירתתי בצבא בתור נהג רכב קל במשך 3 שנים.

הכל תלוי לאיפה אתה מוצב.אני אישית עשיתי הרבה יותר מאשר "טיפולים" ומוסכים".

צריך גם לזכור שנהג לא עושה שמירות אלא נהג תורן. בנוסף אני אישית מעדיף לשבת כל היום בתוך אוטו מאשר לשבת בתוך משרד.

אסף

פורסם

אתם רואים מה הבעיה העיקרית כאן?

יש כאלו שאומרים שהמקצוע הזה ממש סבבה (נהג רכב קל ולא משאית) ויש כאלו

שאומרים "תברח" כמו חלק מחבריי הפורם

אז ככה שאני ממש מבולבל..אבל (בלי לזלזל) אני מעדיף להקשיב לאנשים שעברו את זה ולא

מאנשים ששמעו חושבים או אמרו להם!

פורסם

נהג בצבא! עזרה

חחחח ... גם אלוהים לא יעזור לך .

ההמלצה שלי , היה מכופף ומשומן .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

פרופיל 45 זה רק תובלה או רכב קל...

אני משרת כנהג בצבא,רק למזלי אני נהג "מבצעי" ויוצא לי לעשות יותר דברים לשבת באיזה מוסך טיפול ולשתות קפה.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
פרופיל 45 זה רק תובלה או רכב קל...

אני משרת כנהג בצבא,רק למזלי אני נהג "מבצעי" ויוצא לי לעשות יותר דברים לשבת באיזה מוסך טיפול ולשתות קפה.

אני מרגיש זלזול מצידך מזה לשבת במוסך ולשתות קפה?

אם אני ישב במוסך וישתה קפה לא ניראה לי אני ישאר בתפקיד הזה

פורסם

:puppydoge להתראות לכולם אני בורח ..

סתם לא אבל ממש ביאסתם אותי עכשיו חשבתי שזה משהו טוב

אבל לא נורא ננסה לחפש תפקיד אחר

פורסם

למה אתם מפחידים את הילד?

זה ממש לא נורא כמו שמתארים.אני התחלתי בתור נהג צמוד של אלוף משנה והמשכתי להיות נהג אלוף.

זה נכון שהשעות ארוכות ויש המון המון זמן פנוי,אבל זה עדיף על עבודות פיזיות מעצבנות.

זה מאד תלוי על מי אתה נופל.המפקדים שלי היו בשבילי כמו משפחה ואנחנו עדיין בקשר מצויין למרות שעברו יותר מעשר שנים.נכון שאפשר ליפול אצל איזה טנצר המניאק או איזה יורגן אחד אבל תמיד אפשר לבקש העברה למקום אחר.

יש הרבה בסיסים שלא מפסיקים לנצל את הנהג יחידה,אבל אם אתה רואה שלא מתאים לך תתקדם הלאה.היום ממש לא מסובך לעבור ממקום למקום ושלא יפחידו אותך יותר מדי.

בתור נהג צמוד הייתי נהנה מרכב 24 שעות ביממה ,הייתי מסתובב עם כל הכוסיות של הלישכה שכשהן היו צריכות משהו ממך אז היו מוכנות לעשות ה-כ-ל...

בקיצור קח הכל בפרופורציות יש אנשים שפותחים את התחת באמת בצבא...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

תשמע, אני משרת בלשכה של אל"מ בקריה. הנהג שלו בקושי עושה משהו. אני הייתי מוכן להתחלף איתו בשעות!

חוצמזה שגם אם הוא עושה כבר משהו, אז מקסימום מסיע אותו לבסיס או שניים בשבוע, פה ושם יום טיפול וזהו...

אבל תלוי איפה אתה נופל.

172

• תוכן חדש...