Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מסוג gmc sonoma 1998 ואני רוצה להתקין בה אזעקה. כרגי יש בה סתם בדיחה (פעם עובד פעם לא...). על איזה מערכת אתם ממליצים?ואיפה להתקין?באזור המרכז.

דרך אגב אני רוצה שזה יכלול את האפשרות של להניע את הרכב מהשלט.(הרכב בנזין אוטומטי,אני חושב שזה קשור:-P).

תודה.

פורסם

שוב סליחה, אני מניח שאתה בחור צעיר; האם ראית אי פעם בחייך גנב נס על נפשו לאחר שהאזעקה הפתיעה אותו והחלה לפתע לפעול? האם ראית פעם המון אנשים רץ אחרי איש שהפעיל אזעקה ברכב, במטרה לתפוס אותו? אתה עצמך, אפ תלך ברחוב ולפתע תראה פורץ רכב בפעולה, האם תעשה משהו חוץ מאשר לדווח, במיקרה הכי הירואי? אני ראיתי אנשים נוסעים ברחוב בתוך אוטו שהאזעקה שלו פועלת, המאותתים של הרכב עובדים במרץ והם עצמם מחייכים בטפשיות - וזה לא מפריע לאף אחד. מה שאני מנסה להגיד הוא שאם כבר להוציא סכום כסף - אז לא על אזעקה אלא על מערכת מנטרלת/עוקבת כלשהי ולשם כך פשוט גש למומחים, התייעץ והקשב וקבל הצעות מחיר.

אזעקות פשטו את הרגל.

פורסם

לא קשור!

בחור צעיר או לא צעיר. בן אדם שאל שאלה. וכנראה איכפת לו מהרכב. איפה בדיוק נאמר כי כל גנב שפורץ גונב את הרכב.

ולעניין, תאמר מאיזו עיר אתה ונוכל לעזור יותר טוב.

פורסם

שמע אני מכיר בן אדם שהוא מספר 1 בתחום ואתה יכול לגשת אליו

אם אתה רוצה לדבר איתו תאלץ להתקשר אליי לפני כי הוא לא עונה לאנשים ממספרים לא מוכרים

0508223824 זה הטל' שלי אם אתה רוצה

אתה גם יכול לנסות בקאיה

זה באזור התעשיה בבת ים (קרוב למכבה אש ולביצפר אורט הבונים)

העבודה 6 א.ת בת ים 03-5538111 אני אישית ממליץ אזעקה של קוברה

וגם יש את פאר הרכב בחולון (מול תחנת הדלק) גם זה באזור התעשיה של חולון

הפלד 6 חולון

03-5597101

סובארו DL - חיים רק פעם אחת - מטפלים רק פעם אחת

בית"ר ירושלים אהבת חיי

למלחמה ונצחון - עוצמה חולון

פורסם

אם אזעקה ובגלל שאתה רוצה לשמור על הרכב , עדיף אזעקה שהיא דו רכבית, כלומר המח מותקן בפנים הרכב ורק הסירנה בחוץ.

שים לב- חלק מהמותגים הינם אזעקות חד רכיביות וזה לא מה שאתה רוצה במקרה שאתה מתאר.

באזעקה דו רכיבית, וזה מה שכדאי לך להתקין וגם מפירמה מובילה ומוכחת,>

את המוח יש להתקין רחוק וממש לא באיזור לוח השעונים או הרצפה בצד ימין או שמאל אלא להשקיע ולהחביא אותו כראוי, אחרת זה כמו אזעקה חד רכיבית, 1/2דקה ואין אזעקה.

התקנה איכותית, תקשה על הגנב אבל לא תעצור אותו לחלוטין. התקנה איכותית לוקחת פי 2-3 זמן מאשר התקנה סבירה (מה שמאוד לא סביר לטעמי.)

אם כבר אז עדיף אזעקת ביפר. ואם ביפר אז של גארד הן הטובות ביותר.

יש לך התראה של עד 1 קמ' מהרכב, ואתה יודע בדיוק מה קורה.

יחידת הנעה מייקרת אותך מאוד, אך קח בחשבון שאם ברכבך אימובלייזר מקורי, יש לעקוף אותו ו/או לבטל אותו, מה שממש יפגע במיגון כלפי חברת הביטוח, ואם יעלו על זה,חבל לך על הזמן.

במקרה כזה, ביטול/ מעקף לאימובלייזר מקורי יעלה כסף, ויחידת הנעה מרחוק (מקצועית בלבד כי יש כאן גם חאפרידיה) תייקר שוב , סהכ ייקור 600-1000 שח!!! תלוי בסוג ופירמת המוצרים ואיכות ההתקנה

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יחידת הנעה מייקרת אותך מאוד, אך קח בחשבון שאם ברכבך אימובלייזר מקורי, יש לעקוף אותו ו/או לבטל אותו, מה שממש יפגע במיגון כלפי חברת הביטוח, ואם יעלו על זה,חבל לך על הזמן.

במקרה כזה, ביטול/ מעקף לאימובלייזר מקורי יעלה כסף, ויחידת הנעה מרחוק (מקצועית בלבד כי יש כאן גם חאפרידיה) תייקר שוב , סהכ ייקור 600-1000 שח!!! תלוי בסוג ופירמת המוצרים ואיכות ההתקנה

בברכה

דני

600-1000 ש"ח כולל הכל?או רק להנעה?

פורסם

ייקור, האזעקה עצמה של הגארד את היחידה אתה יכול למצוע סביב 600-700 ש"ח כולל מע"מ רק עבור האזעקה, כמובן שמעל זה תמיד טוב להוסיף בטרייה גיבוי, חיישנים לטעמך ועוד, העבודה מאוד תלוי במתקין נעה בין 500-700 ש"ח נוספים.

בסה"כ אזעקה דו כיוונית זה הכיוון לדעתי שאתה יכול לחנות את האוטו בשקט בעבודה, בבית ברגע שהאזעקה מתחילה לצפצף אתה מקבל התראה בביפר ואתה ישר יכול לרוץ לאוטו

אבי.

• תוכן חדש...