Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

4car בוחן את ה B4 החדשה:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילים טובות נשפכו על כך שסובארו סוף סוף הפנימו את העובדה שאי אפשר להתקיים לעולם עם אותו גרעין שהולך אחר המותג - וצריך לחדש.

בעזרת תמיכה של GM ו"דם חדש" במערכת הצליחו ליצור מכונית שתמצא את הפונציאל הגדול הטמון בחברה... ה B4 החדשה היא הפרי הראשון של הדרך החדשה.

מרווח הפנים גדול יותר וטוב יותר, לטענתם עיצוב הפנים עבר שינוי דרמטי ביותר בדגם החדש וכולל עיצובים מושכים יותר עם נגיעות של משטחים בעלי מגע רך יותר ונעים - למרות שמבחינת איכות הבניה לא היו בעיות בעבר, אך החומרים בעבר היו זולים למראה ופלסטיקיים... הכל עבר שינוי דרמטי לטובה.

העיצוב החיצוני של ה B4 החדשה ללא ספק תלוש מהקודמת, אך הוא נקי יותר, נעים יותר ועדכני יותר. לטענתם מדובר, ככל הנראה, במכונית הראשונה של סובארו שנחשבת גם למאוד יפה.

עמוד ראשון

עמוד שני

עמוד שלישי

עמוד רביעי

עמוד חמישי ואחרון

rt03legacy03.jpg

rt03legacy02.jpg

rt03legacy04.jpg

rt03legacy05.jpg

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא יודע למה אבל אני פשוט חולה על סובארו.

חברה עם נשמה והאוטו הזה פשוט בונבונירה

רק שימשיכו כך עם שאר הדגמים.

פורסם

בנוסף לשיפורים החיצוניים והפנימיים

שיפרו משהו במנוע? או שזה אותו מנוע שלא מובן איך מנוע 2000 כזה חלש.. :?:

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם
בנוסף לשיפורים החיצוניים והפנימיים

שיפרו משהו במנוע? או שזה אותו מנוע שלא מובן איך מנוע 2000 כזה חלש.. :?:

טוענים ל 140 כ"ס ממנוע 2000 סמק SOHC (כמו הנוכחי המשווק בארץ) ללא מערכות מתקדמות נוספות (ביפן משווק הדגם עם התיזמון שסתומים משתנה ו 155 כ"ס).

עדיין אין נתונים רשמיים בנוגע לתאוצה ולדגמים הספציפיים שיגיעו ארצה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם מנוע 2000 בוקסר עם 125 כ"ס נחשב לחלש...

אז מזה מנוע 2000 115 כ"ס של VW ?

זה המנוע 2000 הכי עגלה שאני מכיר...

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

היא...היא...היא.. היא מוזרה. מאד מוזרה!

לא יכול לשים על זה את האצבע אבל אולי הפנס עם התחתי העגולה במרכזו או הכונס..

בכל מקרה מבפנים היא נראית מאד יפה ומכובדת. נגיעות במקום של כרום, ממש במקום.

עוד מוזר לי שבשנת הדגם 2004 יש עוד מנועי SOHC, יש עוד מישהו פרט לסובארו שמציעים מכונית חדשה עם מנוע עם קאמשפט אחד?! אפילו הלאנטיס היא DOHC!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

עוד מוזר לי שבשנת הדגם 2004 יש עוד מנועי SOHC, יש עוד מישהו פרט לסובארו שמציעים מכונית חדשה עם מנוע עם קאמשפט אחד?! אפילו הלאנטיס היא DOHC!

ראלימן

צודק, גם אני הייתי מופתע מן הנתון.

מסתבר שהטכנולוגיה של סובארו לא מתקדמת כ"כ.

172

פורסם

ראלימן

צודק. רק אאודי.

אפילו חלונות חשמל הם לא יודעים לייצר.

פורסם

ראלימן

צודק. רק אאודי.

לא אמרתי דבר על הטכנולוגיה של סובארו. לדעתי הם יצרן מאד מתקדם וחדשני.

אני גם בטוח שהם יכולים לספק מנוע מודרני בעל DOHC ללא שום בעיות, מה שמוזר לי זה שהם לא עשו ככה. לא חסר לסבארו מנועים ולא חסר להם טכנולוגיה - אז למה SOHC :?:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

ראלימן

צודק. רק אאודי.

אני גם בטוח שהם יכולים לספק מנוע מודרני בעל DOHC ללא שום בעיות, מה שמוזר לי זה שהם לא עשו ככה. לא חסר לסבארו מנועים ולא חסר להם טכנולוגיה - אז למה SOHC :?:

ראלימן

יש להם מנועי DOHC זהים לאלו עם ה SOHC, אבל מסתבר שההיצע הזה לא נתון לכל המדינות...למה ? שאלה טובה. זה לא שאין להם - זה פשוט לא מגיע.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ראלימן

צודק. רק אאודי.

ראלימן

יש להם מנועי DOHC זהים לאלו עם ה SOHC, אבל מסתבר שההיצע הזה לא נתון לכל המדינות...למה ? שאלה טובה. זה לא שאין להם - זה פשוט לא מגיע.

איציק

אז זהו שלא פיקפקתי לרגע שאין להם. השאלה באמת למה זה לא בא. כיום DOHC זה כבר סטנדרט, לדעתי להכניס מנוע מיושן ברכב משפחתי זה זלזול. אבל להכניס מנוע מיושן לרכב מנהלים כמו ה-B4 זו טעות. לא רק ש-DOHC מוכר רכבים זהו כבר סוג של "תו תקן", והרבה לקוחות פוטנציאליים יחליטו לא לקנות את ה-B4 בגלל תו תקן זה, וזאת למרות העיצוב המשכנע מבפנים והייחוד מבחוץ+ 4X4.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

ראלימן

צודק. רק אאודי.

ראלימן

איציק

אז זהו שלא פיקפקתי לרגע שאין להם. השאלה באמת למה זה לא בא. כיום DOHC זה כבר סטנדרט, לדעתי להכניס מנוע מיושן ברכב משפחתי זה זלזול. אבל להכניס מנוע מיושן לרכב מנהלים כמו ה-B4 זו טעות. לא רק ש-DOHC מוכר רכבים זהו כבר סוג של "תו תקן", והרבה לקוחות פוטנציאליים יחליטו לא לקנות את ה-B4 בגלל תו תקן זה, וזאת למרות העיצוב המשכנע מבפנים והייחוד מבחוץ+ 4X4.

ראלימן

LOL....

אם אתה באמת חי בסרט שמישהו כאן בארץ בוחר את רכבו לפי מספר הקמשפטים שלו - סימן שאתה צריך להתעורר מהחלום, לשטוף פנים ולשתות קפה חזק ולהתעורר.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

:roll::roll:

עכשיו שאתה אומר את זה.. אתה צודק.

אבל הרבה לקוחות (מה זה הרבה, טוב נו לא מעט) קוראים חוות דעת בעיתוני רכב או מבקשים המלצה ממישהו מבין.

איציק אתה לא יכול להגיד שה-S בולטת ביותר, חיסרון ה-D פשוט קופץ לעין.

חוצמזה - מי בישראל מאמין בסובארו בתור מכונית מנהלים :?: יש פאסאט :!:

:wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מי שקונה סובארו משפחתית מעניינת אותו רק האמינות.

מי שמתעניין בסובארו וקאמשאפטים קונה STI/WRX.

• תוכן חדש...