Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר קנית אז תתחדש , אתה תהנה מהם זה בטוח ,חיסרון אחד אולי שיבלוט לאוזן בהמשך

זה שהרמקול הזה חייב מגבר שירים אותו אחרת הוא לא מספק באסים כמו שצריך ותמשע ממנו רק mid כמובן שזה תלוי גם בסוג המוסיקה שאתה שומע , אם אני לא טועה ההספק הנקי שלו זה בערך 70 -80

ומה שמספק ה- hu זה בערך 20 . (ויש כאלה שיטרפו אותי ויגידו " לא נותן יותר מ -19").

בקיצוא אם תחבר להם מגברון חביבון תהנה מהם הרבה יותר. ואני מתכווןן הרבה יותר.

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

תודה על התגובות!

למה אתה מתכוון שאתה אומר שאשמע בהם MID ?

דרך אגב סוג המוזיקה שאני שומע זה רוק כבד

פורסם

הרמקול שקנית מורכב מ 3 אלמנטים ...באס , מיד , וטוויטר. על מנת לשמוע ממנו גם בומים ולהרעיד את המגש האחורי אתה חייב מגבר ...תבדוק ותנסה תגביר עם שיר טוב לצלילי באס ותראה שהרמקול אפילו לא מתרומם ז"א הממברנה שלו בקושי דוחפת אויר.

ועוד משהו אחי לא שאני רוצה לבאס אותך אבל עדיף סט טוב של קומפוננט מקדימה משולב מגבר כמובן

מאשר להשקיע ברמקולים אחוריים הרי סה"כ אתה זה שיושב מקדימה ונהנה מהמוסיקה .

וזה יגיד לך כל מי שיש לו קצת מושג ברמקולים .

ואני אתן לך את דוגמתי הצנועה יש לי קומפוננט של jbl מקדימה מגבר של jbl וקנוודים 80 rms מאחורה ותאמין לי הם לא מועילים הרבה הקומפוננטים לא רואים אותם ממטר . אבל...........

זה הכל שאלה של תקציב . כמה יש לך וכמה אתה מוכן להשקיע.

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

• תוכן חדש...