Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בעיות יש לאוטו...

למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

אני נותן גז והכל סבבה עד ל60 קמ"ש בערך... בדיוק כשאמור לעבור האוטומט לשלישי אז הוא ניתקע וזה ניהיה כאילו זה ניוטרל... כאילו אני נותן גז וזה לא מזיז כלום, רק סיבובי מנוע במקום.

מידי פעם זה גם קורה לפני ההילוך השלישי...

אני לא יודע מה לעשות... זה משגע אותי, אני בדיכאון מכל הבעיות שיש לרכב...

הרכב עליו מדובר זה מיצובישי סופר לנסר שנת 97 אוטומט.

תודה רבה

פורסם

מהקל לכבד, יש להחליף שמן גיר, יתכן שהוא סיים את חייו והוא זה שגורם לבילבול בתיבה.

לצערי, התיבה של הלאנסר אינה אמינה במיוחד, ולאור התיאור, נראה לי שהיא סימה את חייה..

מקווה שלא.

פורסם

וחוץ מהבעייה שאתה מתאר הגיר מתנהג כרגיל?

ושמן גיר לא גורם לתקלה ספציפית בהילוך מסויים, הגלגלי שיניים נמצעים על אותו מסוף ואותו שמן משמן את כולם ככה שהיו צריכות לצוץ בעיות בשאר ההילוכים.

תשמע אם אתה אומר שלפעמים זה קורה לפני ההילוך ה 3, אני הייתי הולך למוסך שיקרא את התקלות מהמחשב גיר,( בזמנו הייתה לי בעייה דומה לשלך בגלל שהאידיוט שעשה דיבורית ברכב פגע בצמת חוטים של המחשב גיר).

בכל מקרה תפרט יותר, וככה אוכל יותר לעזור, אגב גם לי יש סופר לאנסר אוט', ומאז שקניתי אותה טיפלתי רק בגיר כ 4 פעמים.

פורסם

מצטרף לדעתו של ניב :

ראשית בדוק מפלס שמן גיר ואם ימצא כתקין שקול החלפה של שמן + מסנן.

אגב אינני יודע מדוע יצא לגיר של הסופר לנסר שם כזה רע, אני טיפלתי בצי הרכב בו עבדתי בכ-20 ס.לנסר ומעולם לא ניתקלתי בבעיות חריגות בגירים שלהם.

אולי בגלל שלכולם היה קולר (מצנן) לשמן גיר? :shock:

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • תוכן חדש...