Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לקנות רדיו דיסק אבל מאילוצי תקציב אני מעדיף להביא רדיו-דיסק בעל 2 יציאות..

אבל חשבתי גם על 3 יציאות ורציתי לדעת מה אתם חושבים..

-אז לאלה שיש להם 3 יציאות:

1- האם אתם משתמשים ביציאה השלישית הרבה?(שהיא השליטה על עוצמת הסאב כמובן)

2- האם הייתים מוותרים על יציאה זו?..

מצפה לתשובותיכם...

תודה רבה כולם :):):)...

פורסם

זה עניין של נוחות ויכולות כוון של המערכת...

אתה יכול לקחת יציאה אחת ולפצל אותה לשתי יציאות - מבחינת וולטאג' אתה נשאר באותם הערכים, אבל הכוונים מהHU יהיו זהים בשתי היציאות.

נניח יש לך 2 יציאות ואת היציאה השניה אתה רוצה לפצל לסאב ולמגבר נוסף - אתה תהיה חייב קרוס אובר נפרד לכל ערוץ שאליו התפצלה היציאה הזאת.

למערכות עם שלוש יציאות בדרך כלל היציאה השלישית יש תפקיד ייעודי לסאב וופר ובדרך כלל גם יש לך כבר קרוס מובנה LPF במיוחד למטרות של חיבור סאב בתוך הHU

אם יש לך אפשרות להביא מערכת עם שלוש יציאות - עדיף לך - מי יודע מה תצטרך בעתיד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברדיו דיסקים עם 2 יציאות יש שליטה על הסאב.

יציאה 1 לקידמיים

יציאה 2 או לאחוריים או לסאב ( לבחירה ) אם בוחרים בסאב יש שליטה עליו

הרבה פעמים קונים רדיו דיסק עם 3 יציאות ומשתמשים רק בשתיים: קידמיים וסאב ולא משתמשים ביציאה של אחוריים כי הם מחוברים להגברה של רדיו דיסק.

פורסם

מה שנותן לך ספייר במידה ומשהו קורה ליציאה הקדמית... אצלי אין אחוריים ואני לא כל כך מתלהב מהפיצ'רים של הHU כקרוס אובר - אני משתמש בHU שלי על פלאט ומשתמש באקולייזר החיצוני לשליטה על הסאב וכקדם מגבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באלפיין עם 2 יציאות יש שליטה על הסאב ( דגם 9845 לדוגמא )

בקנווד גם ( דגם 7026 שהיה לי וגם דגמים חדשים כמו 5031 )

בפיוניר גם ( דגם 6750 למשל )

פורסם

תודה רבה לעונים :)

האלפיין 9845 הוא מכשיר שאני חושב לקנות אותו ...

והדבר היחידי בעצם שמנע אותי מלקנות אותו זה שאין לו שליטה על סאב.!!

ואתם אומרים שיששששש??...

סבבה!

כאילו אני יכול לשלוט בסאב דרך המכשיר והרמקולים האחוריים יהיו מחוברים להגברת הרדיו-דיסק..

יש לי קומפוננט וסאב ומגבר4ערוצים שירים אותם..

אז ססבבה!!

רק תנו לי אישור מעוד כמה אנשים שיש בדגם הזה של אלפיין שליטה על סאב ואני הולך עליו:):):)

תודה רבה..

פורסם

אתה מתכוון להי פאס, אני לא יודע

אשמח לשמוע גם

ואם מישהו יכול להסביר לי גם למה רשום שלאלפיין 9845 יש יציאה אחת למגבר של 2V בקישור שנתתי

לאלפיין אין 2 יציאות ?

פורסם

בדגם אמריקאי CDE-9845 ( בלי R בוף ) יש 2 יציאות למגבר

בדגם אירופאי CDE-9845R ( עם R בסוף ) יש יציאת מגבר אחת בלבד.

פורסם
לפי אתר החברה יש !

[CD Audio Processing]

• Treble Center Frequency Control

• Bass Width Adjustment

• Bass Center Frequency Control

• Subwoofer Level Control

• Bass Engine

קישור:

http://www.alpine-europe.com/content/english/a584.det.CDE-9845RR-RB_CD---MP3---WMA-RECEIVER.htm

לפי האתר יש אבל שים לב גם שרשום שיש לו רק יציאה אחת - מוזר!!! במקומות אחרים מצויין שיש לו 2 יציאות.

http://www.alpine-europe.com/content/english/a584.det.CDE-9845RR-RB_CD---MP3---WMA-RECEIVER.htm

מציע לבדוק בחנות

דרך אגב - אם יש לך מגבר מונו עם שלט עצמאי אזי אתה לא חייב שליטה ברדיו

• תוכן חדש...