Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

זמן רב חלף מאז הפעם שהתקנתי משהו ברכב. בעיקרון לא שוכחים, אבל את הדברים הקטנים יש נטייה להשאיר מאחור..

האם יש אי אילו בעיות אופייניות לרכב הנ"ל? (סוזוקי ג'מיני)

האם סלילת כבל המתח לפנים הרכב קלה, קשה, בעייתית..?

אם יש פה בעלי ג'מיני, אשמח לקבל קצת מידע לגבי מיקום המגבר מתחת למושב הקדמי..או אולי עדיף מושב הנוסע?

דבר אחרון. מגבר של רוקפורד P4004 יכול לחיות חיים שלווים עם כבל 8 גייג' נכון? לא צריך להתפרע עם 4 גייג', גם ככה הבחור לא פריק של מערכות..הצודק אני?

אשמח לקבל תגובות שיזכירו לי את הדברים שקטנים בהתקנה, יש דברים שאף פעם לא שוכחים.

ויש דברים שתמיד שוכחים :)

תודה מראש,

אלון דרור

פורסם

חבר'ה, לא יפה..זרקו לי איזה פירור..

לאף אחד כאן אין סוזוקי ג'מיני, או אף אחד לא התקין בכזאת? :)

פורסם

לדעתי - סוזוקי ג'מיני זה רכב יחסית קטן - 8 גייג' צריך להספיק אבל תשים עליו פיוז לא יותר מ40 אמפר

לגבי העברת החוט - תבדוק אם יש לך גומיות נוחות בחומת האש או חורים יעודיים (בדרך כלל מעבירים דרך הצמה של האזעקה בעזרת סטילבנד...) ותשאל במוסך (מוסך מורשה) איפה ממוקמים המחשבים של הרכב הזה ותדאג להרחיק מהם את הRCA ואת חוטי החשמל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...