Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וקס לאוטו מטאלי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סובארו אימפרזה שנת 2002 בצבע כסף מטאלי ויש לה כמה שריטות מעצבנות שהייתי שמח להוריד אך כמובן לא יורדות בשטיפה רגילה.

בנוסף, הבעלים הקודמים שלה שטף אותה עם איזה חומר שהשאיר עד היום סימנים בעיקר על המכסה מנוע. חשבתי פשוט לקנות איזה משחה של וקס ולעשות אבל משיטוט בפורום קצת נבהלתי עקב כמה "תקלות" שהיו בביצוע וקס לרכבים מטאליים. ולכן אשמח אם תסבירו לי האם מותר לעשות וקס לרכב מטאלי כסוף?איזה וקס כדאי לקנות לרכב מטאלי בצבע הזה ואם אפשר גם איפה ניתן להשיג כי ממש אין לי מושג איפה לחפש?וכן גם באיזה מטליות להשתמש ואיך לעשות את הוקס.

כמו שראיתם הרבה שאלות...אשמח אם תעזרו לי.

תודה רבה ויום טוב.

פורסם

דובר על הנושא רבות וכדאי לחפש כמו שקומי אמר פה.

ואקס מתאים גם לצבע מטאלי אתה בטח מתבלבל בין הפוליש לואקס......

תקנה ואקס טוב ואל חשש.

מנסיון עם ואקס של carplan בקבוק בצבע שחור אחלה ואקס לא משאיר סימנים והתוצאה ממש טובה למרות שיש לי אוטו ישן הוא עושה אחלה עבודה ככה שאם אתה תעשה יהיה עוד יותר טוב

הוא טיפה יקר יותר מה"צב" אבל טוב יותר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...