ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,597 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
חברים שלום אני מתעתד לרכוש יונדאי גטס 2004 בנפח 1600. הרכב ישמש כרכב שני בעיקר לנסיעות בעיר. ברצוני לקבל את התיחסותכם לנושאים הבאים 1. צריכת דלק 2. אמינות 3. האם יש משהו שאני צריך להזהר לפני הקנייה 4. האם המזגן חזק (אני רגיש לחום בימות הקיץ) תודה גדי
הודעה אחרונה מאת gadi6, -
- 1 תגובות
- 640 צפיות
אהלן אני רוצה לרכוש רכב ביד שנייה בעיקרון שהיה גג נפתח ושלא היה הרבה תקלות של מוסך אני מתכנן אל סאאב קונברטיבל 1996מה אתם אומרים ? כדאי לרכוש?
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
אימפרזה או לנסר
מאת Razus- 0 תגובות
- 837 צפיות
שלום לכולם, לאחר 3 שנים של נסיעה במזדה 3 (ליסינג), הגיע הזמן להחליף רכב. בנוסף למזדה 3, פוקוס ולמגאן מציעים לי את הלנסר והאימפרזה החדשה (1.5). מה דעתכם על הלנסר והאימפרזה (ביצועים ונוחות. אמינות ותחזוקה לא רלוונטים לגבי) ? (יש לציין שעל שני הרכבים הללו אני לא יחוייב בקנס במקרה של "שבירת" חוזה) האם בכלל הם משתווים למזדה 3 מבחינת ביצועים ונוחות או שחבל לעבור אליהם כי נכונה לי רק אכזבה ? בכלל מבחינת ביצועים ונוחות, על איזה רכב מהרשימה הנ"ל הייתם ממליצים ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Razus, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמעתי שקרו הרבה מקרים בארץ שבנדם ניגש לקנות רכב יד שניה מפרטי ואחרי שהרכב נקנה והכל טוב ויפה היתברר שיש שני רכבים כאלה בארץ ובעצם זיפו את הרישיונות. האם אתם מכירים את התופעה הזאת? ואיך אפשר להימנע מקניה כזאת?
הודעה אחרונה מאת Mazda 3 Man, -
רכב לבחורה ב120K 1 2
מאת n i r-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום! ידידה טובה שלי מחפשת עכשיו רכב ראשון במחיר של עד 120K והדרישות שלה מהרכב הם: שיהיה יפה מבפנים ומבחוץ אוטומט בלבד משנת 2003 ומעלה ושיהיה רכב יחסית חזק שיהיה לרכב שוק טוב כרגע האופציות שלה הם: גולף שנת 2004-2005 יונדאי קופה 2005 מיני קופר 2003-2004 איזה עוד אופציות יש ומה אתם אומרים על הרכבים שהצעתי? תודה מראש נ.ד.
הודעה אחרונה מאת n i r, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם! הייתי מעוניין לדעת מהו המחיר המומלץ לרכב סיטרואן C5 ע"פ מחירון לוי יצחק. נתוני הרכב: שנת 2004, מנוע 1800 (לא זוכר את שם הדגם המדויק אך למיטב זכרוני רק דגם אחד מגיע עם מנוע 1800 סמ"ק), יד ראשונה (בבעלות חברה), הרכב עבר 130,000 ק"מ, מראה חיצוני ופנימי תקין. למרות מצב מכני תקין, האם ל-C5 מהשנתון המדובר יש איזשהן בעיות נפוצות שיש לשים לב אליהן? הייתי מעוניין לדעת את המחיר לפני ואחרי ההורדות על בעלות חברה והקילומטרז' הגבוה, לפי מחירון "לוי יצחק". ומהחברים שמבינים קצת יותר בשוק המכוניות - מהו המחיר המומלץ. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת eyalzo, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 717 צפיות
אז נכון שלפני שבועיים חיפשתי יפנית ידנית http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=149432 1500 ק"מ לחודש הייתה דרישה מקלה מדי, לאחר חושבים, מדובר בנסועה של 2000 ק"מ בחודש. אז חשבתי על סיטרואן קסארה משנתונים 98-00 מדגמי הדיזל בדגש על הטורבו. לאחר מספר שיחות עם מוכרים פוטנציאלים יש לי מספר שאלות: 1. חלקם אמרו שצריכת הדלק היא 1:15 וחלקם 1:18 בדגמי הטורבו - האם יש למישהו ניסיון עם הצריכת דלק של הרכב ? 2. אף אחד מהמוכרים לא ציין "החלפתי ראש מנוע", "החלפתי רדיאטור" וכדו' - האם הרכב אמין מכאנית? 3. האם הרכב נחשב כחף מבעיות חשמל צרפתיות אופיניות ? 4. במקרה ואני מעוניין לקנות רכב שכזה, איזה דברים כדאי יהיה לי לבדוק טרם בדיקה במכון ? אשמח על כל עזרה, א…
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לרכוש רכב והכי חשוב לי זה מכאניקה שלו. שמלבד טיפולים שוטפים לא יראה מוסך.. אז מה מבין השלושה עדיף יותר לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת Niv A, -
-
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום. ידידנו אלעד לקח היום קליאו ספורט MK1 2001 ק"מ 119K,לבדיקה במכון קומפיוטסט. להלן הממצאים : מרכב : 75%, משמעות נמוכה, סימני פגיעה, תקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך, נזק לפגושים, הוחלפו חלקי מרכב, צבע גג לא מקורי, סימני פגיעה דופן ימין, הלחמות חיבוריים לא מקוריים. שלדה : 100%, פליטת גז ועשן : 100% מחוונים : 100% הילוכים : 67%, שילוב לא תקין, מצמד הפרדה לקויה. מנוע : 60%, הספק 126 כ"ס, מנוע מזייף, רעש אביזרי מנוע/רצועה, צריכת שמן מובילי שסתומים, החלף רצועת תזמון לפי הוראות יצרן, לתיאום מנוע מזייף, לתקן דוד עמם. בלמים : 75%, בלם חניה בלימה לקויה, בלמים קדמיים לתקן צלחות/דיסקים. מתלים : 86%, בולם זעזועים אחורי ימני פגום. צמיג…
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מעוניין להשקיע כ60 אלף ש"ח ברכב. הפרמטרים הם ספורטיביות ויחסית ייחודיות. אני חושב לכיוון הGOLF GTI (שממש קשה למצוא בשנתון 99, נקיה לגמרי), SEAT LEON. מה עוד ניתן לדחוס בתקציב הזה? חשבתי על פורשה שנתון 1970-1980 לא במצב מזהיר כמובן אלא אחת זרוקה, מבחינה מכנית הטיפולים הם בחינם, מבחינה חיצונית ופנימית אני מוכן להשקיע ממש הרבה זמן בתיקון, כמובן לא יותר מידי כסף. באיזה מחיר נמכרות פורשה שנים 70-80? האם הביטוח יקר לנהג חדש על רכבים כאלו (למרות שהם ישנים)? עד כמה הרכב זולל דלק?
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. אני מעוניין לקנות רכב ורציתי לשמוע עוד חוו"ד על שני הדגמים שקרצו לי. מצד אחד עומדת הונדה סיויק קופה מהדור השני 96 ומעלה, ומנגד עומדת האודי A3 בשנותיה הראשונות (97/8)... מטרות העיקריות שלי מהרכב הן נסיעות עירוניות קצרות - מתוקף עבודתי כסוכן עירוני. על מה הייתם ממליצים? יש לציין אין לי דרישה לידני/אוטומטי, מה שימצא שמור יותר ילקח יותר אם יש לכם משהו להציע אני מוכן לשמוע. הדרישות שלי: 1. יפה 2. אמין 3. בעל גג נפתח (להנות קצת בקיץ) תודה
הודעה אחרונה מאת fish, -
רכב עד 80K
מאת dj sg- 0 תגובות
- 818 צפיות
תראו חבר'ה אני מחפש אוטו שיהיה כמה שיותר ספורטיבי, אמין, בעל ביצועים טובים יפה. הכי חשוב אם תמליצו לי מניסיון בנתיים חשבתי על אאודי A3 טורבו, וגולף GTI
הודעה אחרונה מאת dj sg, -
- 2 תגובות
- 792 צפיות
חברה אבקש את עצתכם חיפשתי סריון (הדגם הישן יותר) והחלטתי לוותר עליו ... וראיתי ברחוב שלי סיאט איביזה שנת 96 הבנתי שזה דגם אלמוד או משהו כזה למישהו יש מושג? אה וחברה תודה מראש ואשמח עם תספרו לי קצת על האוטו כי חוץ מזה שאת הסריון אני מכיר מא' ועד ת' כנ"ל פונטו שנפסלה דיי מהר (האמינות אך האמינות) אשמח לדעת קצת על האמינות של האיביזה . תודה רבה רבה ממני יניב...
הודעה אחרונה מאת SanTA, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני נהג חדש,בן 17 וחצי ואני כרגע בתקופת המלווה נותר לי עוד חודשיים. עכשיו התקציב שלי עומד על 15 אלף,ואני רוצה לרכוש ג'יף קטן לא משהו רציני כמו סוזוקי ונטירה משהו כזה,ג'יף שיהיה יפה מבחינה חיצונית ויהיה אוטומטי. השאלה שלי היא האם במחיר הזה יש ג'יף שניתן לרכוש ? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ~VIPER~, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התקשרתי לכל חברה שאני מכיר או שעלתה מולי בתוצאות של גוגל!!!! מי שיש לו קבריולט... איפה הוא מבטח אותה? באיזה חברה?
הודעה אחרונה מאת tomer1, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום.חבר שלי מכר את ההונדה שלו ומחפש רכב יותר חדש ואיכותי הסכום הוא 45K דגש על- שנת98 ומעלה נפח מנוע עד 1.8 ידני חובה. הוא מחפש בעיקרי רכב חסכוני אמין וחזק ככל האפשר. וכמובן שחשוב לו הפוזה ילד,הוא בן 18 האופציות שהוא חשב עליהן הם איביזה 2001 ידנית1.6,פג'ו 1600 ידנית 2 דלתות שנת 2000,הונדה סיוויק ידנית שנת 98-99. אם יש למישהו עוד הצעות,חוות דעת,וכו' יעזור לנו מאוד.תודה
הודעה אחרונה מאת blavie, -
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
שלום לכם, אני מוכר את הרכב שלי (סובארו ליאונה 1988) ומחפש רכב קטן בעל שנתון גבוה יותר שעליו גם אמא שלי תוכל לנהוג. אני מחפש רכב בתקציב של כ12000 שקל. הסתכלתי ביד 2 על רנו קליאו שנארת חמודה ונכנסת לי בתקציב, איך היא? יש בעיות ידועות עם הדגם הזה (שנת 93-95)? יותר נוח מהסובארו שלי זה כנראה בטוח ב100% אבל ההבדל בנפחי מנוע יהיה מורגש? איך הגיר של הקליאו? ויש דגשים שאני צריך לשים לב אליהם אם אני ארכוש אחת כזאת? וכמובן שאם יש לכם הצעות טובות יותר אז אני אשמח לשמוע את דעתכם, אני מחפש רכב קטן, חסכוני, בעל גיר אוטומט בלבד! וכמובן שיהיו בו האבזורים הבסיסיים (ה"כ, נ"מ, ח"ח וכד'..) תודה.
הודעה אחרונה מאת kobibm13, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב, שיהייה אמין, בתווך מחירים של: בין 10 ל 20 אלף שקל ושהתיקונים לא יעלו הרבה. אני לא צריך רכב חזק ומהיר,אני מחפש משהו פשוט. חשבתי על מספר רכבים: פיג'ו 306 שנת 94, פורד פיאסטה שנת 96, פולקסווגן גולף שנת 92, ודיהטסו שרייד שנת 96. אשמח לחוות דעת על אחד מהרכבים, או הצעות נוספות. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Prexer, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הקורולה היא יד 5 210.000 ק"מ במחיר 14.000. המאזדה היא 94 יד 4 עם 160.000.במחיר 18000. הקורולה זקוקה ליישור קו כגון: טיימינג ,וטיפול גדול! כמו כן להחלפת מדחס למשופץ.המאזדה לעומת זאת שמורה ומטופלת ולא זקוקה ליישור קו. שניי הרכבים מגיעים עם טסט לחצי שנה. והם גיר ידני בלבד!! הרכב הוא פשרה מסוימת בתקציב שירד מ- 50000 ל- 25000. אני מחפש את הקורולה משנתון 96-7 אך נורא קשה למצוא 1 טובה. הרכב ישרת אותי לשנה עד שישתחרר כספית ונעבור לרכב חדש יותר. האם שווה ללכת על הקורולה? או על המאזדה? ישנם עוד רכבים על הפרק כגון:גולף 96\7, כריזמה98\9, סיויק 96, ידניות בלבד אך גם אותם קשה למצוא. אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת bxgti, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש סוכן ביטוח שעושה ביטוח מקיף לפונטיאק סנברד 1994-SE משופרת כמעט כל חברות הביטוח לא מסכימות לבטח משנת 1994 יש לי בטוח חובה +גימל מחפש מקיף במחיר טוב תודה
הודעה אחרונה מאת share2go, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום . חבר מעוניין לרכוש לעצמו יונדאי אקסנט מהשנתונים הנ"ל. זכור לי כי בזמנו היו פרסומים באשר לבעיות מסויימות מהן סבל הדגם . האם מישהו יוכל לרענן את זכרוני? בתודה G
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לקחתי פונטו ספייס 2001 ידנית לבדיקה ואלו הן התוצאות: - בלאי פנימי גבוה, מנוע לפני שיפוץ, רעש מערכת תזמון ושסתומים, מנוע שורף שמן, נזילות שמן (אם המנוע שורף אותו, איך הוא נוזל?!), הזרקת דלק לקויה. - ממיר קטליטי לא תקין. - לתקן זוויות היגוי, שחיקת צמיגים, חופש ונקישות במתלה. - חופשים במנגנוני הילוכים, תושבת תיבת הילוכים פגומה, רעש וחופש ממערכת ההנעה. אחרי שמורידים את כל הכסת"חים לא נשאר הרבה, מה המלצת מומחי הפורום?
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
שלום רב אני מתעניין ברכב זה, המטרה שלי היא רכב כמה שיותר חדש, חסכוני ואוטומטי בסכום זה (~55). מה אתם אומרים על רכב זה, כמו כן אשמח להצעות נוספות. תודה.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 5 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
ובכן. הונדה סיוויק 95 שחורה, מצב חיצוני מדהים, פנימי קצת פחות, נזילות שמן חזקות מהגיר ומהמנוע, מלבד זאת, לא נצאו ליקויים נוספים, האוטו נוסע פיקס, נסעתי עליו כשעה, ההעברות הילוכים מאוד נקיות ושקטות, מנוע שקט, עובד יציב, ונסוע מצויין תאמת. מלבד הנזילות הללו לא נמצא שום פגם אחר באוטו, אשמח מה תגידו על החוות דעת ותיעצו האם כדאי, כמובן לאחר הורדה מהמחיר הנדרש, אודה מאוד לעוזרים. תודה. מנוע, הצתה דלק, מערכת קירור. הפרשי לחץ מעל למותר, נזילות שמן חזקות מאוד, חוסר שמן מנוע, חופש צירי קל , חוסר מי קירור, קורוזיית צנרת וחיבורים. סרן קימדי ומערכת ההיגוי. נזילות בהגה, חופש ציריה ימין, בוקסות ציר אחורי יבשות, כוון ציר אחורי. העברת כוח. נזילות שמן חז…
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
המ... שלום וערב טוב (: לבסוף ההורים שלי החליטו שהם לא רוצים לקנות רכב חדש, אז הם חשבו אולי על רכב מיד 2 למשל, אבל הם פוחדים מכל מיני עקיצות למיניהן. אז אני מברר בשבילהם, האם יש סיבה מסויימת שאנשים מוכרים רכבים טובים יחסית במחירים יחסית נמוכים, כאילו, בטח יש שמה עוקץ, מה זה יכול להיות? תמיד קנינו רכבים מליסינג, והם די חוששים מכל עניין יד 2 וכו. אז, רציתי לדעת, האם באמת יש סכנות רבות, האם אפשר לקנות רכב כזה בבטחה? (ד"א האתר yad2 לדוגמא) ומה הסיכונים הכרוכים בכך. ד"א, איך הולך התשלום? כל הכסף בצ'ק בנקאי או משהו?
הודעה אחרונה מאת wonderd, -
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
שאלה לאלה שיש להם נסיון בדבר או שיבאו רכב מחול ... האם ניתן לסמוך על פרטי הרכב שנמצאים באתר ? והאם בכלל העסקה תהיה שווה ? מדובר על יבוא של רכב BMW M3 E30 לא מצאתי משהו מעניין בארץ אז הגעתי לאתר הזה www.ebay.com בטח כולכם מכירים .. אני התענינתי ברכב מסויים בלינק הזה ... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Low-Mileage-Exceptional-Condition-E30-M3-Must-See_W0QQitemZ300090735786QQcategoryZ6131QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem מה עלויות הייבוא בכלל ? ולה נראה לי שהמחיר המבוקש הוא מחיר מטורף ? עוד שאלה קטנה , אם תאם רואים כמוני שהמחיר הוא לא נורמלי אז באיזה טווח מחירים כדאי לי להסתכל ( M3 E30 )..
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 1 תגובות
- 972 צפיות
האמת שאני דיי דלוק על רכב זה ,נסעתי נסיעת מיבחן ומאוד התרשמתי,הבעייה העיקרית הינה המחיר הזול....כ400000 שח,אשמח לשמוע את דעעתכם.
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 25 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אני מכרתי השבוע את הרכב שלי(פונטיאק גרנד פרי 96), והחלטתי לקחת רכב חסכוני יותר עם שוק רווי ושחלקי החילוף לא יהיו יקרים, ובמקביל שלא יהיה קטן מדי מפני שאני כרגע עם ילד 1 אך זו רק ההתחלה, ולכן אני צריך תא מטען גדול לעגלות וכו'.. תחילה חשבתי ללכת לכיוון הקוריאניות אך מהר מאוד ירדתי מזה ושיניתי כיוון לרכב יפני או צרפתי. לאחר עשרות תנודות מרכב לרכב החלטתי להנעל על פיג'ו 306 4 דלתות או סטיישן בנפח 1600 סמ"'ק- רכב זול לשנתון גבוה. אני צריך את חוות דעתכם והמלצתכם לגבי כמה נושאים- בראשונה איך הפיג'ו 306 בכלל כרכב? האם הוא חסכוני בצריכת דלק? האם חלקיו יקרים? איך השוק שלו בארץ? האם יש לו בעיות שצריך לדעת עליהם ולהתמקד בהם יותר בקנייה\בדיקה? האם גרסאת הסטיישן מומלצת? …
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני מחפש רכב קומפקטי בעלויות של עד 65000 שקל ואני ממקד את החיפושים שלי בפיג'ו 206 XT 1600 שנת 2002(רק אוטומטית)...עכשיו ראיתי כבר 5 כאלה ולפחות ב4 מהם הייתה בעיה כזו או אחרת בגיר(באחד יש השתהות בין ההילוך הראשון לשני,באחר הגיר ספורט לא עובר את ההילוך השלישי,ובשלישי יש החלפות אגריסיביות בין ההילוכים מדי פעם) אני מתחיל כבר להתייאש ואני לא מחפש לקנות רכב כדי שיעבור שיפוץ גיר. האם יש מצב למצוא 206 אוטומטית בשנתונים האלה עם גיר שעובד כמו שצריך ללא בעיות? ברקע אני גם מחפש 307 2002 2000 סמ"ק אבל נהניתי ממנה פחות ואנשים פה אומרים שלא חסרות לה בעיות אמינות... רציתי לדעת האם כדאי להתמקד גם ב206 1400 סמ"ק? האם היא באמת עגלה כמו שכמה אנשים מספרים? היה לי לפני כן פו…
הודעה אחרונה מאת שי, -
BMW Z3 ביקורות
מאת tomer1- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי חבר'ה.. אני חושב לקנות z3 יש פה מישהו שמכיר את הרכב מבחינת בעיות "מחלות" של אותו דגם? אני מדבר על שנת 97 אהה.. ועוד משהו עדיין לא מצאתי חברת ביטוח שמוכנה לבטח קבריולט!!!!! מישהו עם רכב קבריולט יכול להפנות אותי?? תודה!
הודעה אחרונה מאת White-Night,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 876 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- דובצע
- sperial
- malcishua
- daido1
- DrorZi
- Fazer
- נומד
- פריג'י
- SlowRide
- David32
- שחר 1