Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מתעניין ברכב זה, המטרה שלי היא רכב כמה שיותר חדש, חסכוני ואוטומטי בסכום זה (~55).

מה אתם אומרים על רכב זה, כמו כן אשמח להצעות נוספות.

תודה.

פורסם

קניתי היום! אחרי שהבדיקה יצאה חלק.

גם אני כמוך התלבטתי רבות, ולבסוף החלטתי לקנות.

מצאתי שרכב זה מתאים לי מכל הבחינות ומאוד אהבתי אותו הן פנימית והן חיצונית.

2005 יד 1 34K ק"מ, עם כל התוספות האפשריות.

המחירון הוא 59 ולא 55 אבל מהתרשמותי הם נסחרות מעט מתחת למחירון, כך שאתה בכיוון.

עצתי לך : עשה כמוני, ותקבע נסיעת מבחן בסוכנות פיאט.זה יתן לך הרבה מבחינת התרשמות ומבחינת הגיר הרובוטי.

אשמח לענות על כל שאלה.

IMG_1990.jpg

פורסם

אשתי נוהגת בפנדה כשנה וחצי, הרכב בהחלט מומלץ. מציע הרבה שימושיות, נוחות ואפילו הנאה יחסית למידותיו ומנועו הצנוע. עלויות האחזקה נמוכות ביותר, ולטעמי גם התיבה הרובוטית עושה את העבודה. אשתי הוציאה רשיון זמן קצר קודם לכן, אולי אם היה מספיקה להתרגל לתיבה אוטומטית רגילה היתה מוצאת ברובוטית חסרונות, מכיוון שלא התרגלה למשהו אחר - מבחינתה התיבה אידיאלית. נכון, פעם במי-יודע-כמה-זמן יוצא לחנות בשיפוע חזק בין רכבים וזה קצת קשה, אבל מתגמד מול יתרונות התיבה (שמירה על ביצועים וחסכון של גיר ידני). בכל מקרה - עשה נסיעת מבחן ותחליט בעצמך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לא יודע איך הפנדה בפרט,אבל לי הייתה פונטו ספייס 2004 שקניתי מהחברה ולא הפסיקו בעיות איתה.

ברמה העקרונית לפיאט אין שם מי יודע מה טוב.

פורסם

הפנדה היא המכונית הנמכרת ביותר בקטגוריה שלה באירופה. אני מניח שגם האירופים, למרות תכונותיהם המשונות (כמו הfetish המוזר שלהם לגיר ידני ונטייתם לספק כורים גרעיניים למדינות לא נחמדות) מעדיפים מכוניות שנוסעות ללא תקלות. מול ניסיונו של הבחור מעלי, היו לי 2 פונטואים מהחברה וכאמור את הפנדה האמורה, סה"כ 9 שנות ניסיון עם פיאטים מהחברה, ללא טענות - להפך.

פיאטים בנויות כמכוניות פשוטות ואמינות. נפילה יכולה להיות אם קיבלת "לימון", לא בגלל שהרכב בנוי להתקלקל אחרי שנה. לכן, במיוחד אם אתה קונה משומש, ובודק את גיליון הטיפולים שלו, קל לגלות אם נפלת על לימון או לא. אם גיליון הטיפולים נקי יחסית, תוכל לקנות רכב בראש שקט. אם אתה רואה הרבה טיפולים בשנה-שנתיים ראשונות, תתרחק כי יש סיכוי מצויין שזה ימשיך. לכן גם חשוב שהרכב טופל במוסך מורשה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אלפא,תמיד אני מטפל ברכבים שלי במוסכים מורשים ולמרות הכל היו לי אין ספור בעיות איתה!

יכול להיות שקיבלתי רכב "דפוק" מהתחלה.

פורסם

זה לא יכול להיות, זה בטוח. לכל כלל ישנו יוצא מן הכלל.

אני יכול להעיד שהפונטו הקודמת שלי שירתה אותי יותר מנאמנה במשך שנתיים, והנוכחית עוד תשרת אותי רבות.

לפותח השרשור, תתחדש, נראית חמודה מאוד :)

!AWDSOME

פורסם

תודה על המידע, דרך אגב, מה ההבדל בין תיבה אוטומטית לרובוטית, האם זו כמו התיבה החצי אוטומטית?

תודה.

פורסם

תיבה רובוטית היא תיבה ידנית לכל דבר, רק שישנו "רובוט" שמחליף לך את ההילוכים. במקום שאתה תצטרך ללחוץ על המצמד, להזיז את הידית ולשחרר, הוא (או התיבה) עושה זאת עבורך.

!AWDSOME

פורסם

עוד מעט שנה עם הפנדה, 16000 ק"מ בתנאים מגוונים, ובסה"כ אני מרוצה. נראה לי שיש אחווה בין נהגי ונהגות הפנדה, כל פעם שהם רואים זה את זה ברמזור יש מבט מחוייך כזה של "סעמק כל היונדאי גטס האלה, אנחנו עשינו את הבחירה הנכונה... כיפאק היי".

הבעיות היחידות איתה היו עד כה נורת רוורס שנשרפה ונורה של מתג המזגן שלא עובדת.

האוטו חסכוני בדלק, טיפולים פעם ב 20000, שקט ונוח.

לתיבת מתרגלים ועם הזמן לומדים לגלות יתרונות - 5 הילוכים וטיפטרוניק חביב (דואלוג'יק בשפת פיאט).

לנושא ההדרדרות וחניה בעליה המציאו פתרון מדהים, קוראים לזה הנדברקס.

ממליץ להמנע מדגם עם גג שמש, מכיוון שהוא לא אטום לגמרי במצב הסגור שלו ונראה לי שיש פוטנציאל בישול הכסאות.

חסרונות - בגאז' קטנטן, אבל אפקטיבי כשהוא מקופל, ומעט מקום ליושבים מאחור אם מקדימה יושב מישהו גבוה.

תבדוק אם:

יש נוזל קירור מקורי (ורוד, לא מים ירוקים), מצב הפלסטיקה (היא עדינה אבל מחזיקה מעמד - אצלי המתגים של המזגן היו קצת מדלדלים מהיום שקיבלתי אותה עם 40 ק"מ, והפאנלים מפלסטיק שעל קורות A לא מורכבים הכי יפה בעולם), אם היא עברה את הריקול שהיה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358904,00.html (הרץ הנבלות מורחים אותי כבר חודשיים עם הנושא, ולי אסור לגשת באופן פרטי למוסך לבדיקה..), אם יש לה עבר בהשכרה - אני יודע שבהרץ וקל אוטו הייתה כמות מסויימת של מכוניות

וזה מה שעולה לי בראש כרגע.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

אני חושב שהכל תלוי בסטנדרטים, כך שמומלץ כי פותח השרשור באמת יקח נסיעת מבחן על פנדה לפני ההחלטה. אני מצאתי הרבה מאוד ליקויים בפנדה שמונעים ממני להמליץ עליה ביחס לחלופות, מלבד במקרה קיצוני בו באמת דרוש רכב כמה שיותר חדש במחיר נמוך - ככה זה כשזו המכונית החדשה הזולה בישראל. כתבתי כבר את דעתי על הפנדה בעבר אז אני לא מוצא סיבה לעשות זאת שוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...