שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הייתי מעוניין לדעת איזה דברים ניתן לשפר ברכב דיזל מסוג מרצדס מודל 98 C-220
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 2 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אתם יכולים לתת לי לינקים לאתרים שיש בהם כל מיני חלקים לשיפורי מכוניות???
הודעה אחרונה מאת nati, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.ultimatesubaru.net/80s/ea-performance-page/subaru-ea-performance.html
הודעה אחרונה מאת m&t, -
ערב טוב, יש לי איביזה טורבו בעלת 200 סוסים (הערכה גסה), ההתנהגות שלה כידוע לכולנו - לא טובה, ביחוד במהירויות נמוכות. קראתי את הנושא של LEV_P על תת- היגוי. מקריאות נרחבות בנושא החלטתי לוותר על Strut Brace מכיוון שהוא יגרום ככל הנראה ליותר תת היגוי. הבעייה של האוטו היא תת היגוי דיי שכיח וחוסר תחושה. מה ניתן לעשות ? האוטו מאוד קשיח גם ככה אז להקשיח אותו עוד זה נראה לי מיותר לפחות באופן ששווה למה שיש עכשיו. דניאל.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום! אני יודע ששאלו את זה מליון פעם...ועוד ישאלו את זה מליון פעם... בכל אופן דיפדפתי בכל ענייני ה-"פילטר הפתוח" והבנתי שהוא משפר את ספיקת האויר למנוע. הבנתי שיש גם אי אילו התקנות - כונסי אויר למניהם שמספקים לאותו הפילטר אויר מבחוץ. שאלתי היא האם אותו פילטר פתוח חוסך דלק? שכן, למעשה מאפשר כניסת אויר טובה יותר... והאם הדבר פרקטי לרכבי דיזל? מה לגבי אורך חיים ובריאות המנוע...? ולבסופו של דבר, כל נער-לץ רץ ומתקין פילטר פתוח- האם הפילטר הפתוח עושה את העבודה כמו האורגינאלי? או שכל אותם אנשים שמותקן להם פילטר כזה- פשוט יונקים אבק.....? תודה לבעלי הסבלנות....!
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
שיפור S60 בזול?
מאת THX-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום, מספר שאלות - מה מומלץ לדגם GLT עם 170 כ"ס - צ'יפ בלבד? כמה כס"ב הוא נותן והאם הוא יכול להזיק לתיבה האוטומטית? האם הGLT הוא למעשה מגדש לחץ נמוך (LPT)? האם נדרש להחליף רפידות או בולמים? והיכן ניתן לבצע זאת תודה
הודעה אחרונה מאת gmb, -
-
שיפור גאלאנט ספורט 2003 מנוע 2 ליטר 1 2 3
מאת Guest vipersvcd-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
שלום אני חדש מכל הנושא של שיפור - וליפני שאני כותב כאן קראתי לא מעט את מה שכתוב בפורום וגם קצת מחו"ל . כמו שאמרתי רכשתי גאלאנט 2003 ספורט מהממת . ורציתי קצת לשפר אותה על מנת לשפר את הביצועים של בפתיחות - מעמידה למצב של נסיעה . לא דראג רייס . אני יודע שזה רכב כבד ולא באמת ספורט אבל אני עדיין מעוניין לשפר . לפי מפרט טכני אמור להיות לה 133 כוחות סוס מהמיפעל מה שלא ניראה כך כאשר מתחילים נסיעה . ואני מתכנן לקחת את הרכב לבדיקה ממוחשבת למדוד את כח המנוע - וזה מביא אותי לשאלה החשובה הראשונה והדחופה . האם כל מכון בדיקה ממוחשב בודק גם כוח סוס ?? ואם לא אנא הפנו אותי למכונים כאלו שכן אני - אני גר בנתניה . תודה . ניתן לשלוח לי כתובות למייל [email protected]…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- 12 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
חברה שלום לכולם! איפה אפשר לקנות פילטר אוויר פתוח איכותי (איזור אשדוד תל אביב)? איזה חברות נחשבות טובות אני לא רוצה לקנות משהוא לא איכותי? כמה בערך יעלה פילטר? וכמה יעלה להרכיב כונס אוויר קטן, משהוא בסגנון של אימפרזה? לא משהוא ערסי... מענין אותי לדעת כמה תעלה העבודה אצל פחח מיקצועי יש לחבר שלי יום הולדת (יש לו קרייזלר נאון) ורציתי לעשות לו מתנה ליומהולדת ללכת איתו להתקין כונס אוויר ולקנות ולהתקין פילטר פתוח. הבעיה אצלו ברכב שהוא חייב כונס אוויר שיכניס אוויר למנוע בגלל שהמיקום היחידי שאפשר לשים את הפילטר זה מאחורי המנוע, ככה זה בנוי ואין מקום מפנוי בסביבת המנוע בכלל, אז חייבים להתקין כונס או להעביר את הצינור אוויר מתחת לרדיאטור ולהתקין את ההפיל…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איפה אני יכול ליקנות פילטר פתוח בחיפה? ומה היא המחיר? ומה אתם חושבים על K&N? NEON.
הודעה אחרונה מאת kenny4, -
פילטר אויר פתוח 1 2 3
מאת Renault 19- 31 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת כמה מה הוא טווח המחירים להתקנת פילטר אויר פתוח,האם זה אפשרי להתקין אותו לבד,והאם יש פילטר אויר פתוח אשר מתאים לרנו 19,תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום! חבר התקין היום ברכב שלו (אסטרה GSI שנת 94 מנוע 2.0) פילטר פתוח. הרכב מתחיל קצת לגמגם כשלוחצים על הגז במהירות של 50-60 קמ"ש בהילוך רבעי. דבר שלא קרה לפני זה. הרכב גם נכבה לפעמים כשמגעים לצומת בניוטרל. על הצינור של האוויר יש כמה חיישנים וניראה לי שהרכב התחיל לקבל יותר אוויר וזה מבלבל את המחשב של המנוע ובגלל זה הרכב נכבה ומתחיל לגמגם כשנותנים גז בסך"ד נמוך. התופהע החלה ברגע שהוחלף הפילטר הרגיל בפילטר פתוח. מה לדעתכם הבעיה? מה כדאי לעשות? דימה
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
-
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://www.extreme-tuning.net/picture/filterwhat.htm אני אשמח אם תקראו פה ותגידו לי אם כול מה שהם רשמו נכון או שיש פרטים חסרים בגלל שהם רוצים למכור את המוצר כרגע יש לי שאלה אחת שתגיד לי אם יש לי סיבות בכלל לברר לגבי ההמשך יש נזק או בלאי או משהו מסויים שלא טוב למנוע ?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן לעבור טסט עם פילטר אויר פתוח או שאאלץ להחזיר לפני הטסט את הפילטר הרגיל של הרכב? תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
מה זה צ'יפ?
מאת יניב_ה- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
קראתי באחת ההודעות שדיברו על צ'יפ לשיפור ביצועי הרכב .. מישהו יכול להסביר מה זה ? אפשר להרכיב את זה על כל רכב ? עד כמה זה משפיע ? תודה.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 17 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שוב שלום לכול חובבי הרכב בפורום קניתי לא מזמן קליאו RSI שנת 95 ללא שיפורים או תוספות.(מקורית אוריגניל) עכשיו אני רוצה להתחיל קצת לעבוד עליה (לשפר) בצורה שלא תפגע במנוע ותתן לי את מירב הכוח והעוצמה שאני אוכל להפיק מהרכב אז ככה שאלה ראשונה היא: חבר מהעבודה (טרזינה) אמר לי שבפג'ו 306 XSI הוא שם דוד אחורי בלבד וזה הוריד לו את צריכת הדלק קצת האם זה אפשרי? ועכשיו לשאר הירקות... איך אני יכול להפחית במשקלה של הרנו להנמיך אותה? ולגרום לה לאחוז יותר טוב כביש? מי שמכיר או הוא בעצמו מבין ויכול לעזור לי בנושא זה אודה לו מאוד...
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 10 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שמעתי פעם שיצרו מיאטות בגרסת 2 ליטר. למישהו יש מושג אם זה נכון והאם ניתן ליבא ולהלביש מנוע כזה על מיאטה 1.8 ליטר? ושאלה נוספת: מה זה קמפשטים חמים , מה השיפור שהם נותנים ומה העלות שלהם... אני מעוניין לשפר את המיאטה שלי בגבול האטמוספרי (ללא טורבו/סופרצ'רג'ר) ואני חושב על כל מיני כיוונים אבל אין לי יותר מדי מושג (עלויות,התכנות ביצוע וכו') בתודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
שיפורים ואתרים
מאת סובארו- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש פה וריציתי להגיד שיש לכם כאן אחלה פורום. אני רוצה לעשות שיפורים למכונית ואשמח אם תתנו לי אתרים שיכולים לעזור בנושא תודה
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 9 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני רוצה לדעת מה אני יכול לשפר במכונית שלי לא כולל הטורבו שאני לא רוצה לשפר ברגע זה. אז עם אפשר לקבל פרטים כגון ציפ , מזרקים , אגזוז , פילטר פתוח , ועוד כול מני דברים שאני לא ממש יודע מה הם. הרכב שנתון 2005. תודה לכל המגיבים! * ההודעה נערכה. להבא, תשקיע שניה \ שתיים \ עשרים בקריאת ההודעות שלך לפני שאתה מפרסם אותן - תודה! *
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכם, אני מחפש משהו שנקרא power cables של ngk שזה בעצם משפר את הזרימה של הניצוץ בכבל הצתה מאשר האורגינלי של האוטו! העם אפשר להשיג בארץ של החברה הזאת? וגם אני מחפש פלאגים של ngk לא עם הארבע אלקטרודות! יש מקום שמוכרים בארץ? ומה טווח המחירים?
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי פיג'ו 406 מנוע 2000 ST הספק המנוע המוצהר הוא 132 כ"ס אני רוצה לשפר את הרכב לתקציב אין הגבלה מסויימת כי אני מתכוון לעבוד בשביל זה ולהוציא חסכונות אבל שיסתכם בסביבות ה15,000 ש"ח +- למי שיש הצעות אני אשמח מאוד הכוונה שלי היא לשיפורי מנוע בעיקר לשיפור תאוצה והספקים אם למישהו יש הצעות לשיפורים חיצוניים אני אשמח לשמוע תודה מראש צבארי
הודעה אחרונה מאת Tzabary, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אם אני מקבל פילטר אוויר פתוח שמתאים לאוטו שלי איך אני מרכיב אותו (קורולה , מנוע 4A-FE)
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 6 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת במידה ואני רוכש אלפא 147 רגילה האם יש סדנאות שיפורים בארץ שיוכלו לגרום לה להיראות כמו אלפא 147 gta מבחינה חיצונית כמובן???
הודעה אחרונה מאת Mickael Meyer, -
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים! שמי רונן ואני חדש בפורום. ראשית אני רוצה לומר שלאחר יומיים ביקור בפורום, אני מאוד נהנה ומתרשם מהרמה המקצועית, ובכלל. לעניין: לא מזמן רכשתי סיויק 94 EX ידנית. בבדיקה שעשיתי לפני קנייה במכון קומפיוטסט (ממוחשבת) הראה המחשב כי המנוע נותן הספק של 95 כ"ס ב-6600 סל"ד. המנוע עבר 137K והוא אמור לתת 125 כ"ס. האם זה סביר? המנוע מתפקד בצורה מצויינת , אמנם הסחיבה יכולה להיות קצת יותר טובה לדעתי. במוסך הונדה אמרו לי כי הכל בסדר ואין שום בעייה. שאלה שנייה לגבי פילטר אויר פתוח- האם יש זה מגביר תצרוכת דלק והאם לטווח ארוך זה גורם לבלאי במנוע? תודה מראש למשיבים.
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 6 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכם.... אני רוצה לקנות פילטר אוויר פתוח אבל אני לא יודע איזה מתאים לקרבורטור שלי. זה הקרבורטור שלי... איזה פילטר אני צריך? איזה גודל? איזה חברה? ויש שם לרבורטור הזה... כי הוא לא עגול. אני ישמח עם תעזרו לי. יום טוב ותודה.
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רציתי לברר... חבר הרכיב פילטר אוויר פתוח של חברת simota במזדה אף 1800 שנתון 97 בערך חוץ מזה אין שיפורים במנוע ... רציתי לדעת מה דעתכם על החברה ומה ההערכה של הכ"ס שזה הוסיף..
הודעה אחרונה מאת DRS, -
- 10 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
רציתי לדעת אם יש מישהו שעשה שיפורים חיצוניים לסובארו ליאונה GL או DL, חצאיות טמבונים, הנמכה, או כל מיני שטויות, אם למישהו יש תמונות או משהו? מעניין ליראות איך יוצא???
הודעה אחרונה מאת VW RaCiNg, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רכשתי לאחרונה פרויקט לשיפוץ בדמות אסקורט קונברטיבל שנת 86 מנוע 1.3. רשימת התיקונים הנדרשת ארוכה מאוד. כחלק מהפרויקט אני רוצה גם לנסות ולשפר את האוטו. לא מעונין במפלצת אלה במכונית תרבותית, מהירה כמה שניתן, עם שלדה תואמת ככל הניתן ובנוסף חוקית (מבחינת מכוני הרישוי . אני יודע שמיאטה או ספידר היו יותר מוצלחים אך זה מה יש והמחיר היה גם הוא בהתאם. אנא תתנו עצות ורעיונות, עדיף מבוסס על הכרות מוקדמת או ניסיון, עוד יותר טוב עם תוכלו לתת גם מחיר משוער וכתובות של מומחים לכל נושא. ראיתי לפני מספר ימים התכתבות על 205CTI באותו נושא ושם עלו רעיונות, שמות ומחירים. כל הכבוד. תודה מראש על עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת srack, -
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש רכבים אם פילטר פתוח מקו היצור??? ואם כן למה לא להשיג אחד משומש במקום לקנות אחד חדש . זה גם נראה מקורי בשביל הטסט וגם עושה אותה עבודה רק נראה פחות יפה...האומנם? כמו כן באלו רכבים מדובר מהם הדגמים והשנתונים המתאימים.
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
השמח לדעת כמה צריך לעלות פילטר פתוח + - רכב 1600 ישן לכן לא צריך משהו מקורי או מותאם בול. אלו חברות יש ומה מומלץ ... עושה רושם שמנסים לעשוק אותי ואני לא רוצה לעשות טעות. נ.ב ערכתי חיפוש אבל מרוב עצים לא רואים את היער. אני בטוח שמידע מרוכז יעזור לרבים מאיתנו. תודה mush
הודעה אחרונה מאת mush, -
- 5 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
סדנת שיפורי רכב באזור חיפה/חנות שמוכרת פילטר פתוח אגזוז פתוח וכו ..מחפש נואשות. תודה מראש על העזרה.
הודעה אחרונה מאת הנסיך.,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 641 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- hgilad123
- ראובי
- Pavlik
- Tibbyle
- פיזיקאי שימושי
- yosi554
- צוק
- חיים יוד
- hondacivic02es
- RedLabel
- סולל הדרך
- avizaz