Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דיברתי עם קובי מאקסטרים טיונינג,

והוא אמר שציפ יוסיף כ-10% לרכב זה ותוספת נאה במומנט - אני מוכן להסתפק גם ב-8% .

עדיין לא התייעצתי עם אחרים אני יעשה זאת מאוחר יותר .

ומה רצית שקובי יגיד ?

"תשמע , יש לנו קיט ב-1000 דולר, אבל חוץ מרעש ואולי אחוז וחצי הוא לא ייתן לך כלום ?"

הבן אדם צריך למכור.

לדעתי , אם כבר אתה מחליט לשים כסף , שים אותו על שיפוץ מנוע ו/או החלפתו.

שים לב , אני לא מדבר על שיפור , אלא על השבת המנוע למצב חדש. יכול בהחלט להיות שהמנוע תקין לגמרי , אבל חדש הוא לא.

תהיה בטוח שתוספת הסוסים שתקבל תהיה שווה יותר מכל אגזוז ו/או סעפת פתוחה.

אם אתה לא מאמין לי גש למבדק או כל מכון בדיקה אחר והשווה את נתוני המנוע הנוכחיים לאלה המקוריים (בניכוי מע"מ,הפסדי תמסורת ושאר ירקות).

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תשמע דניאל, אתה מדבר מנסיון או שמפנטזיות או שאתה סתם אוהב להתווכח ולהראות שאתה חכם וחשוב?

אין קיט טורבו שיגיע לאחר הרכבה על האוטו ל 10K. הרכבתי כבר לפחות איזה 14 במשך חיי הלא קצרים, אין מצב לתקציב הזה!

מה זה צריך להיות שאתה אומר שהוא יכול לשים מגדש טורבו על הרכב שלו ואתה חושב שהשלדה והמנוע יוכלו לשאת בעומסים? על סמך איזה תחשיבים בדיוק הגעת למסקנה הזאת? איך אתה יכול לתת עצה כ"כ לא אחראית? ומה עם הבלמים הם יעמדו בעומס? והקפיצים? והבולמים?

לא אני לא מדבר מניסיון הרכב שלי מגיע מוגדש מהחברה,גילוי נאות אני מתכוון להחליף טורבו באיזה שהוא שלב וכן אני יודע את הדברים הכרוכים בעניין.

אבל, אני קורא המון על אנשים (מחו"ל רובם) שדווקא כן עושים את זה, בד"כ על יפניות.

אני לא אמרתי אפילו פעם אחת שב10K הוא יסיים את העיניין אבל ננתי לו אופצייה לשיפור אמיתי בתאוצה ובמהירות.

זה שהרכבת 14 טורבו - ים בחיים שלך :mm_yeah: כנראה יש לי הרבה מה ללמוד ממך. סתם בשביל לסבר את האוזן, חבר שלי קנה טורבו T25 + אינטקולר ב800 שקל, אז יש מציאות ויש אנשים עם גישה לדברים האלה שיכולים להביא את ה"מצרכים" בהרבה יותר זול ממה שאתה חושב.

רוני, לא אמרתי שאתה קונה את הקיט זורק אותו על האוטו משקה והוא נקלט לבד. שוב 3000$ זה הרבה כסף בשביל קיט כזה אני מאמין שאפשר למצוא ביותר זול, מה שכן צריך ידע בהרכבתו אם בשביל זה הוא יצתרך בעל מקצוע רוב הסיכויים שזה יעבור בהרבה את ה 3000$.

ניסיון - לא שלי.

פנטזיות - אתה לא רוצה לדעת :twisted: .

אוהב להתווכח - ברור. אין לי הרבה חברים.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
ומה רצית שקובי יגיד ?

"תשמע , יש לנו קיט ב-1000 דולר, אבל חוץ מרעש ואולי אחוז וחצי הוא לא ייתן לך כלום ?"

הבן אדם צריך למכור.

לדעתי , אם כבר אתה מחליט לשים כסף , שים אותו על שיפוץ מנוע ו/או החלפתו.

שים לב , אני לא מדבר על שיפור , אלא על השבת המנוע למצב חדש. יכול בהחלט להיות שהמנוע תקין לגמרי , אבל חדש הוא לא.

תהיה בטוח שתוספת הסוסים שתקבל תהיה שווה יותר מכל אגזוז ו/או סעפת פתוחה.

אם אתה לא מאמין לי גש למבדק או כל מכון בדיקה אחר והשווה את נתוני המנוע הנוכחיים לאלה המקוריים (בניכוי מע"מ,הפסדי תמסורת ושאר ירקות).

שיפוץ מנוע ? שמר, האוטו בן בקושי שנתיים, על איזה שיפוץ אתה מדבר ??!!

הבחור רוצה ביצועים ? שיקנה אקורד 2.0 !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שיפוץ מנוע ? שמר, האוטו בן בקושי שנתיים, על איזה שיפוץ אתה מדבר ??!!

הבחור רוצה ביצועים ? שיקנה אקורד 2.0 !

איציק

אופס ....

החוסר שינה הורג אותי. חשבתי שמדובר על שנת 2000...:oops:

בכל מקרה - אני לא חושב שחוץ מרעש יותר נחמד יש הרבה תועלת בקיטים הללו...

פורסם
כמו שאמרתי מגדש טורבו לרכב כזה ירד מהפרק אם רק הקיט עולה 3000$

ויש עוד להביא אותו לארץ ואין ספק שיש גם מלא עבודה - אני באמת לא מעוניין .

יש פה לא מעט אנשים שנוסעים ברכבים עם מנועי 2.0 ליטר ומטה ששיפרו את הרכב

למה זה ניראה לכם מצחיק שגם אני מעוניין - לא כל אחד שמשפר את הרכב עושה זאת לדווין או למרוצים , אני בכל זאת לא !!

מחלק פה אני מקבל את הרושם ששיפור זה פיקצייה הכל פיקצייה עד שתשים מגדש טורבו או NOS ....

אני רק רוצה לתת לרכב שלי 8% - 10% תוספת כוח ואולי איזה 1-2 קג"מ .

כמו שאמרתם כל רכב מגיב אחרת , ציפ + short ram itake של ingen [פילטר אויר ]

מקווה שיתנו לי את ה-8% האלה , אני בכל זאת מעוניין לשמור כמה שאפשר על צריכת הדלק ועל הנסיעה השקטה לכן אולי דוד ספורטיבי אבל לא אגזוז לחץ בגלל הרעש .

דיברתי עם קובי מאקסטרים טיונינג,

והוא אמר שציפ יוסיף כ-10% לרכב זה ותוספת נאה במומנט - אני מוכן להסתפק גם ב-8% .

עדיין לא התייעצתי עם אחרים אני יעשה זאת מאוחר יותר .

עכשיו יש לי שאלה לגבי גאנטים שמישהו הזכיר פה - לרכב שלי יש 15" - האם ניתן להגדיל את זה ל-16 או 17 בחוק\רישיון ?

מה תהיה ההשפעה על הרכב התקנת גאנט גדול יותר .

אם אני מבין נכון הרכב יסע נוח יותר - אבל יתקשה בפתיחות\התחלות נסיעה ?

אולי יסע מהר יותר ?

דרך אגב הייתי במיבדק בהרצליה ושאלתי אם הם עושים בדיקת כוח מנוע והם אמרו שלא - היכן כן עושים בדיקת כוח מנוע ?

מכיוון שליפני שאני משפר אני רוצה לדעת עם האוטו תקין ונותן לפחות את מה שאמור .

ואז להשוות אחרי השיפור , הגיוני לא ?

סתם שאלה - נראה לך שאתה תרגיש שינוי של 1-2 קג"מ בכוח המנוע שלך?

נראה לך שאתה תרגיש שינוי של 2-5 סוסים במנוע שלך?

בבדיקה על דיינו של מכונית X הדיינו [לפחות אלא שפה בארץ] יראו לך כמה תוצאות שונות בכמה בדיקות שונות.

הבדלים כאלה הם מינוריים וזניחים ואפשר לקשור אותם למליון ואחת סיבות - החל מטמפ' העבודה של המנוע וטמפ' הסביבה בה הוא עובד וכלה במשקל של גלגל התנופה או הקראנק.

די עם השטויות - אני רואה את הת'רד הזה כבר שלושה ימים רץ פה ומתמלא בזבל.

מיצו. גאלאנט היא אוטו נפלא - רק שתעזוב אותו במנוחה- הוא לא מיועד לשינויים.

הוא לה יתגלגל יותר טוב על ג'נטים גדולים יותר (מקסימום יזה יגרום לבלאי מואץ של הגיר והציריות)

הוא לא ישנה את הפתיחה שלו (ואתה יודע מה? אתה רוצה לשפר את הפתיחה? שים גלגלים בקוטר קטן יותר.)

וגם אם כן יתווספו לו 2-3 סוסים או 1-2 קג"מ - תאמין לי שאתה לא תרגיש בזה בכל מקרה.

קח את התקציב שלך - שים מערכת טובה, ריפוד נעים, וסע לשלום. עזוב אותך מרכב שפותח יותר טוב. אתה רוצה יותר ביצועים - תחליף רכב.

גם אני אומר את זה

גם רוני אומר את זה וגם איציק אומר את זה (ואני מניח שהיו עוד שפשוט לא עולים לי בראש עכשיו)

בקיצור - אם זה הולך כמו ברווז, ונשמע כמו ברווז, ונראה כמו ברווז - זה כנראה ברווז.

אז די לנסות לעשות ממנו עייט.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רון , בד"כ אתה לא מדבר שטויות , אבל שיפור של 1 או 2 קג"מ הוא בהחלט כבר שיפור מורגש שלא הייתי מתנגד גם אצלי באוטו על כמעט 20 קגמו :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...