שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אהלן חברה. עדיין לא החלפתי צמיגים בגולף שלי ואני עדיין מתלבט בין שני צמיגים : גוד אייר הדגם החדש שלוש שכבות . או קונטינטל. שניהם במחיר של 450 לצמיג. למרות ששניהם בקוד V אבל אין להם צורת V זה משנה? אז לענייננו מה ההיתם ממליצים? תודה לכם ...
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צהריים טובים לכולם,השאלה שלי כמו בכותרת האים ניתן להתקין פילטר פתוח ברכב הזה? כמה זה מועיל למנוע,האים זה חוקי ברגע שאולי שוטר יעצור אותי לבדיקה? הבנתי שיש צנרת מנירוסטה שמתאימה לפילטר הזה,ומה בנוגע לחיישן אוויר שיושב עליו כרגע בפילטר המקורי? מה אמור להיות העלות של כל הפרויקט הזה? סליחה על כל השאלות פשוט אני ממש אבל ממש לא מבין בשיפורים והייתי שמח לקבל קצת מידע ממכם. תודה לכולם על העזרה.
הודעה אחרונה מאת TheWolf, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש בירשותי גולף מנוע 1600 ובירצוני להחליף מנוע ל1800, 2000, 2300 כמו שלגולפים האחרות. אני יכול לעשות את זה וזה יהיה חוקי והכל או שאי אפשר? ואם אי אפשר, למה ? כמה עולה מנוע חדש מכל אלה שרשמתי פו (=פה) ? האם שקונים (=כשקונים)מנוע הקילומטר מיתאפס ל0 ומתחילים ליספור לאוטו מחדש? אנא שים לב לשגיאות הכתיב ולסימני הפיסוק, הודעות כאלה ימחקו בעתיד.
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים. אז ככה, בשבועיים האחרונים אני שומע רעש של שריקה מהטורבו בבוסט (0.7) באזור ה 5000 סל"ד. לראשונה שמעתי את השריקה אחרי שאחלפתי את האגזוז (OMP) למקורי, יש לציין שהממיר קיים (מקורי). האם זאת הסיבה או סתם צרוף מקרים וזמנו של הטורבו תם?
הודעה אחרונה מאת moharush, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם מחפש סט בלימה איכותי לפיג'ו שלי, מדובר בג'אנט 15", כיום נוסע עם בלמים של ברלינגו ולא כ"כ מרוצה תודה
הודעה אחרונה מאת proxima, -
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
1. האם קיימים אגזוזי זרימה חופשית שהם חוקיים ועוברים טסט? 2. לפי ההגיון שלי מד מהירות יזייף בהגדלת קוטר הג'אנט. מה יהיה ההבדל בהגדלה ממידה 14 ל-15 ואם יש דרך להתאים את הספידומטר?
הודעה אחרונה מאת OrionG, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה לגבי מידות גלגלים וברגים לגאלאנט 99 . ועם מתלבשים עליו ז"נתים של אופל קורסא 15 אינץ" תודה מראש.
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היכן מחברים את הצ'יפ במאזדה לנטיס? היה לי פורד מונדאו שם ידעתי היכן להתחבר במאזדה לנטיס אני לא מאתר את המיקום יש מישהו שיודע כולל תמונה של המיקום בתודה מראש, פז
הודעה אחרונה מאת פז שפירא, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום. אציין שאני מעט בור בעניין ולאט לאט אני לומד. לאבא שלי יש ברנו kangoo שנת 2008 הבנתי שזה טורבו דיזל 1500 נפח אם אני לא טועה. 1.רצתי לדעת לגביי הטורבו למה יש טורבו במסחרי הזה , אוטו ספורט זה לא אז אזה ביצועים הוא יכול להביא? 2.יש מהירות/סלד/דרך מסויים כדי שהטורבו יכנס לפעולה או שהוא בכל מהירות וכו' בפעולה? 3.במה שונה הטורבו דיזל מאשר טורבו בנזין ? אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה זאתי. מחכה לתשובות.
הודעה אחרונה מאת אנזו, -
-
אהלן, רציתי להתקין פילטר פתוח לאמפריזה שלי, אז רציתי לדעת האם אפשר להתקין אותו על גיר אוטמתי? ומה היתרונות והחסרונות שלו? והאם הוא גורם נזק למנוע או למחשב? והאם חייב להתקין צינור נירוסטה או אפשר לחבר לצינור הקיים? ואם אני נוסע רגוע ולא לוחץ עד הסוף אז אשמע אותו? ועל איזה דגמים אתם ממליצים? ואיפה הכי טוב לבצע את ההתקנה בצפון? וכמה יעלה +-? וראיתי גם שליד בית הפילטר המקורי אצלי ברכב מחובר כבל חשמל, האם זה ישאר עם הפילטר או מפרקים אותו? תודה.
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מבחינת יופי ונוחות ב3K ,מה אני יכול לעשות? ספויילרים, סאן רוף (?), צביעת רכב, מסכים, ומערכות שמע. מבין הדברים הבאים והחוקיים ,מה כדאי לי לעשות ב3K? ואגב, מה חוקי מהדברים שעשיתי למעלה ולא יעשה לי בעיות עם הביטוח?
היום בבוקר נכנסתי לאוטו-דיפו היה מבצע צמיג שני ב 59 ש"ח, התחדשתי ברביעיה של VIKING PRO-TECH 2 H88 בעל תצורת XL - EXTRA LOAD. 185/60/15 למגאן קופה. סה"כ 999 שקל כולל מע"מ איזון והרכבה. הצמיגים הקודמים כבר עשו את שלהם, הם היו מסוג מישלין אנרגי. לקחתי את הרכב לאחר מכאן לבדוק את הצמיגים ואני מוכרח להגיד שהם פשוט מעולים! יציבים מאוד,רכים ונעימים. אוחזים מצויין ובמחיר הזה לא חושב שהייתי מביא משהו יותר טוב. על אף שהצמיגים הנ"ל היא חברה נורווגית, הם מיוצרים בצרפת. האם זה אומר משהו על טיב המוצר?
הודעה אחרונה מאת gil, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי אוטו מסוג מזדה 323F 1993 1.6 ידנית קרבורטור 83 כוח סוס לצערי הייתי מעוניין להחליף קרבורטור באחד של WEBER כמה פרויקט כזה אמור לעלות ואיפה יש מקום באזור צפון ליעוץ וקצת הסבר על העניין? ועד כמה כוס יתן החלפת קרבורטור ? צריכת הדלק תשתנה ממש משמעותי? ובכללי איזה עוד הצעות יש להוסיף כמה סוסים למנוע הזה... תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
שיפור בלימה
מאת moharush-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ככל הניראה השבוע ארכוש סט ג'אנטים 14'' במקום 13'' מקורים,ורציתי על הדרך להחליף דיסקים וקליפרים איזה דיסקים יכולים להיכנס לשם המידה המדויקת היא 185/60/14
הודעה אחרונה מאת moharush, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש אפשרות להחליף גיר לאופל קאדט מ 4 הילוכים ל 5 ?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מכיר/שמע/יודע על אנשים שמתעסקים עם ROMRAIDER בישראל?
הודעה אחרונה מאת x-dream, -
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הזמנתי חבילה מכובדת מסמיט רייסינג נשלח לי על ידי דואר ארה"ב עקבתי אחריו תוך שבוע בארץ ונרשם כי נמסר למכס, חלפו יותר מ 10 ימים דממת מוות אין בדואר כלום, איפה בכלל מתחילים לחפש זאת??
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום יש לי שאלה בקשר להרכבת פילטר פתוח לסופר לנסר אוטמט מודל 96 דגם gli האם זה סיפור להרכיב על הסופר לנסר במקום הפילטר המקורי בגלל החיישן וכל זה ? שלא יגרום לבעיות ? או שזה רק לפרק את האורגינל ולשים את הפילטר פתוח? 2.מי שמכיר את האוטו מבחינת איפה שממוקם הפילטר יש בעיה לשים שם פילטר פתוח?מבחינת שלא יהיה את החום של המנוע 3.היה לי איביזה והשאלה האם הפילטר שיש לי שם מתאים לסופר לנסר לא צריך מתאים וכולי?? נ.ב מישוהא יודע מה ההבדל בסופר לנסר בין הדגם gli לglxi ? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת eyalz, -
שאלה בקשר לציפים. 1 2 3 4 6
מאת scirocco09-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 75 תגובות
- 14.3 אלף צפיות
שבוע הבא אני מתכוון לשים ציפ ברכב. יש המלצות סוגים או משהו שאני צריך לדעת לפני? מדובר על שירוקו מנוע 1400 160 כ"ס TSI
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
שלום לכולם, ביום חמישי האחרון (לפני שבוע) התחדשתי באיביזה קופרה. אני הבנתי שיש על האוטו צ'יפ של אבסולוט ואגזוז שהורידו לו את הדוד האמצעי (או משהו כזה). עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לעמוד את הכוח של הרכב (האם יש דיינו שאפשר למדוד אליו?). ועוד כמה שאלות קטנות: 1.איזה טורבו יש לקופרות החדשות (הכוונה ל-2005-2009)? וכמה הוא גודש כשהוא מקורי? 2.כמה הצ'יפ של אבסולוט יכול להוסיף לאוטו כמו שלי? בהתחשב בעובדה שלאוטו כמקורי יש אינטרקולר (קטנטן).
- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אהלן, שמעתי המון על מערכות דומות שייצרו רמאים שונים ומשונים. קיוותי שב-Z5, אולי, סוף סוף, יש משהו אמיתי. דיברתי עם עיתונאית שהבטיחה לבצע בדיקה אובייקטיבית של המוצר. התוצאה? http://greenprophet.com/2009/07/10/10395/testing-emissions-power-z5/ מביך. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת advance, -
פילטר K&N בחיפה
מאת ludu- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היכן ניתן לקנות פילטר INBOX של K&N בחיפה. הרכב- 206XS. תודה.
הודעה אחרונה מאת ludu, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני נמצא בצומת דרכים מבחינת מצבת כלי הרכב שברשותי. אחת האפשרויות שעומדות על הפרק היא קניית הפוקוס של אבא ושיפורה. למה צריך שיפור? כי אני יורד ממזדה 3 בעלת 150 כ"ס (2 ליטר), ולמרות הגיר הידני - הפוקוס מרגישה לי קצת חלשה. נשאלת השאלה - איך אפשר לשפר אותה? חשוב לדעת שאין בעיה "להשביט" את הרכב למשך חודש חודשיים לצורך הפרוייקט. הרכב חייב להיות חוקי לכביש בסופו של דבר (אי לכך הכנסה של מנוע מ F16 כנראה לא תעבור ). מסגרת תקציב - נגיד 15K. אחת האפשרויות שחשבתי עליהן היא השתלת מנוע ה 2.0 (רק שאני לא בטוח שהוא מתאים לגיר ושאפשר להעביר את זה ברשיון) תודה מראש, טל.
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
שלום לכולם ברשותי אימפרזה wrx 2002 סטנדרטית, הרכב בזמן האחרון בזמן עמידה בסרק מוציא מדי פעם ממש "עננים" של עשן לבן. בדקתי שמן כל כמה ימים והרכב לא שורף טיפת שמן ביחס לכמות העשן שיוצאת. מה שכן בתקופה האחרונה, שמתי ברכב שמן מנוע 15W 50 של חברת total מהסיבה שלא מצאתי את השמנים המומלצים. ברכב זה מומלץ לשים castrol 10W 60 או Motul 15W 50 300V יכול להיות שאולי השמן ששמתי גרם לתופעות העישון? לאחרונה גם החלפתי דאון פייפ+אפ וגדישה מכוונת ל1.2 באר אולי יש השפעה לכך? או שיש סיבות אחרות? אלעד
הודעה אחרונה מאת ELAD Y, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי רכב דהייטסו סיריון 2001, עים מנוע 1000 חדש של טויוטה גיר חדש ומזגן חדש, האוטו אצלי כבר 8 שנים והוא במצב מצויין בלי מכות ובלי שריטות. אני רוצה שתגידו לי מה יותר שווה לשפר תרכב הזה או לקנות BMW M3 1989 ועים שווה לשפר אותו תייעצו לי בבקשה איך אפשר לשפר אותו שיראה יפה. תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים =) יש תמונה למטה:
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום.קניתי פורד פיאסטה שנת 96 שעברה 120000 ק"מ .ב2000 שקל (מחבר) ברצוני לשפר אותה,אשמח לשמוע הצעות ודעות. ועוד שאלה,האם יש אנג'לייז לרכב הזה?...ואם כן איפה אפשר למצוא ובכמה? ד"א אני מחפש שיפורים לפורד פיאסטה 96 ולרנו קליאו RT למי שמוכר. תודה
הודעה אחרונה מאת or444, -
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הרכב הוא איביזה 90' והבולמים הקידמיים קרסו, אני רוצה להחליף אותם, ביררתי כמה עולה זוג חדשים הם מבקשים 500 ש"ח. חשבתי שאם כבר אני מחליף אז למה לא לשים ספורטיביים עם אחיזה טובה יותר. השאלה איזה בולמים אפשר לשים ברכב הזה? וכמה זה יכול לעלות, יד שניה גם טוב אם מישהו מוכר.
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
הרכב הוא פונטו HGT. כל הרביעיית צמיגים שלי שחוקה והצמיגים עם סדקים - דבר מסוכן, ולכן הגיע הזמן להחליף. דרישות: עד כמה שאפשר לדרוש מצמיג שיהיה ספורטיבי, התנהגות כביש טובה (אחיזה), הנוחות לא משנה לי מאחר וגם ככה הבולמים קשיחים, שיתפקד טוב בזמן האצה - מחיר בגדר הסביר, לא יקר במיוחד (אין תקציב, פשוט מאוד שלא יהיה יקר TOO MUCH). מידת הצמיגים הנוכחיים: 185 \ 55 \ 15 חתך נמוך. אגב עד כמה שאני יודע המידה המקורית היא 195 \ 55 \ 15. אם יש לכם את הטווח מחירים של הצמיגים שאתם מציעים, בבקשה להוסיף. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
שלום לכולם, השבוע קפצתי לירון עם חלק חדש, דיפרנציאל מוגבל החלקה של Quaife. בעיקרון, הוא לא ממש מוגבל החלקה כי אין נעילה קבועה אלא נעילה אוטומטית בהתאם לחיכוך בגלגלים. היתרון שלו שזה נעשה עם גלגלי שיניים ובלי רפידות שצריך לטפל בהן מדי פעם. זה ממש "שגר ושכח". חוץ מהדיפרנציאל, נרכשו גם מיסבי דיפרנציאל חדשים (2) וברגים חדשים ( 8 ) מלובינסקי. ולתמונות: הקופסה: (7 ק"ג) מיסבי דיפרנציאל: הדיפרנציאל, עם מיסב אחד מורכב: הדיפרנציאל עצמו, ליד טורבו קטן: הלקוחה הסקסית: הדיפרנצאיל המקורי, לאחר פירוק גלגלים, ציריות ובית דיפרנציאל: מבט אל תוך הגיר: מקורי (שמאל) מול חדש (ימין): ה Quaife -…
הודעה אחרונה מאת OrionG, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם. מדובר בפיג'ו 205 טורבו של חבר טוב. הבעיה היא,הגדישה לא יציבה. רוקד בין 1.1 ל 1.3 ממש משחק. הבחור החליף פורק ובוסט קונטרולר,אפילו ביטל את הבוסט קונטרולר,ולא עזר כלום. מה יכול לגרום לתופעה הזאת? מדובר בטורבו של אימפרזה TD04 תודה רבה לכל העונים!
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 572 אורחים (הצג רשימה מלאה)