Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

fanjio, באמת תודה רבה לא עזרתה לי בשום דבר.

אני גם מעניין אותי מאוד איך המנהלים עדיין לא מחקו תגובה רציניצ מאוד כמו שלך?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מצטער שלא עזרתי, למען ההגינות אומר שגם לא ממש ניסיתי.

מה שכן ניסיתי זה "לנקות" קצת את מה שאני מחשיב כפורום הרציני בתוך קארספורום משימוש מיותר שגם לא ממש מבין את משמעות הפורום.

נושאים רבים של מחפשי רעשים מגניבים למיניהם ׁ(שאיפה/נשיפה/פריקה) נסגרו הרבה לפני הדף השני, חבל שלא זה המצב כאן.

אז נכון זה לא בדיוק הפורום לטיונרים כבדים, אבל השאיפה לרצינות לא פסולה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

תשמע חבר מנסה לעזור לך , תישאר איתנו ובוא לא ניכנס לכל מיני וויכוחים מיותרים .

באינבוקס לא תקבל את אותו הצליל כמו בפתוח רוב הסיכווים , לדעתי לפחות זה ממש לא אמור לעניין אותך , גם התא מנוע ישאר נקי ומסודר בהדיקות במקום כל מיני קומבינות של תפיסות לפילטר וצינורות שממש לא יתאימו לתא המנוע .

ועצתי , אינבוקס וותר על הפתוח , ההרכבה קלילה ביותר גם והכל נשאר סטוק ונחמד לאאלה ...

אולי הצליל ישתפר לא בטוח , מה שכן בטוח שהדוושה תרגיש הרבה יותר חייה .

פורסם
הדבר היחיד שמעניין את פותח השרשור אם פילטר אין-בוקס עושה יותר/פחות רעש מפילטר חיצוני.

אותי מעניין איך השרשור שורד ע"פ שלושה עמודים בפורום וזוכה לתגובות רציניות כאילו אשכרה מדובר בשיפור.

מחכה שהמדריכים יחזרו עם שוקו ולחמניה לכולם.

האמת שאין לי שוקו ולחמנייה לכולם, אבל אם אתה מוכן להתפשר על עוגה שאמא הרגע אפתה, אז עשינו עסק.

נ.ב

אני הולך לעמוד בפינה חצי שעה כעונש על השרשור הזה ששרד הרבה והוא בכלל נגד מהות הפורום הנ"ל.

אנא השתדלו לעשות פחות בלאגן בזמן שלא אהיה כאן בחצי שעה הקרובה. תודה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...