Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי להתקין פילטר פתוח לאמפריזה שלי, אז רציתי לדעת האם אפשר להתקין אותו על גיר אוטמתי?

ומה היתרונות והחסרונות שלו?

והאם הוא גורם נזק למנוע או למחשב?

והאם חייב להתקין צינור נירוסטה או אפשר לחבר לצינור הקיים? ואם אני נוסע רגוע ולא לוחץ עד הסוף אז אשמע אותו?

ועל איזה דגמים אתם ממליצים? ואיפה הכי טוב לבצע את ההתקנה בצפון? וכמה יעלה +-?

וראיתי גם שליד בית הפילטר המקורי אצלי ברכב מחובר כבל חשמל, האם זה ישאר עם הפילטר או מפרקים אותו?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוסי שלום

באימפרזה שלך מנוע 2.0R אוטומטית אין צורך בפילטר פתוח, זה לא יוסיף ולא יתן שום דבר,

זה רק יכול להזיק למנוע ולחיישנים, אני לא ממליץ. תישאר עם המקורי, הרבה יותר טוב!

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

אני לא רוצה שיוסיף כוח ולא שום דבר, אני מחפש קצת רעש בסל"ד גבוהה אז אמרו לי הכי טוב זה פילטר פתוח מקצועי.

ולמה זה מזיק למנוע? קראתי הרבה ואמרו שזה עוזר למנוע לנשום יותר טוב, אז קצת הסבר בבקשה.

פורסם

אפשרי להוסיף , אפילו רצוי , ואתה תהנה מהתוצאה .

אין שום סכנה אפשר לישון בשקט בלילה .

שיהיה בהצלחה .

אור

פורסם

ולגבי הפילטר INBOX הוא עושה אותו רעש ואותו עבודה של פתוח חיצוני?

ואני יכול למצוא בכל מקום פילטר פתוח INBOX כאילו זה בא סטנדרתי לכל הרכבים או שצריך להזמין לפי הרכב?

ולגבי הרעש, אם אני אסע רגוע ובסלד נמוך אני אשמע אותו חזק או רק בסלד גבוהה הוא עובד?

ואתם בטוחים שהוא מתאים לרכב עם גיר אוטמתי?

ומה לגבי הכבל שמחובר על בית הפילטר המקורי?

פורסם

INBOX זה הכי כדאי בשבילך, טיפה פחות רעש אבל נותן את הדברים הטובים,

כמה המנוע הזה יגיב לפילטר אני לא יודע,

ליעד.

פורסם

ואני יכול למצוא בכל מקום פילטר פתוח INBOX כאילו זה בא סטנדרתי לכל הרכבים או שצריך להזמין לפי הרכב?

ולגבי הרעש, אם אני אסע רגוע ובסלד נמוך אני אשמע אותו חזק או רק בסלד גבוהה הוא עובד?

ואתם בטוחים שהוא מתאים לרכב עם גיר אוטמתי?

ומה לגבי הכבל שמחובר על בית הפילטר המקורי?

אני לא מחפש תגובת מנוע, הכי חשוב זה השאלות האלה.

פורסם

הרעש יהיה נסבל , שום דבר מרגש , בסלד גבוהה בהתאם .

אין שום קשר לגיר גם בעוד מיליון שנה , דלג על השאלה הזאת ואל תשאל אותה שוב ושוב .

הכבל שמחובר לבית פילטר המקורי , על איזה כבל אתה מדבר בדיוק , כעיקרון כל מה שאחרי החיישן מאף הולך במידה ואתה הולך על פילטר פתוח אונברסלי .

פורסם

אני לא יודע אם זה כבל או חיישן אבל יש רק חוט אחד שמתחבר לצינור שם ,יעני איך שהבנתי אם מתקינים פילטר פתוח מחברים רק את הצינור ושום דבר אחר?

ומה לגבי צינור היניקה המקורי, האם אפשר להשאיר אותו בתור מכניס אוויר קר לפילטר? האם הוא באמת מכניס כמות אוויר טובה?

פורסם

הבאתי עכשיו תמונה של תא המנוע ורואים שם את המקום של הפילטר המקורי ולידו צינור יניקת אוויר קר מקורי, מה דעתכם על המקום הזה אם אפרק את הקופסא ואתקין פילטר פתוח שם ואשאיר את צינור היניקה, האם יהיה טוב ובריא לפילטר ככה?

תמונה : ( לחצו להגדלה )

ztj3uycz0yqz.jpg

פורסם

איך עושים את הבידוד הזה?

מאיזה חומר ומאיפה קונים אותו, יעני אני יכול לעשות את זה בבית?

ובכלל זה חובה או ליתר ביטחון?

פורסם

קודם תרכיב את הפילטר אבל , קח חתיכת קרטון אם טוש סמן בדיוק את הצורה , ואז אתה מוזמן להעביר את הצורה לאיזה חתיכת חתיכת פח אלומניום בקלות ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...