Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, היום קניתי פילטר פתוח INBOX של SIMOTA כחול, אבל הבעיה שהוא גדול מדי ולא נכנס בתוך הקופסא,

איזה באסה עכשיו ללכת לחליף עד שיזמינו,

אין אפשרות לחתוך אותו קצת?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קניתי של אמפריזה אבל היתי באוטו של העבודה ולא ידעתי את המידה בדיוק, אבל רשום עליו אמפריזה לכן חשבתי שיתאים אבל לא.

אין לך אולי מישהוא שמחזיק פילטרים כאלה?

פורסם

פילטר פתוח לא נועד בשביל לעשות רעש, אלא בשביל לאפשר זרימת אוויר יותר טובה למנוע, כדי למנוע מאמץ מהמנוע כדי "לנשום"

בדיוק כמו אגזוז "פתוח" (זרימה חופשית) שעושה מליון רעש אבל ממש לא נועד בשביל זה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם אני רוצה להתקין פילטר פתוח חיצוני אמרו לי שצריך מתאם כדי לחבר את החיישן,

אז ראיתי כמה מתאמים וזה סתם חתיכת צינור עם חור באמצע שנכנס לשם החיישן ומצד אחר מחברים את הפילטר ומצד שני מתחבר לצינור של המנוע,

שאלי היא האם אני יכול להכין מתאם כזה מחתיכת צינור מגולוון ולכדוח חור והכניס את היישן?

האם צריך להיות בתוך הצינור משהוא מיוחד או שהוא סתם ריק? והאם חייב שיהיה באותו קוטר של צינור המקורי?

פורסם

תקשיב אתה מנסה לעשות קומבינות של שקל וחצי ולחסוך במקומות הכי לא נכונים , כי מדובר על חלקים שקונים אותם מוכנים בגרושים בודדים .

למה שתרצה להשתמש בצינור ברזל מגוולון ליניקה ? ממש לא חבר .

היציאה של החיישן מאף שלך היא עגולה ? אם כן אתה יכול חבר חתיכת צינור נירוסטה (תקבל ממני במתנה אם תרצה ) ואליה את הפילטר , תצטרך לחבר בין הצינור נירוסטה למאפ אם סוג של סילקון גם את זה אם תרצה תקבל במתנה , רק תחסוך מאיתנו קומבינות זולות .

אור

פורסם

יוסי תתקין את הפילטר פתוח או את האינבוקס ותחזור אלינו אם תשובות , יש אין שיפור לפי דעתי תלך לפי מה שהלב שלך אומר ,להזיק למנוע אני לא בטוח אבל יש פה את המומחים שיגידו לך בהצלחה.

אני מאמין ואתם

פורסם

אור, אתה חושב שהצינור הזה בגרושים?

הם רוצים 200 ש"ח רק לצינור ועוד 250 לפילטר, אני מנסה לחסוך אבל רוצה עבודה טובה.

והחיישן אצלי הוא עגול.

פורסם

פילטר INBOX לא עושה שום רעש, הוא בא כתחליף למקורי ונותן למנוע לנשום יותר טוב וזהו.

איפה רכשת את הפילטר?

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

הדבר היחיד שמעניין את פותח השרשור אם פילטר אין-בוקס עושה יותר/פחות רעש מפילטר חיצוני.

אותי מעניין איך השרשור שורד ע"פ שלושה עמודים בפורום וזוכה לתגובות רציניות כאילו אשכרה מדובר בשיפור.

מחכה שהמדריכים יחזרו עם שוקו ולחמניה לכולם.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אני שוב חוזר ואומר שלא מומלץ לשים על האימפרזה הנ"ל פילטר אויר פתוח, זה עלול בעתיד להזיק לחיישנים! והמנוע

גם ככה אטמוספרי-סטנדרטי, מקסימום INBOX מותאם ובטיפולים השוטפים יחסוך לך כמה שקלים ולא תצטרך לרכוש חדש.

אם אתה מתעקש לשים פילטר פתוח, סע לTOP RPM בחולון תדבר איתם ושינסו להתאים משהו לרכב שלך.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...