Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. האם קיימים אגזוזי זרימה חופשית שהם חוקיים ועוברים טסט?

2. לפי ההגיון שלי מד מהירות יזייף בהגדלת קוטר הג'אנט. מה יהיה ההבדל בהגדלה ממידה 14 ל-15 ואם יש דרך להתאים את הספידומטר?

פורסם

הגדלת קוטר הג'אנט מתבצעת בד"כ תוך ירידה (קלה) בחתך או ירידה משמעותית בהגדלת הסוליה.

החישוב אינו כ"כ מסובך, ישנם הפרטים גם באוטודאטה ובאתרי צמיגים, השינוי לא יעלה על 3-5%.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

חשבתי על העניין עם הצמיג.

איפה אני יכול למצוא טבלה של גדלים המקוריים, ואיזה צמיג לשים בהגדלה?

בקשר לאגזוז, האם הוא מועיל באותה מידה שהאחרים? והיכן ניתן לקנות במרכז?

תודה :)

פורסם

תתקשר ל- PIT STOP ותשאל, יש לך כאן מגוון גדול של אגוזים עם אישור, ועוד הרבה אגזוזים שיש להם במלאי ולא פורסמו באתר:

http://www.carshops.co.il/index.php?main_page=index&cPath=45&sort=20a&page=1&zenid=38c37f63d1a3910baa3db149709e409e

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

דודים של רימוס חוקיים לחלוטין מניסיון עם הרכב הקודם שלי(הותקן עליו דוד כפול של רימוס), ועבר טסט בלי בעיה.

ובנוסף כל עוד אין זיהום אויר ממערכת הפליטה, זה בסדר גמור.

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

איפה אני יכול למצוא טבלה של גדלים המקוריים, ואיזה צמיג לשים בהגדלה?

בקשר לאגזוז, האם הוא מועיל באותה מידה שהאחרים? והיכן ניתן לקנות במרכז?

תודה :)

החלפת דוד אחורי בלבד לא נותנת שום דבר חוץ מרעש...ז"א שבשאלה "אם הוא מועיל" אתה מתכוון לא מועיל בכלום, אז כן.

במידה והחלפת את כל הצנרת ישנה דרישה לדוד אחורי באותם קטרים ע"מ לא לפגוע בזרימת גזים, במקרה שלך (באיזה אוטו ד"א???) לא תקבל שום דבר מהחלפה של דוד אחורי.

ליעד.

• תוכן חדש...