Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי אוטו מסוג מזדה 323F 1993 1.6 ידנית קרבורטור 83 כוח סוס לצערי :(

הייתי מעוניין להחליף קרבורטור באחד של WEBER כמה פרויקט כזה אמור לעלות ואיפה יש מקום באזור צפון

ליעוץ וקצת הסבר על העניין? ועד כמה כוס יתן החלפת קרבורטור ?

צריכת הדלק תשתנה ממש משמעותי? ובכללי איזה עוד הצעות יש להוסיף כמה סוסים למנוע הזה...

תודה מראש לכל העונים :)

פורסם
שלום לכולם יש לי אוטו מסוג מזדה 323F 1993 1.6 ידנית קרבורטור 83 כוח סוס לצערי :(

הייתי מעוניין להחליף קרבורטור באחד של WEBER כמה פרויקט כזה אמור לעלות ואיפה יש מקום באזור צפון

ליעוץ וקצת הסבר על העניין? ועד כמה כוס יתן החלפת קרבורטור ?

צריכת הדלק תשתנה ממש משמעותי? ובכללי איזה עוד הצעות יש להוסיף כמה סוסים למנוע הזה...

תודה מראש לכל העונים :)

אני בספק שקרבוטור חדש על מאזדה שנת 93 יתן לך עוד הרבה מזה :lol:

Lancia Dedra 1.6 i.e 92 כבר לא בועטת :-(

פורסם

במועדון מאזדה קלאב, יש מישהו עם רכב כמו שלך שביצע זאת ועוד כמה דברים על הדרך כמו העלאת יחס דחיסה, פורטינג לסעפת יניקה ועוד, והשיפור עצום לפי מה שהבנתי ממנו.

• תוכן חדש...